2009 Haziran Anneleri!!

biz yatıyoruzzz
yarın iş yapıcaz kızımlaaa
temizlik bttkten sonra gelirimmm
doğurmazsammmm
hoşçakalınnn tatlı rüyalar hepinizeee

uyku tutmadı geldi ama kimseler yokkk
neyse kapanışı ben yapim herkese ii geceleer tatlı rüyalar
inş herkes yavrusunu görür rüyasındaaa:Saruboceq:

Kızlar günaydın, en erkenci anne ben oldum galiba bugün,
Uyuyamadım, Pınar ı çok merak ettim, doğurdu diye korktum, Gireyim bakayım dedim
Pınoşum iyi olmana çok sevindim canım , stres yapma sen, batuş beklicek biraz daha merak etme ,
Dün çok kalabalıktı bizim ev, ben gidemediğim için annemleri çağırdık, eşimin amca oğlu falan geldi,
gece birdi herkes gittiğinde ama artık bende bitmiştim

Menzil gülü gelmiş sonunda, iyilermiş çok sevindim ,Darısı hepimizin başına

Bugün doktora gitçek olanlardanda iyi haberler bekliyoruz inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar.....
yeni bi haftaya gene başladık......
herkeze güzel bi hafta diliyorum.
bu günden ayrı 9 gün daha çalışıcam kısmetse herkez doğumu bekliyo bende işi bırakacağım günü bekliyorum.Yarında kontrolümüz var bakalım dr ne diycek......
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum bu yıl biraz yarım anne olduk inşallah seneye tam anne olarak kutlarız anneler günümüzü.

hepimize günaydın
mutlu haberlerle dolu bir hafta olsun kızlar inşallah

özlemcim havvacın varsa diğer
dr a gidecek arkadaşlar güzel haberler getirin inşallah

Günaydin kizlar, kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi bir hafta, dokora gidecek arkadaslara da iyi haberlerle dönmelerini diliyorum...
Biz de bugün kuaföre gidicez kizimla..Dogumdan sonra cok zor olur diye düsündüm...

a.s.

herkese bizdende günaydınlarrrrrrrrrrrrr
bugün bende doktora gidiyorum.inş herşey yolundadır.diğer gidecek arkadaşlarda inşş güzel haberlerle dönerler

günaydın tombul kuşlarıımmmma.s.
herkese iyi haftalar diliyorumm ve yavaş yavaş haftaların tükendiğinide dip not olarak hatırlatim diyoruumm heycan yapın biraccıkkk:dance: benim yine ayaklar davula dönüşmüş ayakkabılarımın hiçbiri olmuyor çıldırmanın tam zamanıdır yaniidelikafadulden napcam böyle bilmiyorumm hiisetmiyorum zaten artık kendilerini napalım
kızlar bugün doktora gidecekler gitsinde minnoşların çook güzel haberlerini bize getirsinler inşallah mümkünse bideee resimlerini rica ediyoruuzzzz
nidoşuummm git kuaföre git kızz biraccık kendine gelirsin kuşum ne yaptırcaksın bakalıımmmm

günaydın herkese...
anneler gününüz kutlu ve dahi mutlu olsun. Seneye bugünü kucağımızda bebişlerimizle kutlarız inşallah. En büyük hediyemizde "anne" demeye başlamış olmaları olur..
ışten ayrılmama tam 18 gün yani 14 işgünü kaldıkaydirigubbakcemile3
Doğuma ne kadar kaldı bir de onu bilsem süper olucak vallasengözlerimebaksanab
Bu arada oğluma park beşik almıştık biz, odamıza koyacaktık ama dün komşumuzun bambu beşiği varmış eskilerden çok güzel ona yatak yaptırıp süsleyip ilk birkaç ay bunu kullanın dedi. Vaktiniz yoksa uğraşamam derseniz ben de yaptırırım deyince yaptırırz dedik.Şimdi ekstra masraf ama çok da güzel
ıçine yatak yaptırmam lazım, dışına da tüllerle giydirme. Yatağı sizce neden yaptırmak lazım ona göre ortopedik yatakta minder de olmaz?

ama bana kimse cevap vermedi henüz, eso es veriyorum bebeğimi neyin üstünde yatırmalıyım???
pamuk, içime sinmese de yün ya da bildiğiniz bi çözüm??

teşekkür ederiz nazcımmm seninde anneler günün kutlu olsun yatak konusunda da inan hiçbir bilgim yok ama bizim havvanında bambu beşiği vardı dün resmini koymuş ona sor bence sen tatlışş daha iyi olur

günaydın annişler nasılsınız.Anneler gününüz nasıl geçti.sizede bebekleriniz hediyelerini tekme atarak mı verdi?hihoyyyt
doktora gidecek arkadaşlar hepiniz iyi haberlerle dönersiniz inşallah.Allah bizleri ve kuzucuklarımızı korusun.

teşekkür ederiz nazcımmm seninde anneler günün kutlu olsun yatak konusunda da inan hiçbir bilgim yok ama bizim havvanında bambu beşiği vardı dün resmini koymuş ona sor bence sen tatlışş daha iyi olur

günaydın canım, çok sağol yol gösterdiğin için zaman daralıyo çok araştırmaya da uğraşmaya da vaktim yok onun için acele ediyorum,tekrar teşekküra.s.

Semoşummm güle güle giysin Çatooo...Kuzum sorma biz bugün yine hastanedeydikk tansiyonum yine çok yükseldi, nst ye bağlandık yarın dr umuza gidicez...

canım inşallah bi daha olmaz bakalım dr un ne dicek inşallah güzle şeyler söler nst dede inş sancı falan çıkmazz

Menzil gülü gelmiş sonunda, iyilermiş çok sevindim ,Darısı hepimizin başına

Bugün doktora gitçek olanlardanda iyi haberler bekliyoruz inşallah :Saruboceq:

emelcim nerden aldın haberi kuzummm merak ettim bende okuyayım bi söledee

evet tatlım yaramazlar hediye yerine tekmeler atıyolar olsun ben ömrümde alacağım en güzel anneler günü hediyesini oğluşumun içimde olmasıyla aldım zatennn :1hug:

kızlar günaydınlar herkese ben uyumuşum bu gece çok hemde daha yeni kalktım gözümmü açar açmaz pc yi açtım daha kahvaltı bile etmedimm şimdi dönüp mamamı yiyim sonra rahat rahat gelirim beşik işi saktı yine bugün gitmiyomuşuz baklaım ne gün gidicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…