oh oh maş ardayaaa
sennde gözün aydn havvacım
pınayyyy kuzummm
mayıs annesi olma yolunda ilerlion haa
ha maşalahhh
ne gzllll
senle aynıyız ya tertipp doğurursan benimde doğurasımm gelirr kııı
hyrlısı olsunn be cnmm maş batuşaaa suyuu aynıymışş ne gzlll
özlemcim havvacım basbelam gözünüzaydın masallaH bebişlerinize. iki gündür nette sorun vardı giremedim
canım geçmiş olsun.inşallah zamanını bekler veletler.çok aceleciler haziran bebekleri.
hadi bakalım güzel güzel haberlerle dön inşallah tatlışş
yaaa tam can alıcı soru bu işte ben hep sorim diyodum hep unutuyodum kızlar benin resmen boynumda 3-4tane uzun uzun kahverengi çizgiler oluştu ve çok kötü görünüyo yaa sanki kirlenmiş gibi görünüyo en nefret ettiğim şey yaaa geçermi acaba gecen gün doktora sormayıda unutmuşum zaten inşallah kalmaz yaa nolcak
ayy geçmiş olsun aylincimmm hakkaten tuvalete gidememen bile anormal bir durum zaten başlı başına değilmi odamı tansiyondan kaynaklanıyomuşki benim ayaklarımda aynen dediğin gibi canım hemde 2haftadır falan öyleler artık hissetmiyorum ayaklarımı çok rahatsız oluyorum neyaptıysamda indiremedim bitürlü inşallah biran evvel düzelirsin kuşumm dikkatet kendine aman
kızlar benim son 1haftada nasıl çatlamışsa çatlamış karnım yaa birden biree daha bugün okadar olduğunu farkettim ve şoka girdimmm tabikide taa 4.aydan beri iyi olduğu söylenen bir çatlak kremi kullanıyodum herşey boşmuş demekki çatlicaksa çatlıyomuş işte napalım artık bizde şu limonlu kahveyi uygularız artık
biz geldikkkk....
oglusumun durumunu cok begendi drumuz...
tabi benimde oyleeeee
bu ay kilo almak bi kenara zayiflamisim...kafamçokkarıştı
o yuzden gecen seferle ayni kiloda ciktim
bebisimde 2kilo100gr ve 45 cm olmus..
dr herseyin iyi oldugunu soyledi..
drumuz her zamanki gibi gobegimin sekline takmis durumda..
yanindaki asistanina cok guzel bi gobek diyip durdu..
bebegimin basida assagi donmus..
hersey yolunda yani 2 hafta sonra tekrar gorcez bebisiii:asigim:
aylincim canım inşallah herşey yolunda giderrrrr tanisyon olayı yeni modamı oldu kıslar dikkat edelim allah korusunnnnnnn geçmiş olsun kuşumm inşallah bişecik olmazda oğluş normal zamanı beklerrrr
Didoscummm gittim geldim kuaföre..Adama dedim ki cok kisaltmayin ,kiriklarini alin ve katlarini düzeltin...Kusa döndü kafam,.,Omuzlarimin üstüne cikti saclar...Aslinda cirkin olmadi ama hep uzun sac kullanan ve seven biri olarak sok oldum...Esim de üzüldü biraz ama sonradan alisti yeni görünümüme... Bir de ben sacimi hic boyatmam ,saclarimin rengini seviyorum ve boya olmadigi icin de daha sagliklilar...
Özlemcim gözün aydin oglusunun ve senin iyi olmaniza cok sevindim...
eee canim doktor ne dedi??
Aylincim cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine lütfen...
maşallah bebişine canım...sağol canım bütün bebişlere maaşşaalllhh
kızlar selam biz geldik doktordan 2 400 olmuş kilomuz iyiyimiş durumumuz nts yede girdik bi güzelbol bol tepindi oglum birde dügme verdiler elime her hareket hissettiginde dügmeye bas dediler bizde bastık dügmeye bol bol 15 dakika bebişimin kalp sesini dibledim çok güzeldikasılmamda yokmuş gerçi bu saatten sonra dogarsada dogsun dedi riskli zamanları atlattın artık dedi akciger gelişimin tamöamlandı dedi agzımız kulaklarımızda geldik eve . anacım bende doktordan çıkar çıkmaz sarılıyorum telefona çok merak edenlerim var 5 kişi arıyorum her seferinde annem iki halam teyzem eşim ve görümcem benle beraber takip ediyorlar onlarda resmen benim kadar heycanlılarbizden bu kadar sizde haberler nedir kuzular
Kızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....
özlemcim havvacım basbelam gözünüzaydın masallaH bebişlerinize. iki gündür nette sorun vardı giremedim
çook saol narenciim, sağlıkla gelsinde bakalım ne zaman gelicek..
heyecan yaptırıyo bize:))
didocuuum naber tombikimmm. ikimizde aynı olduk tatlişkoomm.
ayak bileklerine parmağınla basınca çukur oluyo mu?? işte benim öyle oluyo oda ödemmiş..
