kızlar selam biz geldik doktordan 2 400 olmuş kilomuz iyiyimiş durumumuz nts yede girdik bi güzelbol bol tepindi oglum birde dügme verdiler elime her hareket hissettiginde dügmeye bas dediler bizde bastık dügmeye bol bol 15 dakika bebişimin kalp sesini dibledim çok güzeldikasılmamda yokmuş gerçi bu saatten sonra dogarsada dogsun dedi riskli zamanları atlattın artık dedi akciger gelişimin tamöamlandı dedi agzımız kulaklarımızda geldik eve . anacım bende doktordan çıkar çıkmaz sarılıyorum telefona çok merak edenlerim var 5 kişi arıyorum her seferinde annem iki halam teyzem eşim ve görümcem benle beraber takip ediyorlar onlarda resmen benim kadar heycanlılarbizden bu kadar sizde haberler nedir kuzular
sağol canım.aminn.benim doktor aynı zamanda devlette o yüzden hastaneye çağırıyo nst için.normal muayne günü bir ay sonra dedi.bugün özele gittim ben bir ay hastaneye nstye gitcem orda göstermiyolar bebişi.anca özele gidince görüyorum.iştee bölee
ben kaçıyorum artık kızlar. yoruldum accık dinleneyim sonra da zaten kayınvalideye gitcez.pek giremiyorum zaten.neyse grş bakalım kendinize bebişlere çok iyi bakın öptükkk
Kızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....
Kızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....
Arda beyimiz de tombiş olmuş, maşallah canım oğluşuna :)
Havva gözün aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina...
gözün aydın canım maaşallaah bebişlerimize.
ben kaçıyorum artık kızlar. yoruldum accık dinleneyim sonra da zaten kayınvalideye gitcez.pek giremiyorum zaten.neyse grş bakalım kendinize bebişlere çok iyi bakın öptükkk
oh oh maş ardayaaakızlar selam biz geldik doktordan 2 400 olmuş kilomuz iyiyimiş durumumuz nts yede girdik bi güzelbol bol tepindi oglum birde dügme verdiler elime her hareket hissettiginde dügmeye bas dediler bizde bastık dügmeye bol bol 15 dakika bebişimin kalp sesini dibledim çok güzeldikasılmamda yokmuş gerçi bu saatten sonra dogarsada dogsun dedi riskli zamanları atlattın artık dedi akciger gelişimin tamöamlandı dedi agzımız kulaklarımızda geldik eve . anacım bende doktordan çıkar çıkmaz sarılıyorum telefona çok merak edenlerim var 5 kişi arıyorum her seferinde annem iki halam teyzem eşim ve görümcem benle beraber takip ediyorlar onlarda resmen benim kadar heycanlılarbizden bu kadar sizde haberler nedir kuzular
pınayyyy kuzummmKızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....
özlemcim çok sevindim canım
ikinizinde iyi olmasına
maşallah diyelim nazar değmesin
böyle güzel haberleri diğer kontrole giden arkadişlerden de bekliyoruz
maşallah fıstığıma ve tosunuma allah nazarlardan saklsın özlemim yaw afferin sana a.s.
anam ben ağladım kaç kereeeee o çatlaklar yüzünden valla hemen yayılıyo çatır çatır harita gibi oldum uyuzlar napalım katlancaz artık bıdıklar ii olsunlardaaaa takma kafana didoşum hallederizzzzŞeniz
aldım servetçim cevabın birazdan geliyoooo özel msesajları 5 dk bi gönderebiliyosun bugün bi kaç kişi daha yollamış onlara dönüyorummm
kıslar bakın bu iletişim işini şöle yapıyoz ben bana tel yollayanlara kendi telimi yolluyorumm herkes doğurunca msj atsın kilo boy doğum şekli bebişin ismi doğum saati eğer isterlerse resimli mms de yollayabilirlerrr böylelikle ilk resimleri koyabilirizzzz ama msj yollayın ki teli duymam bişe olur kaçırırım bi de açamıcak durumda olurum okişşşş hem bölelikle aklımda tutmama da ggerek kalmaz herşey yazılı olur doğru topiğe yazzarım mayıs mı mart annelerimi ne böle yaptılar okişşşş
diğer kızların msn leri yolluyorum ordan isterseniz telleri alırsınız artıkın okişşşşş:1hug::enbuyukkk:
özlemcim senin adına çok sevindim maşallah bebişinde sende çok iyimişsiniz.
didom kendine haksızlık etme fotolarına baktım sana hamişlik çok yakışmış.çoğu hamilelin yaşadığı şeyleri yaşıyosun cnm olsun okadar.
dün eşimle alışverişmerkezinde dolaşıyoduk babet alayım dedim ne mümkün zor denedim ayakkabıyı zaten eski numaramda olmadı sinir olmadım değil bende.
masallah canm seninde gozunaydinnherşey yolundaymış doktor öle dedi
doğum kanalına girmemiş,erken doğum tehlikesi yok zaten şimdi doğsada bişeycik olmaz dedi
2400 gr olmuş boyuda 48cm sanırım.normal zamanında doğarsa zaten 3400 olur dedi yani biraz zayıf benim zilli
birde ben yine kilo almamışım hatta vermişim nasıl hamilelikse baştan beri toplasak 3 5 kilo yapmıyo
ayrıca kızlar çatı muaynesi yaptı doktor normal dedi onada
çarşamba kan idrar nst dedi
bundan sonrada her çarşamba nst dedi
bizden haberler böle
tskler teyzeleri...Didoscummm gittim geldim kuaföre..Adama dedim ki cok kisaltmayin ,kiriklarini alin ve katlarini düzeltin...Kusa döndü kafam,.,Omuzlarimin üstüne cikti saclar...Aslinda cirkin olmadi ama hep uzun sac kullanan ve seven biri olarak sok oldum...Esim de üzüldü biraz ama sonradan alisti yeni görünümüme... Bir de ben sacimi hic boyatmam ,saclarimin rengini seviyorum ve boya olmadigi icin de daha sagliklilar...
Özlemcim gözün aydin oglusunun ve senin iyi olmaniza cok sevindim...
eee canim doktor ne dedi??
Aylincim cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?