benimde oyum semoşa kızlarkaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız
iiz cnm bz kızımlaa
sen?
bu arada ilk bebişimiz geldi dünyaya
menzil gülü
35+3 de 2100 gr yusuf tahası olmuşşşşş
bugün bu haberle açtık gözlerimiziii
merhaba hazıran annelerı
ben agustos annelerınden; ilk bebişiniz hayırlı olsun,biray kadar erken gelmiş sanırsam.neyse annede bebekte iyi galıba.ayy sıra yavas yavas bize gelıyo.Allah hepimize yardım etsın
Herkese Merhaba kızlar,
beni sormuşsunuz...
evet inşallah ben de haziran annesi olacağım, siteyi , sizleri çok yakından takip ediyorum hatta her birinizi uzun zamandır çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum ve kendime çok yakın buluyorum, aynı duyguları paylaşıyoruz , ama bir türlü aranıza katılıp mesaj yazamadım kusura bakmayın, herkese tekrar merhabalar...
cnmm orasınıı bilmiyorummmiyiyim canım agırlaştık iyiceişte ay çok sevin dim hayırlı olsun darısı başımıza iylermiymiş peki normal dogummu
merhabaHerkese Merhaba kızlar,
beni sormuşsunuz...
evet inşallah ben de haziran annesi olacağım, siteyi , sizleri çok yakından takip ediyorum hatta her birinizi uzun zamandır çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum ve kendime çok yakın buluyorum, aynı duyguları paylaşıyoruz , ama bir türlü aranıza katılıp mesaj yazamadım kusura bakmayın, herkese tekrar merhabalar...
neden cekiniyorsun canım kaç haftalık hamile oldugunla bebeğinin cinsiyetiyle başlayabilirsin mesela
hoşgeldin tekrar a.s.
Merhaba Nicknick,
kacinci haftandasin?
Insallah saglikla gelir bebisin...
cnmm orasınıı bilmiyorummm
bizedee başka birilerii haber verdiii
merhaba
hoşgeldin cnmmm
katıl cnm sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?