2009 Haziran Anneleri!!

kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi benim eşimde söyledi binnurcum.. zaten geçen seneden erken doğum vukuatım vaar, aylin nolur sakin ol diyo bana telefonda kaydirigubbakcemile3

nasıl yani erken doğummu oldu canım
ama bunda risk flan yok dimee
neeyse bizler çok heycanlanmıyalalım yinede
ne olur ne olmaz

evet canim sasirmamak elde deil...
buarada bana msj yazmissin kasintiyla ilgili cook tsklera.s.
pazartesi konuscam drla bakalim ne diycek bana

günlerdir dikkatimi çekiyor, alt tarafta online olanların içinde nickynick adlı birisi var, hep konu okuyor gözüküyor ama bir paylaşımı olmadı yada oldu da ben mi kaçırdım??
bnmde dikkatiöi çekiyor cnmmm yok herhangi bi katılımıdaaa :1ninca:

seda maş. cnm kızınaaaa
gözün aydın olsun sanada

Kızlaarr geldim ben, su falan değilmiş çok şükür , doktor akıntın çok fazla dedi, su sanmşsındır dedi
Bebğin suyuna baktı ultrasonla güzel dedi
Son kontrolüm 22 mayıs,inşallah herşey yolunda gider,
Pınarı da merak ettim , batuşumuz bekler inşallah zamanında doğar
Doktordan gelenlerin bebişlerine de maşallah
ıçim rahatladı valla :))

ohhhh ne güsel herşey yolundaymış bende merak ediyodum erken geldin allahtan canımm
ii yaptın gitmekle için rahatladı bak gördünmü yusuf kayramızı büyümüşmü nasıldı???

nasıl yani erken doğummu oldu canım
ama bunda risk flan yok dimee
neeyse bizler çok heycanlanmıyalalım yinede
ne olur ne olmaz

evet binnurcum öyle bir badire atlatmıştım paat diye ama bu bebişim inşallah zamanında gelirr..
heyecan yok, stress yookk:)

evet canim sasirmamak elde deil...
buarada bana msj yazmissin kasintiyla ilgili cook tsklera.s.
pazartesi konuscam drla bakalim ne diycek bana

rica ederim özlemcim, bakalım senin dr'un ne diyecek..

maşallah bebişine emelciim, neyse güzel haberle geldiin çok sevindimm...

oh oh sevndm şekerkız
herşey yolunda demekkkk
boşa panikledinnnn
nesekiiii tek karın bebişi gördünnnn
uyanık seniiii :))))))

eee kızlarrrr kim olcak muhtarımızzzz
kime haber vercezzzz
en son doğum yapanlardan biri olsunn benceeeee

Sağol Binnurcum, çok zor muayene oldum, kastım kendimi, doktorda suyuna baktı birtek, kilosunu ölçmedi canım
bende o psikolojide sormadım

sekerkizzz gozunaydinnn
cook sevindim herseyin yolunda olmasinaa masallah

ay saatlerdir geçmişi okuyup duruyorum bayılmak üzereyim ben hiç giremedim siteye siz nasıl oldu da girdiniz ve sayfalarca muhabbet etttiniz be kızlar öldürdünüz beni.ay doğum yapan arkadaşlar olmuş çok şaşrdım allahım ne olur hepsi vaktinde gelsin iyi HAberlerimiz alalım birbirimizin.benim en büyük kabusum ağda yapmak oldu bu günlerde çok korkuyuorum ya doğumda temiz olamazsam diye allah korusun yarabbim.odası hala gelmedi kızımın hastane çantamızı hazırlasak çok iyi olcak hem seviniyorum hem de çok korkuyorum doğumdan ya çok sancılı oluyor mu ki nerde nasıl gelir o sancılar benim dr.kalsa sezaryen yapcak adam beni haatta dr.sadece sezaryena giriyormuş bu yüzden dr.bile değiştircem galiba aman biri doğurtsunda güzelce ahmet mehmet farketmez artık ne yapayım.izmirde çınarlı da doğum yapcaklar bilgi verebilirlermi acaba sskya bakıyormu orası fiyatı falan ne acaba

aaa muhtarmi seciyoruzzzz
yaa evet cnmmmm delikafadulden
semoş önerdi bunu bizeeeee
Ben muhtar olarak Semoşu öneriyorum, en sonlarda o, zaten iyi muhtar olur semoştan :)
bencede katılıyorummmm
:lepi:

maş. canım sana yaa hiç üşenmeden 100 sayfayı nasıl okudun pes vallahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…