2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlar nasılsınıatıyorz?ben hala yatıyorum kanamam yok cok sukur.benımde bulantılar basladı kızlar aklıma yemek gelse bıle bulanıyo.ınsallah gececk bu gunler.yazdıklarınızo okuyorum yattıgım yerden.ama cvp yazamıyorum kusura bakmayın olurmu görüşürüz kızlar...

geçmiş olsun kuzucummmm bak çubuk kraker maden suuyu ve yoğurt çok ii geliyoooo yoğurt sayesinde 2gündür kusmuyorummmmm​

anammmmm kıslar yawwwww heyecan bastı beni ben yarın dr gidicem sanırım bebişimi artık görebilcem nasip olursa kalp atışlarınıda görücem dua edin nolurrrrrr sorunsuz geçsin malesefff yarın tek gidicemmmmm belki dr dan sonra alışverişte yaparımmmmm pantolonlarrrrr olmuyo malummmmm birde yin alcam kendime uzun hırka örücemmmmm

naren bacım kendimi seni takip ediyo gibi hissettim kaçtım buraya gelince sende gülersinnnn

Kizlar resmen attim kendimi eve..Is beni yordu bitirdi bugün.. Son derslerde hatta uyudum , zavalli ögrencilerim de öyle...Napcam bilmiyorum...

güzelkızms cim bak yukarda yaptım sana düzelt bakem çabucak öptüm seni a.s.

Kizlar resmen attim kendimi eve..Is beni yordu bitirdi bugün.. Son derslerde hatta uyudum , zavalli ögrencilerim de öyle...Napcam bilmiyorum...

canım güzel bi yemek ye ılkı bi süt iç azıcık ekstir şimdi sende ohhhhhhhhhhhhhhh ayaklarını da uzattttt​

Semacim bende yarin doktora gidicem , masallah her hafta oradayiz zaten...Yarin annelik kimligimi verecek doktor bana...Burada böyle annelik kimlikleri var, her gelisme kaydediliyor, pasaport gibi...Semacim haber ver hemen....a.s.

Semacim bende yarin doktora gidicem , masallah her hafta oradayiz zaten...Yarin annelik kimligimi verecek doktor bana...Burada böyle annelik kimlikleri var, her gelisme kaydediliyor, pasaport gibi...Semacim haber ver hemen....a.s.

eskiden türkiye dede bebek karnleri olurdu aşı kilo boy takip ederlerdiii

canım benim randevum 11:45 en geç 2 de evde olurum alışveriş yapmazsam daha da erken olurummm ama tek gidicem diye üzülüyorm:((( eşim sabahçı malesef o saaatte son derste oluyo arkidişlerimde okula gitcekler sınavlar yaklaştı derslere giriyolarrrr

gelir gelmez yazarımmmm sende yazzzzz​

O.K. Yazarim, cok heyecanlisin degil mi ? Insan kendini cok acayip hissediyor kalp atislarini gördügünde...(Ben duyamamistim ,sadece gördüm) ...

O.K. Yazarim, cok heyecanlisin degil mi ? Insan kendini cok acayip hissediyor kalp atislarini gördügünde...(Ben duyamamistim ,sadece gördüm) ...

açıkcası şu an neyle karşılaşacağımı bilmiyorum hayal bile edemiyorumm evet çok heyecanlıyım ben keseyi gördüm ama nokta kadardı küçücüktü inşallah yarın bebişimi ve kalbini görebilirim dua et emiiiii allahtan erkenmiş randevummmm​

Dua ediyorum zaten hepimiz icin. Inan kötü bir haber duyacam diye de ödüm kopuyor hergün buraya baktigimda.. Öpüyorum hepinizi ben yemek yapmaya gidiyorum simdi...

merhabalar hziran ayının güzel anneişleri nasıllarsınız semacım heyecanını alnlıyorum ama stres yapma allah ın izniyle bebeğinide görür kalp atışllarınıda duyarsın inşalllah

iyi akşamalr kızlar benim bugün felaket başım ağrıdı doktorum minoset öçnerdi onu içtim bu arda benim doktorum ikiliyi 12.hafta bitince yapçak sizin doktorunuz ne dedi

kıslar ben 2gün aradan sonra kusmalara geri döndüm of ya yarın bi olsa tek tek anlatcam dr a bakalım ne dicekkkkk meraklar içindeyimmmmmmmm

kızlar iyi akşamlar ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam inşallah hepiniz bu güzel duyguyu tadarsınız.

merhaba arkadaslar... bende bugün gittim doktora.. kalp atışlarını dinledim... müthiş bir his... gayet iyiymiş durumumuz çok şükür... ben SAT'a göre 6+5 hamileyim ama bebeğin boyutuna göre 7+3 olabilir dedi.. Kafam karıştı aslında... Ben 18.Eylülde regl oldum çünkü.. ama önemli olan bebeğin iyi olması... 1,5cm. olmuş teyzeleri... sizlerin haberlerinide bekliyorum.. sevgilerimle

İyi akşamlar kızlar.Gözün aydın cinnamon Allah kucağına da almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…