beyaz 16 bende avatarındakini senn bebiş sandımmm
hayırlı doğumlar cnm sanadaaa
gidip geliyorum neler oluyor kıslar aman emel dur ne suyu
değildir inşallah canım hadi güzell haberlerle gel bakalımm
pınar canım ya maşallah oğluna haftasına göre kilosu çok iyi
37. haftayı bekler annesi bak doktorlarda söylemiş çok güçlü bi bebek sakın üzülmee senn
dualarımız seninle canım benimm
ayy bende eşime haber verdim menzil gülü doğurmuş diye
oda diyoki heycanlanıp sende bu akşam doğurma
gerçekten bunlarıda okuyunca heycan bastı kalbim güm güm atıyooo
EMELCİM DUALARIM SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT CANIM AMA HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ HABER VERMEYİ UNUTMA OLURMUkızlar doktoru aradım suyum geliyor galiba diye, gel bakayım dedi
eşim geliyor almaya, dua edin lütfen bana nolur
inşallah batuşta 37 tamamlıycak Allah ın izni ile hiç merak etmesin 10 günde bol bol su içsin çok faydası varemelim korkma kuzum inşallah su değildir dularımız seninle
kızlar pınarla konuştum şimdi aradı beni batuşumuş 2600 olmuş ama suyu 17 olması gerekirken 12 çıkmış dopplerdeki dr u 10 günlük suyu kaldı demiş dr ama kendi dr u na henüz göstermemişş şimdi onu bekliyomuşş bakalım ne dicek dr u çok tatlıydı batuş diyooo doplerdeki dr çok güçlü bi bebek demiş 37 doldurmak istiyolarmış dua edin emii bakalm kendi dr u ne dicek size haber vermemi istediii pınarcımm
bende sizden batuş için dua istiyorum ki dayansın kuzucuk şu 37 yi doldursunalr ciğer gelişimi içinnnn
bende dün dr gidecektim haber vermiştim burdan eşim izinliydi dr gittik gezdik yemek yedik hava süperdi istanbulda,sonra akşam bir arkadaşımıza geçtik eve geç geldim
vel hasıl güzel haberlerle geldim,
kuzumu boncuğumu gördüm çok tatlıydı ya doyamadım valla,
32+3de 2000gr olmuş nasıl sizce iyimi
suyu çok güzel gelişimi çok güzel dedi,
15gün sonra ntsye çağırdı
bide dr çatı muayenesi yapmadı bana bende sormadım açıkcasi
marincap aldım sabah akşam bitane içicem
böyle işte
bide boncuk hala dönmemiş normalmi dönmemesi
canım benim,tatlı narenim sağolmaşallah sedacım boncugun acok sevindim güzel haberlerle dönmene kuzum tam olarak ne zaman dönüyor bilmiyorum ki netten bir arastır istersen peki dogum hakkında konustunuz mu dr unla o ne diyor
sağol tatalım benim,maşallaah sedacım bebişine..
34-35. haftalarda dönmüş olmalı demişti benim dr'um, normal doğumıun olması için..
günlerdir dikkatimi çekiyor, alt tarafta online olanların içinde nickynick adlı birisi var, hep konu okuyor gözüküyor ama bir paylaşımı olmadı yada oldu da ben mi kaçırdım??
evet canım bende görmedim sanırım sadece okuyor şuan için,
umarım en kısa zamanda bize katılır
ben kendi adıma ona merhaba demek istiyorum
merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?