2009 Haziran Anneleri!!

ay kızlar neler olmuş şaka maka doğumlar başladımı yani,

allahım menzilgülüne ve kuzusuna yardım etsin hayırlısıyla hemen toparlansınlar,aslında sevinmeliyiz sanırım ama erken olunca insan telaşlanıyor

pınarcığıma ve kuzusunada allahım güç versin dayanma gücü,bol bol uzansın ve su içsin ,dua etmekten başka bişey yok sanırım

emelcim canım ya insallah iyi haberlerini alırız

kızlar anlıyorumki sona çok çok az kaldı ,allah hayırlı zamanlı doğumlar nasıp etsin hepimize

bende dün dr gidecektim haber vermiştim burdan eşim izinliydi dr gittik gezdik yemek yedik hava süperdi istanbulda,sonra akşam bir arkadaşımıza geçtik eve geç geldim

vel hasıl güzel haberlerle geldim,
kuzumu boncuğumu gördüm çok tatlıydı ya doyamadım valla,
32+3de 2000gr olmuş nasıl sizce iyimi
suyu çok güzel gelişimi çok güzel dedi,
15gün sonra ntsye çağırdı
bide dr çatı muayenesi yapmadı bana bende sormadım açıkcasi
marincap aldım sabah akşam bitane içicem

böyle işte
bide boncuk hala dönmemiş normalmi dönmemesi

maşallah sedacım boncugun acok sevindim güzel haberlerle dönmene kuzum tam olarak ne zaman dönüyor bilmiyorum ki netten bir arastır istersen peki dogum hakkında konustunuz mu dr unla o ne diyor

eee herkez burda bven kaç gündür giremiyorum siteye kadınlar kulubü yazınca ilk gelene tıklıyorum
Sorularınız için Kazen msn : editor@kadinlarkulubu.com

Site kapandımı diye sorular geliyor KAPANMADI ! Umarım...
bu geliyor ama alttaki linkten denedim açık herkez burada.senağlama
benimde canım sıkılkıp duruyordu .

gidip geliyorum neler oluyor kıslar aman emel dur ne suyu
değildir inşallah canım hadi güzell haberlerle gel bakalımm
pınar canım ya maşallah oğluna haftasına göre kilosu çok iyi
37. haftayı bekler annesi bak doktorlarda söylemiş çok güçlü bi bebek sakın üzülmee senn
dualarımız seninle canım benimm
ayy bende eşime haber verdim menzil gülü doğurmuş diye
oda diyoki heycanlanıp sende bu akşam doğurma
gerçekten bunlarıda okuyunca heycan bastı kalbim güm güm atıyooo

maşallaah sedacım bebişine..
34-35. haftalarda dönmüş olmalı demişti benim dr'um, normal doğumıun olması için..

kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi benim eşimde söyledi binnurcum.. zaten geçen seneden erken doğum vukuatım vaar, aylin nolur sakin ol diyo bana telefonda kaydirigubbakcemile3

kızlar doktoru aradım suyum geliyor galiba diye, gel bakayım dedi
eşim geliyor almaya, dua edin lütfen bana nolur
EMELCİM DUALARIM SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT CANIM AMA HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ HABER VERMEYİ UNUTMA OLURMU
inşallah batuşta 37 tamamlıycak Allah ın izni ile hiç merak etmesin 10 günde bol bol su içsin çok faydası var

maşallah seda gözün aydın olsun canım

maşallah sedacım boncugun acok sevindim güzel haberlerle dönmene kuzum tam olarak ne zaman dönüyor bilmiyorum ki netten bir arastır istersen peki dogum hakkında konustunuz mu dr unla o ne diyor
canım benim,tatlı narenim sağol
ay benimde hep içimde sanki erken doğurucam gibi bir his vardı
bugün topiği görünce hepten heyecan yaptım
dr normalmi sezeryanmı ne zaman belli olur dedim sadece oda son haftalarda belli olur dedi,
yani bebeğin kilosu,bebeğin pozisyonu,sendeki açılma bunlar belirler doğumu dedi son haftalara kadar biz hep normal gözüyle bakarız dedi

maşallaah sedacım bebişine..
34-35. haftalarda dönmüş olmalı demişti benim dr'um, normal doğumıun olması için..
sağol tatalım benim,
bana da henüz dönmemiş ama daha vaktimiz var dedi
34-35se daha 2haftam var canım

günlerdir dikkatimi çekiyor, alt tarafta online olanların içinde nickynick adlı birisi var, hep konu okuyor gözüküyor ama bir paylaşımı olmadı yada oldu da ben mi kaçırdım??

kızlar biz çıkıyoruz artık saat 5 e yaklaştı bu günüde bitirdim çok şükür anca toparlarım işlerimi umarım ben yokken bi problem olmaz yarını iple çekicem güzel haberleri duymak için....
kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.a.s.a.s.a.s.

aynen canım bende farkettim bende görmedim hiç yazdığınu bugün geçmişide bi güzel okudum ama henüz bi yazısını göremedim var ama yok neyse ben gene temizliğime devam edeyim yemek yapıcam daha kocişde 1 saat sonra gelir gelemezsem buraya yarında gelemem pazartesine kadar yokum yani yarın doktoruma gitcem ne dicek çok merak ediyorum meleğimi göreyim zaten 4 hafta sonrada kucağımda olucak hayırlısıyla annesinin kuzusu inşallah pazartesine kadar doğuran felan olmaz inşallah herşey yolunda gider ben gittim kızlar

günlerdir dikkatimi çekiyor, alt tarafta online olanların içinde nickynick adlı birisi var, hep konu okuyor gözüküyor ama bir paylaşımı olmadı yada oldu da ben mi kaçırdım??

evet canım bende görmedim sanırım sadece okuyor şuan için,
umarım en kısa zamanda bize katılır

ben kendi adıma ona merhaba demek istiyorum
merhabaaa

yeşimciim güle güle canııımmm, ceemrecim sanada kolay gelsinn.
güzel haberlerle gelirsin p.tesi inşallaahhh..

bende gaza geldim, eşim eve gelince beni alıcak ordan markete gidip bebek deterjanı alıcaz.. yıkayayım bari kuzumun cicilerini, p.teside anneannesiyle teyzesi gelicek yerleştiririz..
deterjan almaya bile geliyo kocam yaaaa, bebişin her hazırlığında olması gerekiyomuuşş:))) onsuz yaparsam çoook kızarmış bana:))

sok oldum bi anda...
son zamanlarda topigimizin durgun hallerine oyle kaptirmisimki kendimi bi actim dogum olmus...
acaba yanlis topiktemiyim dedim...
menzilgulu ve pinar dualarimiz sizinle....
emel korkma su falan deildir ins...
baska unuttugum varmi bilemiyorum cok saskinim

özlem hoşgeldin canım, bugün hepimiz biraz şaşkın ve heyecanlıyız canım yaaa:))
başladık hayırlısıyla, bakalım ileriki günlerde neler göreceğiz..
sedacım güle güle canım kolay gelsiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…