2009 Haziran Anneleri!!

özlemcim havvacım basbelam gözünüzaydın masallaH bebişlerinize. iki gündür nette sorun vardı giremedim

teşekkürler koca göbekli hamiş teyzeler

canım geçmiş olsun.inşallah zamanını bekler veletler.çok aceleciler haziran bebekleri.

çook saol narenciim, sağlıkla gelsinde bakalım ne zaman gelicek..
heyecan yaptırıyo bize:))

didocuuum naber tombikimmm. ikimizde aynı olduk tatlişkoomm.
ayak bileklerine parmağınla basınca çukur oluyo mu?? işte benim öyle oluyo oda ödemmiş..
çukur olmuyosa şişlik oluyomuş sorun olmuyomuşta falanda filaann..
istirahaat etcez bol bol, bebişim erken gelmezse okuduğum kitaplarım vardı bende onları bitiririm artık dinlenirken:))

özlemciiim maşallaah canım sanada bebişinedeee, çok sevindim herşeyin iyi olmasına..
sanada nazar değmesin canım..

aylincim canım inşallah herşey yolunda giderrrrr tanisyon olayı yeni modamı oldu kıslar dikkat edelim allah korusunnnnnnn geçmiş olsun kuşumm inşallah bişecik olmazda oğluş normal zamanı beklerrrr

saol semoşum inşallaahh, bakalım ne sürpriz yapıcak bebişimiz bize..

a.s. a.s. a.s.
nidacıım güle güle kullan saçlarını canım..

sağol canım bütün bebişlere maaşşaalllhh
maşallah bebişine canım...

havvacım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, maşallah bebişinede sanada..

ayy pınarcım hayırlısı olsun bitanem, güzel güzeel gelicek batuşun canım artık riskli zaman diye bişeyimiz kalmadıı. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..

özlemcim havvacım basbelam gözünüzaydın masallaH bebişlerinize. iki gündür nette sorun vardı giremedim

tsklr kizlarrr cookk saolunnn
hic birimize nazar degmesin ins

pınarcım ozlemcım basbelam havvacım ve tum bebıslerını goren anneler gozunuzaydın artık mınnoslarımız buyudu kocaman oldular

maşallah ardamıza ay nst ye hiç girmedim ya ben ne özeniyom size çok da menem bişe değil biliyom ama merak işteeee herşey yolundaymış şükür canım gözün aydınnnnnn ay o kadar dinlemek kalp atışını ne güzeldirrr dimiiiiii

canımmmmmmmmmm ay ne heyecanlı batuşumuzu 4 gözle bekliyoruz allahım yardımcınız olsunnnnnnnn
pınarcım ozlemcım basbelam havvacım ve tum bebıslerını goren anneler gozunuzaydın artık mınnoslarımız buyudu kocaman oldular

servetçim sana da yolladım mesaj bitti heralde herkese yolladımmm artıkın bol dedikodu yaparızzz a.s.

Bu kadar zamanın nasıl geçtiğine inanamıyorum.Artık aramızda doğumu yaklaşanlar bile var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kity 79 dilerim batuş una en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun

bu arada kızlar ızmır yanıyor resmen 5 dakıka dısarı cıktım hemen tekrar eve dondum yandık valla sıcaklar boyle gıderse
evet aynen ben de aynı seyı dusundum , saat 16 gibi cıkmama ragmen gunes cok kavurucuydu... iyiki cok sıcaklarda hamile gezmiycez diye sükrediyorum.

Hayırlısı... saglıkla gelsın insallah...

kity79 canım sıkma canını sağlıklı olsun da artık allah bilir doğum zamanını. bak menzilgülü emzirmeye başlamış bile hiç korkma bişey olmıycak.
benim de hiç şişmezdi el ayaklarım 3-4 gündür çok şişiyolar.ayrıca şu boyundaki siyah lekeler sadece bende oldu sanıyodum sizde de olduğunu okuyunca rahatladım.ilk başta ben onları kir sanıyodum ve yıka yıka çıkmıyo sinir oluyodum:roflol::roflol: benim de koltuk altlarım malum bölge çok kötü karardı ya çok sinir.Çok üzgünüm çoook

ay valla semacım sadece kalp atışlarını dinlemiyorsunki hareketlerinin sesinide duyuyorsun çok güzel oluoyo35 haftada başlanıyormuş benim gittigim hastanede bende ilk defa girdimçok güzeldi gerçekten

selam herkese...zaman azaldıkça günler geçmiyor...bu arada doğum şekli belli olan var mı..benim sezeryan olacak..hayırlısıyla kurtuluruz insallah..

olymposss bende sinir oldum koltuk altı ve o bölgenin kararmasına..bir de göğsüm komple çil çil oldu..

Nidacım sulfaktan salgısı 37 haftada tamamlanıomuş gebelik 36 da sonlanmak zorunda kalırsa die hızlanması için yapıldı...

Didocum canımsınnnn inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarızzz

Pınoşum tombişim benim, artık stres yok sakin sakin dur hep, sen elinden geleni yapıyorsun , Allah önce senin, sonra hepimizin yardımcısı olsun
Batuş prens çok sıkılmış orda anladım kesin :))

Sorma teyzesiiii çıkmak için kavga edio benle ama beklicek 10 gün daha söz verdiii bana allah hepimizi kurtarsın

dido canım dr. çağırmıyo diye sinirlenme hiç benimki de öyle.gamsızın teki 34 de gel dedi gittik bi daha gerek yok dedi sadce nst ye bağlanıyorum haftada bir düşün yani.millet her hafta gidiyor ben artık doğumda görcem inşallah

Sadoş senin kız delimi batuhan efendi gibi bilir yerini,zamanını kuzucukkk mayıs anneside olsam sizler bitanemsinizzz...

Özlemcimmm ciğer gelişimi tamam sulfaktan salgılaması 37 de bitiomuş normalde 36 da bitsin die yaptııı canımsınnn teşekkür hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…