nazcım sorma ya aklım gidiyo öle sesiz kalıncaaaa yoruldu sanırsam ben çok yorgundum uykum vardı çünkü çokkkk anam benim karın kare bile oluyo hem kol hem bacak çalışıyo bazennn ikisinide ittirince korku filmi gibi oluyo bide rahat ediyo heralde uzun süre öle kalıyooooo
nazcım kaşınıyosa muhakkak çatlıcaktır kaşıma dicem ama nasıl tatlı tatlı kaşınır benden ii bilen olmasın bol bol yağla kremle en azından kaşıntıyı keserrrr ama 1 tane de olsa çatlak başlarsa devamı geliyo
dün gittiğim ablam çok zayıftır o da beden eğ. öğr. i ama hamişlikte tam 30 kilo almışş her tarafım çatladı diyoo ama gösterdi göbüşünü göğsünü belli bile değil çatlarsa da üzülme hani şu titreşimli bel kemeerleri varya inceltmek için onlardan kullanmış toplasın diye çok işe yardı diyooo annemde vardı bende sölediö doğuma gelriken getircekkk
slm arkadaşlar 34+6 haftalık hamileyğim çatı kontrolü ne zaman olur bilgisi olan varmı acaba?
nazcım benim göbek deliğimin altında oldu çatlaklar genelde ordan ve yanlardan çatlarmışşş ama korkma yaz sarkmazsa göbüş belli olmuyo çok çatlklar yazın yandıktan sonra belli oluyo kızarıklık gidenee kadar o kadar ben tecrübeliyim kalçalarımda da var çatlak benim genç kızlıktan kalam ilk kilolar hızla alındı ve hızla verildiği için inşallah çatlamaz kuzum ama dedim ya sen bol bol yağla belki geriliyodur deri ondan kaşınıyodurrr
sıbel naber cnm nasıl gıdıyor bır turlu karsılasamadık dr.da
cnm benım persembe gunu bu arada bebısın kılosu az cıktı demıssın benımkınınde bu ay cok az cıktı en son ara kontrolde gıttıgımde 2400 du 10 gun sonra ben 2700-2800 beklerken 2500 cıktı ama sordum bazen bu cıhazlar yanlıs gosterıyor dedı elıyle karnımın ustunden muayene ettı en az 2700 var falan dedı
cnm ben calısmıyorum seker yanı sınırsız dogum ıznındeyım :)servtcim ne zaman doğum iznine ayrılıyorsun
cnm ben calısmıyorum seker yanı sınırsız dogum ıznındeyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?