günaydın canım, çok sağol yol gösterdiğin için zaman daralıyo çok araştırmaya da uğraşmaya da vaktim yok onun için acele ediyorum,tekrar teşekküra.s.
günaydın herkese...
anneler gününüz kutlu ve dahi mutlu olsun. Seneye bugünü kucağımızda bebişlerimizle kutlarız inşallah. En büyük hediyemizde "anne" demeye başlamış olmaları olur..
İşten ayrılmama tam 18 gün yani 14 işgünü kaldıkaydirigubbakcemile3
Doğuma ne kadar kaldı bir de onu bilsem süper olucak vallasengözlerimebaksanab
Bu arada oğluma park beşik almıştık biz, odamıza koyacaktık ama dün komşumuzun bambu beşiği varmış eskilerden çok güzel ona yatak yaptırıp süsleyip ilk birkaç ay bunu kullanın dedi. Vaktinioksa uğraşamam derseniz ben de yaptırırım deyince yaptırırz dedik.Şimdi ekstra masraf ama çok da güzel
İçine yatak yaptırmam lazım, dışına da tüllerle giydirme. Yatağı sizce neden yaptırmak lazım ona göre ortopedik yatakta minder de olmaz?
nazcım dediğin gibi ona uygun yatak bulmak zor oluyor
arkadaşın annesi terzi idi kendileri dikmişlerdi ama içine ne koydular bilmiyorum
yorgan yatak diken yerler öyle şeyler diker etrafında varsa
yada bu park yatak satan yerlerde bambu yatak gibi şeyler satıyorlarya oradan tavsiye alabilirsin tatlım
canım inşallah bi daha olmaz bakalım dr un ne dicek inşallah güzle şeyler söler nst dede inş sancı falan çıkmazz
emelcim nerden aldın haberi kuzummm merak ettim bende okuyayım bi söledee
evet tatlım yaramazlar hediye yerine tekmeler atıyolar olsun ben ömrümde alacağım en güzel anneler günü hediyesini oğluşumun içimde olmasıyla aldım zatennn :1hug:
kızlar günaydınlar herkese ben uyumuşum bu gece çok hemde daha yeni kalktım gözümmü açar açmaz pc yi açtım daha kahvaltı bile etmedimm şimdi dönüp mamamı yiyim sonra rahat rahat gelirim beşik işi saktı yine bugün gitmiyomuşuz baklaım ne gün gidicezz
canım bebek magazalarında bambu beşiklere uygun bebek yatakları var ben onlardan aldım 54 ytl. beşik giydirmeleride var ama ben kendim dikmeyi uygun gördüm para olmayınca zaten beşik arkadaştan oglum yatamayacagı zaman geri vericez içinde başka bebeklerde büyüsün diye malum bambu beşiklerde pahalı 30 ytl civarı çok kısa süre yattıgı içinde extra masraf iyi olmuş arkadaştan alman . süslenince çok güzel oluyorlar benimki daha bitmedi tül alıp tamamlıyacagım daha gerek görürsem böylede sade ve güzel olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/221753-2009-haziran-bebeklerine-alinanlarin-fotograflari-buraya-170.html#post6757037 burdan bak canım
kızlar günaydınnn ,sezeryan olacak arkadaşlar iç çamaşırı ve hasta bezi olarak ne koydunuz?bilemediğim için ben bi karar veremedim.canbebe nin hasta bezleri var marketlerde çocuk bezi gibi bağlanıyo acaba ondan mı alsam , dr.um iç çamaşırı giyemezsin dedi napıcaz ne giycez?bi akıl verin
pınarcım cicim günaydın batuşum nasıl sen nasılsın kaçta gitcen dr a kuzumm????
canımcım benim abimin eşi sezeryan oldu gayetde giydi donunu falan hiç öle korkma zaten üstü sargılı falan oluyo ilk günler hasta bezini bende alıcam ama öle bele bağlananlardanmı alırım bilemem ama rahat olur heralde belden bağlanan kayma sorunu olmaz ben kendime normal don aldım ama biraz büyük beden aldım yukarı çekebileyim diye normal görünüyo doğum ama sezeryan olursa da yukarı çekersin canımmm hasta bezlerinin boyunu hiç bilmediğim için dikiş yerine denke gelirmi bilmem biz yengeme hiç hasta bezi almamştık ama hastane vermişti o normal de belden bağlanmıyodu benim bildiğim bu canımm
Semoşum günaydın bugün iyiyim şükür dr dan çıkınca ararım seni öptümmmm çatıyuda senideee mujxxxxxx
semacım sağol canım ben de büyük boy iç çamaşırı alayım.beşik de çok güzelmiş kıskandım şimdi.sağlıkla uyusun inşallah bebişin
Semoşum günaydın bugün iyiyim şükür dr dan çıkınca ararım seni öptümmmm çatıyuda senideee mujxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?