2009 Haziran Anneleri!!

gelll semoşş muhtarrr oluyosun gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll

semos muhtar olsunn kabul ederse...
bide doguran burayi unutmasinn yaaaaaaaaa bekleyenler var burda

semoşa iletii yolladımmm
muhtar seçtik diye msndennn
bakalımm açınca okur kabul etcek miiii

arnızda sezaryanla olanlar vardır bende çok düşündüm ve sezaryan olmak istiyorum eger sezaryan olursa 25 mayıs dedi doktorum sizce yanlışmı yapıyorum ama normalden çok korkuyorum

merhaba hazıran annelerı
ben agustos annelerınden; ilk bebişiniz hayırlı olsun,biray kadar erken gelmiş sanırsam.neyse annede bebekte iyi galıba.ayy sıra yavas yavas bize gelıyo.Allah hepimize yardım etsın

iiz cnm bz kızımlaa
sen?
bu arada ilk bebişimiz geldi dünyaya
menzil gülü
35+3 de 2100 gr yusuf tahası olmuşşşşş
bugün bu haberle açtık gözlerimiziii

iyiyim canım agırlaştık iyiceişte ay çok sevin dim hayırlı olsun darısı başımıza iylermiymiş peki normal dogummu

merhaba hazıran annelerı
ben agustos annelerınden; ilk bebişiniz hayırlı olsun,biray kadar erken gelmiş sanırsam.neyse annede bebekte iyi galıba.ayy sıra yavas yavas bize gelıyo.Allah hepimize yardım etsın

slm minik klebegim nasılsın evet allah herkeze saglıklı dogumlar nasip etsin nasıl gidiyo hamilellil

Herkese Merhaba kızlar,
beni sormuşsunuz...
evet inşallah ben de haziran annesi olacağım, siteyi , sizleri çok yakından takip ediyorum hatta her birinizi uzun zamandır çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum ve kendime çok yakın buluyorum, aynı duyguları paylaşıyoruz , ama bir türlü aranıza katılıp mesaj yazamadım kusura bakmayın, herkese tekrar merhabalar...

neden cekiniyorsun canım kaç haftalık hamile oldugunla bebeğinin cinsiyetiyle başlayabilirsin mesela
hoşgeldin tekrar a.s.

Merhaba Nicknick,

kacinci haftandasin?
Insallah saglikla gelir bebisin...

iyiyim canım agırlaştık iyiceişte ay çok sevin dim hayırlı olsun darısı başımıza iylermiymiş peki normal dogummu
cnmm orasınıı bilmiyorummm
bizedee başka birilerii haber verdiii

merhaba
hoşgeldin cnmmm
katıl cnm sendeee

neden cekiniyorsun canım kaç haftalık hamile oldugunla bebeğinin cinsiyetiyle başlayabilirsin mesela
hoşgeldin tekrar a.s.

valla nedense bir türlü yazmaya başlayamadım, şu an 33+6 dayım , kız bebek bekliyorum :)

ben de ticker yapayım dedım ama nerden yapılıyor acaba?

nicky benim ilk doğumum normaldi tabi biraz sancı çekiyorsun ama
en doğalı bu bence tavsiye ederim
şimdi 2. hamileliğim plesenta previa olduğum için
mecburen sezeryan olacağım istemeye istemeye
tercih senin tabiki ama benim sana tavsiyem herşeyi sonuna kadar bekle dr na güven
allah hayırlısını verir

benim de gönlüm normalden yana ama bakalım kısmet, son ana kadar nasıl gelişecek...
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.

nickcim ticker yapmak istiyorsun sanirim...Sen benden 3 gün sonrasin...SAT``in 18 Eylül mü senin? 'Ona göre sana bir ticker yapip özelden atarim,sen de kontrol panelden profil düzenleye girip, oradan dogum - kilo takip yazan yere sana gönderecegim linki yapistirirsin..Olur mu canim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…