2009 Haziran Anneleri!!

günaydın canım, çok sağol yol gösterdiğin için zaman daralıyo çok araştırmaya da uğraşmaya da vaktim yok onun için acele ediyorum,tekrar teşekküra.s.

nazcım dediğin gibi ona uygun yatak bulmak zor oluyor
arkadaşın annesi terzi idi kendileri dikmişlerdi ama içine ne koydular bilmiyorum
yorgan yatak diken yerler öyle şeyler diker etrafında varsa
yada bu park yatak satan yerlerde bambu yatak gibi şeyler satıyorlarya oradan tavsiye alabilirsin tatlım

nazan cım demin nette baktım da onların içleri için hazır yataklar var tatlım bir bak istersen

Son düzenleme:
havvacım ben de bebeklerin cicilerinin olduğu bölümde seni soru yağmuruna tutuyordum sen burdaymışsın, sorularımı kopyalayım bari: -bambu beşik süslemesini yaptın mı yaptırdın mı?Ne kadara mal oluyo?
-Döşek malzemesi olarak ne kullandınız(pamuk, yün...)?Ölçülerine göre yatak var mıydı, kendiniz mi yaptırdınız?
Ben de ona göre ne yapıcağıma bakıcam da canım , cevap verirsen çok sevinirim

canım bebek magazalarında bambu beşiklere uygun bebek yatakları var ben onlardan aldım 54 ytl. beşik giydirmeleride var ama ben kendim dikmeyi uygun gördüm para olmayınca zaten beşik arkadaştan oglum yatamayacagı zaman geri vericez içinde başka bebeklerde büyüsün diye malum bambu beşiklerde pahalı 30 ytl civarı çok kısa süre yattıgı içinde extra masraf iyi olmuş arkadaştan alman . süslenince çok güzel oluyorlar benimki daha bitmedi tül alıp tamamlıyacagım daha gerek görürsem böylede sade ve güzel olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/221753-2009-haziran-bebeklerine-alinanlarin-fotograflari-buraya-170.html#post6757037 burdan bak canım

ben de yorgancıya diktiricem canım, evde de fazlası ile yün yastık var bozdur ondan yaptır diyolar ama bebeğin sağlığı açısından iyi mi bilmiyorum pamuk da oluyomuş ikisi arasından hangisi iyi onuda bilmiyorum. Çok sağol yardımın içina.s.

kesinlikle canım ilk defa anneler günü yaşıyoruz ilk defa tekmelerle uyanıyoruz anneler gününde.cumartesi pazar geç kalkınca çok kızıyor saat 10 oldumu artık tekmeler dayanılmaz oluyor kalkıyorum bir şeyler yiyorum 1 saati bulmuyor uyuyor çok süper duygular bunlar.Allah isteyen herkeze yaşatsın.

bende tam sana cevap yazıyoyordum nazcım inşallah bütün aklına takılanları yanıtlayabilmişimdir

Sağol arkidişim, ben en iyisi park beşik satan yerlere sorayım, ben de bambuyu çok seviyorum ama dediğin gibi bir kaç ay kullanmak için pahalı bişey iyi denk geldi komşum sağolsunalkisalkisalkis Beşiğine de baktım pek bi süslü,şık olmuş oğlun paşalar gibi yatar içinde

kızlar günaydınnn ,sezeryan olacak arkadaşlar iç çamaşırı ve hasta bezi olarak ne koydunuz?bilemediğim için ben bi karar veremedim.canbebe nin hasta bezleri var marketlerde çocuk bezi gibi bağlanıyo acaba ondan mı alsam , dr.um iç çamaşırı giyemezsin dedi napıcaz ne giycez?bi akıl verin

canımcım benim abimin eşi sezeryan oldu gayetde giydi donunu falan hiç öle korkma zaten üstü sargılı falan oluyo ilk günler hasta bezini bende alıcam ama öle bele bağlananlardanmı alırım bilemem ama rahat olur heralde belden bağlanan kayma sorunu olmaz ben kendime normal don aldım ama biraz büyük beden aldım yukarı çekebileyim diye normal görünüyo doğum ama sezeryan olursa da yukarı çekersin canımmm hasta bezlerinin boyunu hiç bilmediğim için dikiş yerine denke gelirmi bilmem biz yengeme hiç hasta bezi almamştık ama hastane vermişti o normal de belden bağlanmıyodu benim bildiğim bu canımm

pınarcım cicim günaydın batuşum nasıl sen nasılsın kaçta gitcen dr a kuzumm????

