2009 Haziran Anneleri!!

Sevgili Hamile arkadaşlar bende dün bu siteye üye oldum dün yazıda yazmıştım çıkmadı neyse kızlar sizlere bir kaç sorum olacak;
1-Benim SAT tarihim 18 eylül buna göre 25 haziranda Allah izin verirse doğum tarihi gösteriyor o zaman ben bu foruma takılmalıyım değil mi?
2-Ben dün doktora gittim en sonunda bebişimi gördü çünkü daha önce gözükmemişti ve çok korkmuştum ama doktor şu anda 4 haftalık olduğunu söyledi ama SAT tarihini girince daha çok gözüküyor ama kalp atşını 10 gün sonra görürüz dedi. Şimdiden çok sabırsızlanıyorum Allah nasip eder
3- Ayrıca arkadaslar benım çok fena şişkinliğim var acaba sizdede oluyormu patlayacak gibiyim
birde kabızlıkğım var bunlar için bebişe zarar vermeyecek önerileriniz var mı?
4- Son soru söz Ben Ümraniye'de oturuyorum acaba ümraniye-üsküdar-kadıköy tarafında bana tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane varsa önerilerinizi bekliyorum.

Şimdilik bu kadar arkadaslar:)

öncelikle hayırlı olsun tabi listeye ekleriz senide canım
pko mu vardı sende gercektende küçük olması gec döllenme yüzündendir benimde son adet tarihim 17 eylül cok yakınız yani birbirimize bende gecen hafta pazartesi gitmiştim dr bana 2 hafta sonra gel dedi kesemizi gördük allahın izniyle
siskinlik genelimizde var
kabızlık için dr bana kayısı kompostosu sabah ac karnına kayısı kurusu önerdi demir ilacını bıraktım zaten ilk 2 ay gereksizmiş son zamanlaarda gecti ama bende hemoroid var felaket oluyprum kabızlık oldugu zaman
buradan bilgi alışverişinde bulunuyoruz
tekrar hayırlı olsun
inş sağlık ve hayırlı bi ekilde hepimiz haziran ayında yavrularımızı kucagımıza alırız

sağıol canım sanada geçmiş olsun ıhlamur iç iyi gelir tatlım
sağol canım bebişini en yakın zmanda görmen dileğiyle
hadi bakalım canım yarın güzel haberlerini bekliyoruzz
kızlar iyi akşamlar ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam inşallah hepiniz bu güzel duyguyu tadarsınız.
adına çok sevindim canım allah daim etsin tatlım

Merhaba canım Allaha şükür iyiyim şimdiye kadar hiç bulantı falan olmadı bundan sonra olurmu bilmem ama kasıkalrımda ağrılar oluyor arada. Normal mi acaba?

Son düzenleme:
günaydınnnnnn
ben hala gribim ve maalesef işe geldim..
ben gribi çekerim sorun değil ama ne olur bebeğime bişey olmasın...[/
COLOR]

maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın
ben 6+5'te gittiğimde tam gününde demişti 7,5mm idi:)

Günaydın kızlar semoş hayırlısıyla bebeğini görürsün ve inşallah bir sorun yoktur.Sanırım 11:45 di randevun.İnşallah herşey gönlünce olur yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla.Benimde 2 günüm kaldı inşallah bebeğimi görmeme.Bugün 6 haftamı doldurdum çok şükür.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hepinize hayırlı sabahlar hayırlı işler

Hepinize günaydın kızlar.sayfalar amma birikmiş zor okudum valla dün giremedim sayfalarımız açılmamıştı.
Naz&pıtırcık geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah .kendinize iyi bakın kızlar.
Semacım bugün bebişini görcekmiş iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
kızlar alt alta alıntı yapmayı beceremedimde ondan:uhm:

Canım merhaba
benimde ilk hamileliğim oğlumda hep öyledi SAT a göre hep önde gidiyordu drmuz aceleci bu yaramaz koşturuyo önden önden gidiyor diyordu.yani normal iri bir bebek olabilir,erkek bebekler çok çabuk gelişir derler oda olabilir
kafan karışmasın tatlım normal yani

günaydın kızlar hepinize kocaman günaydın semoşum iyi haberlerini bekliyoruz canım

Herkese günaydın arkadaşlar.
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz.
Naz&Pıtırcık canım geçmiş olsun, C vitamini almaya çalış. Ayrıca korkma bebiş çokk iyi annesi.
Semoşcuk inşallah iyi haberlerle dönersin canım.

kızlar selam, ben dün doktordaydım. Ve Allaha şükür kalp atışlarını dinledik. Doktor rahim duvarının sağına yapışmış sağlıklı bir gebelik dedi. Düşme tehlikeside yokmuş. O kadar içim rahatladıki. Umarım duymayanlar en kısa zamanda duya kızlar..

gözün aydın canım bende cumartesi gidicem kontrole hadi hayırllısı olsun artık

günaydın kızlar hepinize kocaman günaydın semoşum iyi haberlerini bekliyoruz canım

kızlar gelir gelmez yazarım çok ii değilim moralim yine 0 malesef dün ilacım bitmişti progestan almadım bugün dr a gitcem diye akşam hemen akıntım koyulaştı yine çok değil pembe beya gibi ilk olduğundan daha açık ama moralim altüst oldu hemen sabah aldım ilacı içtim bakalım hazır dr a da gidiyorum bakalım ne dicek bişey de yiyemedim dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var sabah kadar gizli gizli ağladım eşime sölemedim o benden daha panik diye sabah akıntının rangi biraz daha açılmıştı ben 15 dk sonra çıkarım çok korkuyorum umarım dr ii şeyler söyler bana dua edin arkadaşalarımmm güzel hamişler emiiiisenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:

dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz telase etme emi canım

canım korkma bişi olmaz inş. Benim de olmuştu. Dün de doktordayım. Doktorum üstüne basa basa kasık ağrısı ile birlikte aktif kanama olmadığı sürece korkma akıntı olabilir dedi. Canım hayırlısıyla duyarsın bebişin kalp atışlarını inş.

gamyoncuiremsu
gözün aydın canım bende cumartesi gidicem kontrole hadi hayırllısı olsun artık

sağol canım ya. Senin kocaman olmuş maşallah. 3 hafta sonra cinsiyet belli olur senin. Doktor bana 5 hafta sonra cinsiyet söyleyebiliriz dedi. Çok heyecanlandım ya. Canım senin 2. bebeğin heralde avatardaki kızın mı çok şirin.

semacım hiç korkma canım allahın izniyle güzel haberler vereceksin biz bugün inşallah

yok canım ağrım yok kanama bile denmezzz yani o akıntılardaki pembeliği toplasan yaım damla kan etmezzz ama işte bebişimi görmeden içim rahat etmicekkk sanırımmmm allah a yalvardım sabah kadar ben hep yatmaya hep kusmaya razzıyımmm yeterki bebeğime bişey olmasınnnnn​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…