2009 Haziran Anneleri!!

nur canım sorma bende çil yok ama benlerim arttı olan ben lerin şekli büyüdü korkmuyor da değilim kötü bişey değildir inş. kity cim dr. bana akciğeri falan tamamlanmış artık doğabilir demişti acaba ben mi yanlış anladım ben daha bu hafta 36 yı doldurcam belki de bebekten bebeğe değişiyordur

sende bizim bitanecik pınayımızsın kuzuuuuu batuşumuzda kıymetlimizzzzz herşey çok güzel olcak sen bize hava bile atcaksın ben doğurdum hala doğuramadınız diye seninki koca adam olcak bizimkilerrr minicikk sen dicen ben şunu bunu yaptım biz dicez anam doğuramdık şuram öle buram böleeee

kızlar benim yüzümde çiller çıktı elmecık kemilerin üzeri ve burnumda

malum yerde karardı meme uşları da karardı anam açılırlar inşallah çok çirkin oluyo öle koyu koyu kir gibi başka leke falan yok ay bi de o olmasın zaten çatlaklar yetiyooooo

pınarcım inş. sende sorunsuz bi şekilde kucagına alacaksın oglusunu
Ayşecim inşallahhh kuzummmm

İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebişleri canım

of ya 2 günde 1lt lik dondurmayı bitirdim ayı gibi olcam bu ayın sonunda sanırımmmm ay bi de meyve krizim tutuyo sanki dondurma yeteri kadar tatlı değilmiş gibii öffffffffff

tut kendini semosummm
unut dondurmalari
sunun surasinda ne kaldiiialkisalkisalkis

kızlar ya bişi sorcam size,yarın 34.hafta bıtıyo.bi kaçgundur de aşağıda bi ağrı var.hani reglyken yad ayakta çok kaldığınız da alt tarafa bi ağrı gırer ya,aynen öle.sizde de oluyo mu öyle bişi?

Özlemcim benim esimde bana bugün dedi, birseyler yemen lazim vs...
Canim istemiyor ama ...Bebekler icin düzeli yemek lazim ...

asagidan kastin vajinami canm...
eger oyleyse bende var sanki biri cekiyormus gibi..
sizlama oluyor ara ara
ama hic adet sancisi cekmedigim icin bilemiycem..

Adet sancisi cekmemekle ne kadar sansli oldugunu biliyor musun?
Ben her ay yataklara yapisiyordum ...Insallah dogumdan sonra gecer...

tüm bebişlerini gören annelerin gözü aydın
hepinize maşallah

pınarım inşallah hayırlısıyla vaktini doldururur da acele etmez minik oğluşun
batuşum üzme anneyi de oldu mu minik tuzuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…