Sevgili Hamile arkadaşlar bende dün bu siteye üye oldum dün yazıda yazmıştım çıkmadı neyse kızlar sizlere bir kaç sorum olacak;
1-Benim SAT tarihim 18 eylül buna göre 25 haziranda Allah izin verirse doğum tarihi gösteriyor o zaman ben bu foruma takılmalıyım değil mi?
2-Ben dün doktora gittim en sonunda bebişimi gördü çünkü daha önce gözükmemişti ve çok korkmuştum ama doktor şu anda 4 haftalık olduğunu söyledi ama SAT tarihini girince daha çok gözüküyor ama kalp atşını 10 gün sonra görürüz dedi. Şimdiden çok sabırsızlanıyorum Allah nasip eder
3- Ayrıca arkadaslar benım çok fena şişkinliğim var acaba sizdede oluyormu patlayacak gibiyim
birde kabızlıkğım var bunlar için bebişe zarar vermeyecek önerileriniz var mı?
4- Son soru söz Ben Ümraniye'de oturuyorum acaba ümraniye-üsküdar-kadıköy tarafında bana tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane varsa önerilerinizi bekliyorum.
Şimdilik bu kadar arkadaslar:)
sağıol canım sanada geçmiş olsun ıhlamur iç iyi gelir tatlımpapatya geçmiş olsun canım,
ben de acayip üşütmüşüm, işe bile öğleden sonra gelebildim.
elim kolum kalkmıyo ne yapcaz bilmiyorum.
Bu bulantıların üstüne boğaz ağrısı, nezle, gribal bir baş ağrısı..
ay arkadaşlar aklınıza gelen çözümleri yazın ne olur. bu arada ben bi de kursa başlıyorum
akşamları ve haftasonları ve maalesef bu akşam da kurs var...
sağol canım bebişini en yakın zmanda görmen dileğiyleherkese merhaba kızlaarr
papatya canım geçmiş olsun.
arzucum sitedeki problemden dolayı gözükmüyor mesajlar sanırım, bende de öyle
ee hadi güzel doktor haberleri yok mu??
ben 15 kasım'ı bekliyorum meleklerimi tekrar görmek için ama zaman geçmiyor sankiii
hadi bakalım canım yarın güzel haberlerini bekliyoruzzanammmmm kıslar yawwwww heyecan bastı beni ben yarın dr gidicem sanırım bebişimi artık görebilcem nasip olursa kalp atışlarınıda görücem dua edin nolurrrrrr sorunsuz geçsin malesefff yarın tek gidicemmmmm belki dr dan sonra alışverişte yaparımmmmm pantolonlarrrrr olmuyo malummmmm birde yin alcam kendime uzun hırka örücemmmmm
adına çok sevindim canım allah daim etsin tatlımkızlar iyi akşamlar ben de bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam inşallah hepiniz bu güzel duyguyu tadarsınız.
hoşgeldin canım 2009 haziran anne adayları topiğimize.
merhaba kızlar nasılsınız tatlı anne adaylarııı bugünde iyisinizdir umarımm biz iyiyiz allaha şükür hiç bi sorunumuz yokşuan.gribimde geçti sayılır hafifledi baya bugün yarın iyileşirim inaşallah sizlerde iyi olun emiii öpüyorum sizlerii
merhaba arkadaslar... bende bugün gittim doktora.. kalp atışlarını dinledim... müthiş bir his... gayet iyiymiş durumumuz çok şükür... ben SAT'a göre 6+5 hamileyim ama bebeğin boyutuna göre 7+3 olabilir dedi.. Kafam karıştı aslında... Ben 18.Eylülde regl oldum çünkü.. ama önemli olan bebeğin iyi olması... 1,5cm. olmuş teyzeleri... sizlerin haberlerinide bekliyorum.. sevgilerimle
Canım merhabamerhaba arkadaslar... bende bugün gittim doktora.. kalp atışlarını dinledim... müthiş bir his... gayet iyiymiş durumumuz çok şükür... ben SAT'a göre 6+5 hamileyim ama bebeğin boyutuna göre 7+3 olabilir dedi.. Kafam karıştı aslında... Ben 18.Eylülde regl oldum çünkü.. ama önemli olan bebeğin iyi olması... 1,5cm. olmuş teyzeleri... sizlerin haberlerinide bekliyorum.. sevgilerimle
kızlar selam, ben dün doktordaydım. Ve Allaha şükür kalp atışlarını dinledik. Doktor rahim duvarının sağına yapışmış sağlıklı bir gebelik dedi. Düşme tehlikeside yokmuş.O kadar içim rahatladıki. Umarım duymayanlar en kısa zamanda duya kızlar..
Günaydın kızlar semoş hayırlısıyla bebeğini görürsün ve inşallah bir sorun yoktur.Sanırım 11:45 di randevun.İnşallah herşey gönlünce olur yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla.Benimde 2 günüm kaldı inşallah bebeğimi görmeme.Bugün 6 haftamı doldurdum çok şükür.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hepinize hayırlı sabahlar hayırlı işler
günaydın kızlar hepinize kocaman günaydın semoşum iyi haberlerini bekliyoruz canım
kızlar gelir gelmez yazarım çok ii değilim moralim yine 0 malesef dün ilacım bitmişti progestan almadım bugün dr a gitcem diye akşam hemen akıntım koyulaştı yine çok değil pembe beya gibi ilk olduğundan daha açık ama moralim altüst oldu hemen sabah aldım ilacı içtim bakalım hazır dr a da gidiyorum bakalım ne dicek bişey de yiyemedim dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var sabah kadar gizli gizli ağladım eşime sölemedim o benden daha panik diye sabah akıntının rangi biraz daha açılmıştı ben 15 dk sonra çıkarım çok korkuyorum umarım dr ii şeyler söyler bana dua edin arkadaşalarımmm güzel hamişler emiiiisenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:
kızlar gelir gelmez yazarım çok ii değilim moralim yine 0 malesef dün ilacım bitmişti progestan almadım bugün dr a gitcem diye akşam hemen akıntım koyulaştı yine çok değil pembe beya gibi ilk olduğundan daha açık ama moralim altüst oldu hemen sabah aldım ilacı içtim bakalım hazır dr a da gidiyorum bakalım ne dicek bişey de yiyemedim dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var sabah kadar gizli gizli ağladım eşime sölemedim o benden daha panik diye sabah akıntının rangi biraz daha açılmıştı ben 15 dk sonra çıkarım çok korkuyorum umarım dr ii şeyler söyler bana dua edin arkadaşalarımmm güzel hamişler emiiiisenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:
gözün aydın canım bende cumartesi gidicem kontrole hadi hayırllısı olsun artık
canım korkma bişi olmaz inş. Benim de olmuştu. Dün de doktordayım. Doktorum üstüne basa basa kasık ağrısı ile birlikte aktif kanama olmadığı sürece korkma akıntı olabilir dedi. Canım hayırlısıyla duyarsın bebişin kalp atışlarını inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?