Canım inşallah sağlıkla 2 hafta geçer 37 yi göreyim istiyorum... benimkide inmeye başladı,dilim dışarı çıkıo konuşurken bilee normal bunlar yaniipınarcım inş yarın güseel haberlele gelirsin canım
kıslar benim karnım baya assya indi sizinde indimi bide konuşurken bişe yaparken
nefes nefese kalıyorum karnımda iice assada erken gelmez inş kızım aklıma getirmemeye calışıyorumda
korkmuyoda değilimm
Canımcımm 15.30 da randevumm inşallah tatlımmmm..bu arada msn de sorun var yazdıklarım iletilmedi die geri dönüyorrr haberin olsunn yazmadım sanmapınarcım kaçta gideceksin doktora inşallah herşey biran önce yoluna girer
pınarcım inş yarın güseel haberlele gelirsin canım
kıslar benim karnım baya assya indi sizinde indimi bide konuşurken bişe yaparken
nefes nefese kalıyorum karnımda iice assada erken gelmez inş kızım aklıma getirmemeye calışıyorumda
korkmuyoda değilimm
Canımcım tansiyonum normalken iyiyim ama bir anda fırlıyor o zaman sıkıntıya giriyoruzzz...sende dikkat et kendine canım dinlen az kaldı artıkk...
oh oh ne gzl cnm değişiklikkk olmuşşşşkılarrrrrrrrr ben geldimmm
bugün sevdiğim bi ablamdaydım uzun zamandır gidememiştim öğretmen kendisi bi de oğlu var hiç denke getirememiştik çok mutlu oldum bebişime de hem kendi ördüklerini hemde oğlundan kalanlardan bi sürü cici verdi onlarada ayrıca sevindim bol bol sohbet ettik
eşimle de markete gittik şimdi geldim o biraz da arkadaşlarıyla takılıp eve gelcekk
siz neler yaptınızzz
pınarım nasıl oldun kuzum daha iicemisin
saadet yalnızmı kaldın kuzu yoksa eşin nööbetemi gitti yinee
geçmiş olsunn cnmmm aman dikkat et kendineeeSemoşummm güle güle giysin Çatooo...Kuzum sorma biz bugün yine hastanedeydikk tansiyonum yine çok yükseldi, nst ye bağlandık yarın dr umuza gidicez...
cnm 5 er tane koydumm şeker boyları büyükksadet canım sana bişey sorucam bebek şekerlerini hazırlarken içlerine kaç tane şeker koydun canım bende hazırlamaya başladımda
oh oh ne gzl cnm değişiklikkk olmuşşşş
yok cnm kocişim evdeee
arada bakıyorum sizlereee
geçmiş olsunn cnmmm aman dikkat et kendineee
cnm 5 er tane koydumm şeker boyları büyükk
daha fazla koysam tülüü kısalıooo
onun içinn cnmm
btrde ekle bakalımm bzdeee
bu arada battaniye ne alemdeeee
Canım inşallah sağlıkla 2 hafta geçer 37 yi göreyim istiyorum... benimkide inmeye başladı,dilim dışarı çıkıo konuşurken bilee normal bunlar yanii
Canımcımm 15.30 da randevumm inşallah tatlımmmm..bu arada msn de sorun var yazdıklarım iletilmedi die geri dönüyorrr haberin olsunn yazmadım sanma
Canımcımmm valla kafaya takmıyorummm bebiişim huzursuz olmasın dayansın en azından iki hafta daha diye dr umun sölediği batuhan suyu az olduğu için sıkıntıya giriyor ve bana tansiyon olarak dönüyormuşşşgeçmiş olsun pınarcım stres yapmamaya çalış tansiyonn cok kafaya takıyosan ondanda fırlıyo olabilir.allah yardımcın olsun canım
Canımcım tansiyonum iyi olduğu süre iyiyim şuan iyiyim şükürrSelam kizlar,
Pinarcim nasil oldun hayatim?
Kizlar benim doktor pazartesi gittigim de bana:" bu haftalarda artik bbeek asagi inmeye basladigi icin, ön sancilar da baslar." dedi..bu sancilari Karnimizin sertlesmesi seklinde hissedermisiz...Günde 4-5 defa olur dedi..Ben de bugün tüm gün oldu ne 4-5 kere olmasi 15 defa olmustur...
Sizlerden ne haber? Herseyler yolunda mi?
oh oh ne gzl cnm değişiklikkk olmuşşşş
yok cnm kocişim evdeee
arada bakıyorum sizlereee
geçmiş olsunn cnmmm aman dikkat et kendineee
cnm 5 er tane koydumm şeker boyları büyükk
daha fazla koysam tülüü kısalıooo
onun içinn cnmm
btrde ekle bakalımm bzdeee
bu arada battaniye ne alemdeeee
ben bitirdim canım battaniyeyi eklicem yarın ben ikişer tane şeker koyuyorum çokmu az kaç kilo badem şekeri aldın. maşşallah badem şekerinin kilosuda 20 ytl burda
slm kizlar...
saadetcim gecenlerde canim badem sekeri istemisti bi sunnet sekerini sokup yedim..sırnaşık şey
daha yeni almistik dugunden...
benim gibi hamis birine verirsen yiyebilir:CüvCüv:cokacimcoook
:roflol: :roflol:
kız aelmsin özlemcimm haaaa
doğruuu bak haklısınnn senn gibi yapabilcekk birinii düşünmedimmm hiççç
artık oda baksın başının çaresineeee sırnaşık şey
EŞİME SÖYLEDİM CANIM BADEM ŞEKERİ ALMIŞ bende başladım yapmaya biraz cimri davranıyorum ama şeker hususunda güzel oluyorlar1.5 kg aldım ama
cnmm bitmedi hepsiii
yarım kilo falan kaldı elimdeee
cnm ben şekerin içinde kayısı çekirdeği olanlardan aldım daha uygun fiyatııı
zatenn kmsee yemez süs diye saklarlar die düşündümm için en iisini almadım açıkçasııı
slm kizlar...
saadetcim gecenlerde canim badem sekeri istemisti bi sunnet sekerini sokup yedim..sırnaşık şey
daha yeni almistik dugunden...
benim gibi hamis birine verirsen yiyebilir:CüvCüv:cokacimcoook
EŞİME SÖYLEDİM CANIM BADEM ŞEKERİ ALMIŞ bende başladım yapmaya biraz cimri davranıyorum ama şeker hususunda güzel oluyorlar
bende bi taraftan yapıp bi taraftan yiyorum inşallah yeter hepsine . kayısı çekirdekli olanda yeniyordur sadetçim ya neden yenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?