2009 Haziran Anneleri!!

Semoş lütfen canım böle üzme kendini, herşey yolunda inşallah. Bak gör el sallayacak bugün bebişin sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :teselli:

Canım maşallah bebişine Hayırlı olsun a.s.

hiç korkma o zaman progestan da kullanıyorsun. Kalp atışını da duyup gelirsin şimdi inş. Biliyorum benimde akıntım olduğu zaman çok ağladım üzüldüm. Ama şimdi içim rahatladı. Doktor da öyle deyince rahatladım. Hayırlı haberle dönersin inş.

Semoş lütfen canım böle üzme kendini, herşey yolunda inşallah. Bak gör el sallayacak bugün bebişin sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :teselli:

inşallah cnım inşallah ii haberler vericem sizeeeee çeyerk geçe çıkıcam işte
şimdi tekrar günlük pedi kontrol ettim bişe yok ama işte korkuyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

günaydınlar, dün ben de gittim doktora arkadaşlar. 9+1 olmuş. bi sorun yok şükür. sağlıklı görünüyor şimdilik. paylaşayım dedim...

sağolun kızlar sizde olmasanız napardım bilmemmmm allah razı olsun sizden iiki varsınız canlarımmm sizi çok seviyorummm:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Canım maşallah bebişine Hayırlı olsun a.s.

sağolasın canım çok heyacanlı bişeymiş. onun kalbini duyucam derken benim kaldbim duracaktı heyecandan. kızlar benimki 5,3 milim çıktı. Sizce gününe göre küçük mü?

sağolun kızlar sizde olmasanız napardım bilmemmmm allah razı olsun sizden iiki varsınız canlarımmm sizi çok seviyorummm:1hug:a.s.:enbuyukkk:

bizde seni seviyoruz canım. Hadi bebişi bekletme az kalmış randevuya. İyi haberlerle dön inş.

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun döner dönmez yazarım öptüm sizi a.s. a.s. a.s.

sağolasın canım çok heyacanlı bişeymiş. onun kalbini duyucam derken benim kaldbim duracaktı heyecandan. kızlar benimki 5,3 milim çıktı. Sizce gününe göre küçük mü?

Canım bende geçen hafta perşembe gittim, benim miniş de 5,5 mm'di. Korkma normal.

canım benim sakına korkma ve moralini bozma....ilacını da kullanmışsın zaten.
insanlar adet oluyo gibi kanamaları oluyo ve çok sağlıklı bebekleri oluyo, allah yavrunu sana bağışlasın...

Merhaba canım Allaha şükür iyiyim şimdiye kadar hiç bulantı falan olmadı bundan sonra olurmu bilmem ama kasıkalrımda ağrılar oluyor arada. Normal mi acaba?
hiç endişelenme canım normaldir akıntın falan yoksa korkma rahat ol birde sakın ağır kaldırma emi
ne güzel canım hadi maşallah bebişine ya bişey sorcam sana resminide verdimi doktorun bana verdi resimdede sağda gözüküyor değilmi benim bebkte sağda gözüküyorda merak ettm doktor bana hiç bilgi vermedide bu yüzden soruyorum canım
hadi bakalım semacım allahın iznişyle git gel güzel haberlerle tatlım
çok teşekkür ederim, hepimizinkine maaşallah elbette. inşallah güzel haberler vereceğiz hepimiz bu ekrandan..

hayırlı olsun canım tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…