2009 Haziran Anneleri!!

sekerlerım gunaydın ben en buyuk boy kadın pedlerınden aldım koydum zaten hastanede sargılı bezde verıyorlarmıs bırde tek kullanımlık lohusa kılodu satılıyor 5 lı paket onlardan aldım

canım çatlar çatlar da göbek üstten mi çatlar ya, çatlarsa zoru başaracağım yani..
İnşallah ağrı ve kaşıntının tek nedeni oğluşumun pozisyonudur deyip kendimi avutayım taki çatlayana kadar:bbo:

slm arkadaşlar 34+6 haftalık hamileyğim çatı kontrolü ne zaman olur bilgisi olan varmı acaba?

nazcım benim göbek deliğimin altında oldu çatlaklar genelde ordan ve yanlardan çatlarmışşş ama korkma yaz sarkmazsa göbüş belli olmuyo çok çatlklar yazın yandıktan sonra belli oluyo kızarıklık gidenee kadar o kadar ben tecrübeliyim kalçalarımda da var çatlak benim genç kızlıktan kalam ilk kilolar hızla alındı ve hızla verildiği için inşallah çatlamaz kuzum ama dedim ya sen bol bol yağla belki geriliyodur deri ondan kaşınıyodurrr

İnşallah çatlamaz ama çatlarsa da canımız sağolsun artık ne yapalım be ya!!
İçerde tosun gibi oğluşlarımız büyüyo, sağlıkla kucağıma gelsin, ben onun poposunu ısırıp onunla hesaplaşıcam çatlaklar için:sm_cool:

hadi ben kaçtım biraz evişlerine bakem az sonra da kocişim gelir zaten sabahçıydı bu sabah öptüm sizleriii bbyybybybybybbybyb a.s.

kızlar mrb hepinize herkesin anneler günü kutlu olsun bu arada int sorun olduğu için girememiştim.
bişey sorucam çatı kontrolü kaçıncı haftada yapılıyo bilgisi olan var mı 33+3 üm şu ana cuma günü doktora gidicem yani 34 . haftamda normal mi sezaryen mi belli olurmu bilgisi olanlar paylaşsın lütfen :)

selam hazıran annelerı butun annelerımızın gecmıs anneler kutlu olsun dun gıremedım
kızlar bısey sorucam ben dun agızımın ıcındekı kasıntıdan uyuyamadım
sanırım en arkadakı 20 lık dısım cıkıyor daha cıkmamıs ama etı cok acıyor artı agızımın ıcı kasınıyor damagım dudagım
ayrıca yedıgım hıcbıseyden zevk almıyorum bı zevkım yemek yemektı oda gıttı
bu aksam bı dıs doktoruna gıdıcem bakalım gercı bısey yapamaz ama ne dıcek bu sorunla karsılasan varmı aranızda bayanlar

meraba kızlar. ben de bugün doğum iznimi aldım.
artık evimin kadını çocuğumun anası olacağım.
tabi ki kk ya daha çok uğrarım artıkın.

Mesaj Linki
selam hazıran annelerı butun annelerımızın gecmıs anneler kutlu olsun dun gıremedım
kızlar bısey sorucam ben dun agızımın ıcındekı kasıntıdan uyuyamadım
sanırım en arkadakı 20 lık dısım cıkıyor daha cıkmamıs ama etı cok acıyor artı agızımın ıcı kasınıyor damagım dudagım
ayrıca yedıgım hıcbıseyden zevk almıyorum bı zevkım yemek yemektı oda gıttı
bu aksam bı dıs doktoruna gıdıcem bakalım gercı bısey yapamaz ama ne dıcek bu sorunla karsılasan varmı aranızda bayanlar

canım dişi bilemem ama kaşıntın alerjiden olabilir.burun kaşıntısı da varmı

sıbel naber cnm nasıl gıdıyor bır turlu karsılasamadık dr.da

evet canım ya
ben en son c. tesi 11 de oradaydım
bir daah ki kontrol için haftaya c.tesi dedi ama kongreye gidecek yokmuş
c.tesi ara randevu al hafta içine dedi
sen nasılsın ne zaman bir daha ki kontrolun

cnm benım persembe gunu bu arada bebısın kılosu az cıktı demıssın benımkınınde bu ay cok az cıktı en son ara kontrolde gıttıgımde 2400 du 10 gun sonra ben 2700-2800 beklerken 2500 cıktı ama sordum bazen bu cıhazlar yanlıs gosterıyor dedı elıyle karnımın ustunden muayene ettı en az 2700 var falan dedı

bende de aynı şey oldu aynı şeyleri dedi
galiba ultrasonda bişey vardı bozulma ya da kalibrasyon gibi bir sorun

merhaba güzell annelerr
bugün doktora gidicek çok annemiz var inş hepiniz güzzel haberler getirirsinizz
bizde temizlik yaptık yoruldumm
hem dinleniyim hemde kızlara bakim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…