2009 Haziran Anneleri!!

Canım inşallah sağlıkla 2 hafta geçer 37 yi göreyim istiyorum... benimkide inmeye başladı,dilim dışarı çıkıo konuşurken bilee normal bunlar yanii

pınarcım kaçta gideceksin doktora inşallah herşey biran önce yoluna girer
Canımcımm 15.30 da randevumm inşallah tatlımmmm..bu arada msn de sorun var yazdıklarım iletilmedi die geri dönüyorrr haberin olsunn yazmadım sanma

mrhba canım korkma benimkide cok asagıda hem bayagadır aşagıda bişey olmaz allah ın izniyle.

Canımcım tansiyonum normalken iyiyim ama bir anda fırlıyor o zaman sıkıntıya giriyoruzzz...sende dikkat et kendine canım dinlen az kaldı artıkk...

geçmiş olsun pınarcım stres yapmamaya çalış tansiyonn cok kafaya takıyosan ondanda fırlıyo olabilir.allah yardımcın olsun canım

Selam kizlar,

Pinarcim nasil oldun hayatim?

Kizlar benim doktor pazartesi gittigim de bana:" bu haftalarda artik bbeek asagi inmeye basladigi icin, ön sancilar da baslar." dedi..bu sancilari Karnimizin sertlesmesi seklinde hissedermisiz...Günde 4-5 defa olur dedi..Ben de bugün tüm gün oldu ne 4-5 kere olmasi 15 defa olmustur...
Sizlerden ne haber? Herseyler yolunda mi?

oh oh ne gzl cnm değişiklikkk olmuşşşş
yok cnm kocişim evdeee
arada bakıyorum sizlereee
Semoşummm güle güle giysin Çatooo...Kuzum sorma biz bugün yine hastanedeydikk tansiyonum yine çok yükseldi, nst ye bağlandık yarın dr umuza gidicez...
geçmiş olsunn cnmmm aman dikkat et kendineee
sadet canım sana bişey sorucam bebek şekerlerini hazırlarken içlerine kaç tane şeker koydun canım bende hazırlamaya başladımda
cnm 5 er tane koydumm şeker boyları büyükk
daha fazla koysam tülüü kısalıooo
onun içinn cnmm
btrde ekle bakalımm bzdeee
bu arada battaniye ne alemdeeee

aa evet nidacım benimde karnım bu aralar zaman zaman semsert oluooo
bidee arada kasıklarımdaa adet sancısı gibi oluoo kısa süre ve geçioooo
bende netten okudum 36.haftada olanların karnı aşağıya inmeye başlarmışşş
bebek yavaş yavaş doğum kanalına grmeye hazırlık yaparmışşş
korkmayın kızlar

Evet Saadetcim ama ben daha 35 e yeni gircem, hadi bakalim...Idman yapiyor benimki ...Bu sancilar bebege dogum kanalinin yerini ,yönünü gösterirmis...

ben bitirdim canım battaniyeyi eklicem yarın ben ikişer tane şeker koyuyorum çokmu az kaç kilo badem şekeri aldın. maşşallah badem şekerinin kilosuda 20 ytl burda

çevrim içi göremiyorum canım seni ben snaa yazdıktan sonra hemen çıktım ama gelmemiş yazdıkların neyse gelir bi arasırnaşık şeysırnaşık şey bu arada allahın izniyle göreceksin 37 yide:)

geçmiş olsun pınarcım stres yapmamaya çalış tansiyonn cok kafaya takıyosan ondanda fırlıyo olabilir.allah yardımcın olsun canım
Canımcımmm valla kafaya takmıyorummm bebiişim huzursuz olmasın dayansın en azından iki hafta daha diye dr umun sölediği batuhan suyu az olduğu için sıkıntıya giriyor ve bana tansiyon olarak dönüyormuşşş

Canımcım tansiyonum iyi olduğu süre iyiyim şuan iyiyim şükürr

Saolasın sadoşumm

Kızlar biz çıkıyoruzz dinlenicemmm yoksa birilerinden fırça yiyorummmm delikafadulden öptüm hepinizi ve bebişleriii tekrar anneler gününüzzz kutluuu olsunnn

ben bitirdim canım battaniyeyi eklicem yarın ben ikişer tane şeker koyuyorum çokmu az kaç kilo badem şekeri aldın. maşşallah badem şekerinin kilosuda 20 ytl burda

1.5 kg aldım ama
cnmm bitmedi hepsiii
yarım kilo falan kaldı elimdeee
cnm ben şekerin içinde kayısı çekirdeği olanlardan aldım daha uygun fiyatııı
zatenn kmsee yemez süs diye saklarlar die düşündümm için en iisini almadım açıkçasııı

slm kizlar...
saadetcim gecenlerde canim badem sekeri istemisti bi sunnet sekerini sokup yedim..sırnaşık şey
daha yeni almistik dugunden...
benim gibi hamis birine verirsen yiyebilir:CüvCüv:cokacimcoook

slm kizlar...
saadetcim gecenlerde canim badem sekeri istemisti bi sunnet sekerini sokup yedim..sırnaşık şey

:roflol: :roflol:
kız aelmsin özlemcimm haaaa
doğruuu bak haklısınnn senn gibi yapabilcekk birinii düşünmedimmm hiççç
artık oda baksın başının çaresineeee sırnaşık şey

:roflol: :roflol:
kız aelmsin özlemcimm haaaa
doğruuu bak haklısınnn senn gibi yapabilcekk birinii düşünmedimmm hiççç
artık oda baksın başının çaresineeee sırnaşık şey

delikafadulden
walla alemim yaaaaaa
normaldede o sekeri hic sevmem
hamilelik iste

EŞİME SÖYLEDİM CANIM BADEM ŞEKERİ ALMIŞ bende başladım yapmaya biraz cimri davranıyorum ama şeker hususunda güzel oluyorlar
slm kizlar...

bende bi taraftan yapıp bi taraftan yiyorum inşallah yeter hepsine . kayısı çekirdekli olanda yeniyordur sadetçim ya neden yenmesin

yeniyor cnmmm tabiiii
ama hası kadar lezetli değil tabiiii kaydirigubbakcemile3
kolay gelsinnnn btrde koy hemennnnn oğluşumuzn şekerlerinden alalımmm delikafadulden

annaaaaa kimse kalmamış bende yatayım bari bu arada 35, haftaya başlamışım ben yahu yarında kontrol var iyi haberlerle gelirim inşallah 12,00 da gidicem doktora yarın sabah görüşürz kızlar hepinize huzurlu ve rahat uykulu bi gece diliyorum

bitirmeyi beklemicem valla yarın koyarım heycanıma yenik düşmezsem doktora gidecegim günler acayip heycan basıyor canım sadetçiiim

güzel haberlerle dön bize cnmmm
koy cnmm farketmezzzz
ii geceler cnmm sana

merhaba kızlarr bugün nete giremedim anca vakit buldumda şimdi netteyim az öncede geçmişi okuyodum bu arada ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

neyse ben kaçtım kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…