çukur olmuyosa şişlik oluyomuş sorun olmuyomuşta falanda filaann..
istirahaat etcez bol bol, bebişim erken gelmezse okuduğum kitaplarım vardı bende onları bitiririm artık dinlenirken:))
özlemciiim maşallaah canım sanada bebişinedeee, çok sevindim herşeyin iyi olmasına..
sanada nazar değmesin canım..
saol semoşum inşallaahh, bakalım ne sürpriz yapıcak bebişimiz bize..
a.s. a.s. a.s.
nidacıım güle güle kullan saçlarını canım..
maşallah bebişine canım...
havvacım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, maşallah bebişinede sanada..
ayy pınarcım hayırlısı olsun bitanem, güzel güzeel gelicek batuşun canım artık riskli zaman diye bişeyimiz kalmadıı. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
kızlar selam biz geldik doktordan 2 400 olmuş kilomuz iyiyimiş durumumuz nts yede girdik bi güzelbol bol tepindi oglum birde dügme verdiler elime her hareket hissettiginde dügmeye bas dediler bizde bastık dügmeye bol bol 15 dakika bebişimin kalp sesini dibledim çok güzeldikasılmamda yokmuş gerçi bu saatten sonra dogarsada dogsun dedi riskli zamanları atlattın artık dedi akciger gelişimin tamöamlandı dedi agzımız kulaklarımızda geldik eve . anacım bende doktordan çıkar çıkmaz sarılıyorum telefona çok merak edenlerim var 5 kişi arıyorum her seferinde annem iki halam teyzem eşim ve görümcem benle beraber takip ediyorlar onlarda resmen benim kadar heycanlılarbizden bu kadar sizde haberler nedir kuzular
Kızlarr biz geldikkk... Su seviyesi aynı artmamış...bebişimin akciğer gelişimi için iğne vuruldu,yarın bir daha vurulucaz....sabah bir sürü tahlil yapılacakk...cuma dopplere giricez sonra dr umuza gidicez...artık doğum yolundayız yani en geç öbür cuma doğurtacak galiba bebişimi...siz neler yaptınız???dr a gidenler olmuş sanırım geçmişe bakamadımmm gözünüz aydın....
pınarcım ozlemcım basbelam havvacım ve tum bebıslerını goren anneler gozunuzaydın artık mınnoslarımız buyudu kocaman oldular
evet aynen ben de aynı seyı dusundum , saat 16 gibi cıkmama ragmen gunes cok kavurucuydu...bu arada kızlar ızmır yanıyor resmen 5 dakıka dısarı cıktım hemen tekrar eve dondum yandık valla sıcaklar boyle gıderse
maşallah ardamıza ay nst ye hiç girmedim ya ben ne özeniyom size çok da menem bişe değil biliyom ama merak işteeee herşey yolundaymış şükür canım gözün aydınnnnnn ay o kadar dinlemek kalp atışını ne güzeldirrr dimiiiiii
canımmmmmmmmmm ay ne heyecanlı batuşumuzu 4 gözle bekliyoruz allahım yardımcınız olsunnnnnnnn
servetçim sana da yolladım mesaj bitti heralde herkese yolladımmm artıkın bol dedikodu yaparızzz a.s.
kity79 canım sıkma canını sağlıklı olsun da artık allah bilir doğum zamanını. bak menzilgülü emzirmeye başlamış bile hiç korkma bişey olmıycak.
benim de hiç şişmezdi el ayaklarım 3-4 gündür çok şişiyolar.ayrıca şu boyundaki siyah lekeler sadece bende oldu sanıyodum sizde de olduğunu okuyunca rahatladım.ilk başta ben onları kir sanıyodum ve yıka yıka çıkmıyo sinir oluyodum:roflol::roflol: benim de koltuk altlarım malum bölge çok kötü karardı ya çok sinir.Çok üzgünüm çoook
Canim benim, neden igne vuracak doktor ciger gelisimi icin... Senin bebisinin ciger gelisiminin tamamlanmis olmasi gerekiyor...
Suyunun azalmamasi cok cok iyi sevindim...Artik heyecanla haftaya cumayi bekleyip dua edecegiz canim...Sakin bu arada heyecan yapma sen, tansiyonlarini da cikartma...
Emelcim , Didemcim tesekkürler kizlar...
canım benim Allahım herşeyin hayırlısını bizden daha iyi bilir sağsağlim kucağına alacaksın inşiallah batuşumuzu kuzucum sen meraketme Allahın izniyle zaten artık okadarda küçük değiller sen içini ferahtut herşey yoluna girecek inşallah pınoşumm a.s.
Pınoşum tombişim benim, artık stres yok sakin sakin dur hep, sen elinden geleni yapıyorsun , Allah önce senin, sonra hepimizin yardımcısı olsun
Batuş prens çok sıkılmış orda anladım kesin :))
oh oh maş ardayaaa
sennde gözün aydn havvacım
pınayyyy kuzummm
mayıs annesi olma yolunda ilerlion haa
ha maşalahhh
ne gzllll
senle aynıyız ya tertipp doğurursan benimde doğurasımm gelirr kııı
hyrlısı olsunn be cnmm maş batuşaaa suyuu aynıymışş ne gzlll
Özlemcimmm ciğer gelişimi tamam sulfaktan salgılaması 37 de bitiomuş normalde 36 da bitsin die yaptııı canımsınnn teşekkür hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizimasallah canm seninde gozunaydinn
sende kilo almamissin cok guzelll..
tskler teyzeleri...
ins hepimizz guzel hbrlerle geliriz
pinarcim suyunun azalmamasina sevindim canm
oglusun artik ciger gelisimini tamamlamis olmali..
ins saglikla alirsin kucagina
dualarimiz seninleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?