2009 Haziran Anneleri!!

ayyy negüzel bugün herkes iyi haberlerle geldi maşallah yaaa canlarım benim havvoşum maşallah canım oğlişine inşallah hep bööle giderlerde biran evvel severiz yavrularımızı Allahın izniyle

ben kaçıyorum artık kızlar. yoruldum accık dinleneyim sonra da zaten kayınvalideye gitcez.pek giremiyorum zaten.neyse grş bakalım kendinize bebişlere çok iyi bakın öptükkk

valla bende nst ye askeri hastaneye gidecem artıkbu hafta napim özel hastane çağırmıyor baksana her hafta para veremeyiz ya ondan çağırmıyolar haa aptallar

Kızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....

Canim benim, neden igne vuracak doktor ciger gelisimi icin... Senin bebisinin ciger gelisiminin tamamlanmis olmasi gerekiyor...
Suyunun azalmamasi cok cok iyi sevindim...Artik heyecanla haftaya cumayi bekleyip dua edecegiz canim...Sakin bu arada heyecan yapma sen, tansiyonlarini da cikartma...

Emelcim , Didemcim tesekkürler kizlar...

canım benim Allahım herşeyin hayırlısını bizden daha iyi bilir sağsağlim kucağına alacaksın inşiallah batuşumuzu kuzucum sen meraketme Allahın izniyle zaten artık okadarda küçük değiller sen içini ferahtut herşey yoluna girecek inşallah pınoşumm a.s.

Pınoşum tombişim benim, artık stres yok sakin sakin dur hep, sen elinden geleni yapıyorsun , Allah önce senin, sonra hepimizin yardımcısı olsun
Batuş prens çok sıkılmış orda anladım kesin :))

kızlar ben kaçtım accık ayağımı uzatim daha kocişle konuşcam çünkü nette dahada şişmesin hepinizi öptüüümmmmmŞeniz

Arda beyimiz de tombiş olmuş, maşallah canım oğluşuna :)

Havva gözün aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina...

gözün aydın canım maaşallaah bebişlerimize.

ben kaçıyorum artık kızlar. yoruldum accık dinleneyim sonra da zaten kayınvalideye gitcez.pek giremiyorum zaten.neyse grş bakalım kendinize bebişlere çok iyi bakın öptükkk

saolun kızlar basbelam seninde bebişine kocaman bi maşşalah ayrıca zayıf felan deil gayet iyi durumu bence

oh oh maş ardayaaa
sennde gözün aydn havvacım
pınayyyy kuzummm
mayıs annesi olma yolunda ilerlion haa
ha maşalahhh
ne gzllll
senle aynıyız ya tertipp doğurursan benimde doğurasımm gelirr kııı
hyrlısı olsunn be cnmm maş batuşaaa suyuu aynıymışş ne gzlll

özlemcim çok sevindim canım
ikinizinde iyi olmasına
maşallah diyelim nazar değmesin

böyle güzel haberleri diğer kontrole giden arkadişlerden de bekliyoruz

masallah canm seninde gozunaydinn
sende kilo almamissin cok guzelll..

tskler teyzeleri...
ins hepimizz guzel hbrlerle geliriz

pinarcim suyunun azalmamasina sevindim canm
oglusun artik ciger gelisimini tamamlamis olmali..
ins saglikla alirsin kucagina
dualarimiz seninleeeeee

[Bözlemcimm bende teprik ettim senii haa haberin olsunnnn görmedin sanırım[/B]

pınar geçmiş olsun tekrar.
hazır ol artık bebişinin mkokusunu duymaya
inşallah sağlıkla tamamlanır, sorunsuz kucağına alırsın bebişini

kızlar bu arada ayağa kalkınca bebek dışarı çıkacak gibi hisseden oluyo mu?
bana hep karnın aşağı inmiş diyorlar.bebeğin inmediğini bilsem de canım sıkılıyo

okiş özlemcim :)))
hadi ben çıkıommm
kociş gelir inşşş braazdann
erken bırakırlarsaa aşkımııı
yemek yedikten sonra uğrarımmm

özlemcim havvacım basbelam gözünüzaydın masallaH bebişlerinize. iki gündür nette sorun vardı giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…