ay kızlar bütün gece elim karnımda uyudum sanki az hareket ediyo gibi gelmişti yatmadan oğluşum
hareket saydım yatmadan 10 taneyi 20 dk da falan yaptı iiydi ama büyük hareketler değil küçük hareketlerdi şimdi kahvaltı yaptım bıdık başladı tepişmeye oh dedim vallaaa

[/url][/IMG]

kızlar benim arkadaşımda bana bundan vericek böle ayarlanıp yukarıda kalkıyo evin içinde kullancam yatağında yatmadığı zamanlar yanımdayken başka odada falan buna yatırcam nasıl güzel bişe dimi sarısı bununn

semacım sağol canım ben de büyük boy iç çamaşırı alayım.beşik de çok güzelmiş kıskandım şimdi.sağlıkla uyusun inşallah bebişin

olymposs cum valla benim doğum şekli belli olmadığından ikisine de hazırlıklı olmaya çalışıyorum, ama sen semanın dediği gibi büyük çamaşırlardan, olmadı hamileyken giydiğin yukarı göbeğine doğru çıkan çamaşırlarından al yanında bulunsun..

semoş ben aldım o çamaşırlardan ama bacaklarımı sıktı ya, dikiş mikiş olsa nasıl rahat etcem bilmiyorum, az kilo aldım derken bacaklardan şişmişim resmen..
bu arada bebişler arada ilgilenilmediğini düşünüp naz yapıyo sanırım annesi, gece boyu aklın oğlunda uyudun tabi sevindi tepiyo şimdi bizim keratada akşam ağzımdan çıkıcaktı sanki, yolu şaşırdı. Göbeğimin üst kısmı hem kazşınıyo hem acıyodu. Bi uyudum bi uyandım, çatlıycak heralde kaşımayım diyorum uyuyorum ağrıdan uyanıyorum bu sefer sonra kalttım bi baktım dayamış yukarı bi yerini ama neresini bilmiyorum sabah düzeldi Allahtan

Semoşum günaydın bugün iyiyim şükür dr dan çıkınca ararım seni öptümmmm çatıyuda senideee mujxxxxxx

tamam canım inşallah ii haberler getirceksin bizeeeeee bende sizi öpüyorummmm

semacım sağol canım ben de büyük boy iç çamaşırı alayım.beşik de çok güzelmiş kıskandım şimdi.sağlıkla uyusun inşallah bebişin

en ideali büyük boy çamaşır canım annem öle aldı bana bölesi lazım dediiiiiiii

beşikde bu aslında anadizi diye geçiyo çok şeker bende çok beğendimm

nazcım sorma ya aklım gidiyo öle sesiz kalıncaaaa yoruldu sanırsam ben çok yorgundum uykum vardı çünkü çokkkk anam benim karın kare bile oluyo hem kol hem bacak çalışıyo bazennn ikisinide ittirince korku filmi gibi oluyo bide rahat ediyo heralde uzun süre öle kalıyooooo

nazcım kaşınıyosa muhakkak çatlıcaktır kaşıma dicem ama nasıl tatlı tatlı kaşınır benden ii bilen olmasın bol bol yağla kremle en azından kaşıntıyı keserrrr ama 1 tane de olsa çatlak başlarsa devamı geliyo

dün gittiğim ablam çok zayıftır o da beden eğ. öğr. i ama hamişlikte tam 30 kilo almışş her tarafım çatladı diyoo ama gösterdi göbüşünü göğsünü belli bile değil çatlarsa da üzülme hani şu titreşimli bel kemeerleri varya inceltmek için onlardan kullanmış toplasın diye çok işe yardı diyooo annemde vardı bende sölediö doğuma gelriken getircekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…