semuşşşşşşşşşşşş ocagına düştüm bacım bu gebelik takviminde seymen&gülbahar yazıyo ya onu degiştirmek istiyorum çünkü gülbahar ismini deiştirdim zümra ecrin düşünüyorum onun için o yazıyı tamamen sil seni bekliyoruz bebegim yaz sanada zahmet veriyom ama kusura bakma
slm kızlar nasılsınıatıyorz?ben hala yatıyorum kanamam yok cok sukur.benımde bulantılar basladı kızlar aklıma yemek gelse bıle bulanıyo.ınsallah gececk bu gunler.yazdıklarınızo okuyorum yattıgım yerden.ama cvp yazamıyorum kusura bakmayın olurmu görüşürüz kızlar...
Kizlar resmen attim kendimi eve..Is beni yordu bitirdi bugün.. Son derslerde hatta uyudum , zavalli ögrencilerim de öyle...Napcam bilmiyorum...
Semacim bende yarin doktora gidicem , masallah her hafta oradayiz zaten...Yarin annelik kimligimi verecek doktor bana...Burada böyle annelik kimlikleri var, her gelisme kaydediliyor, pasaport gibi...Semacim haber ver hemen....a.s.
eskiden türkiye dede bebek karnleri olurdu aşı kilo boy takip ederlerdiii
canım benim randevum 11:45 en geç 2 de evde olurum alışveriş yapmazsam daha da erken olurummm ama tek gidicem diye üzülüyorm:((( eşim sabahçı malesef o saaatte son derste oluyo arkidişlerimde okula gitcekler sınavlar yaklaştı derslere giriyolarrrr
gelir gelmez yazarımmmm sende yazzzzz
O.K. Yazarim, cok heyecanlisin degil mi ? Insan kendini cok acayip hissediyor kalp atislarini gördügünde...(Ben duyamamistim ,sadece gördüm) ...
açıkcası şu an neyle karşılaşacağımı bilmiyorum hayal bile edemiyorumm evet çok heyecanlıyım ben keseyi gördüm ama nokta kadardı küçücüktü inşallah yarın bebişimi ve kalbini görebilirim dua et emiiiii allahtan erkenmiş randevummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?