maşallah ardamıza ay nst ye hiç girmedim ya ben ne özeniyom size çok da menem bişe değil biliyom ama merak işteeee herşey yolundaymış şükür canım gözün aydınnnnnn ay o kadar dinlemek kalp atışını ne güzeldirrr dimiiiiii
canımmmmmmmmmm ay ne heyecanlı batuşumuzu 4 gözle bekliyoruz allahım yardımcınız olsunnnnnnnn
servetçim sana da yolladım mesaj bitti heralde herkese yolladımmm artıkın bol dedikodu yaparızzz a.s.
Bu kadar zamanın nasıl geçtiğine inanamıyorum.Artık aramızda doğumu yaklaşanlar bile var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kity 79 dilerim batuş una en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun
Hayırlısı... saglıkla gelsın insallah...
kity79 canım sıkma canını sağlıklı olsun da artık allah bilir doğum zamanını. bak menzilgülü emzirmeye başlamış bile hiç korkma bişey olmıycak.
benim de hiç şişmezdi el ayaklarım 3-4 gündür çok şişiyolar.ayrıca şu boyundaki siyah lekeler sadece bende oldu sanıyodum sizde de olduğunu okuyunca rahatladım.ilk başta ben onları kir sanıyodum ve yıka yıka çıkmıyo sinir oluyodum:roflol::roflol: benim de koltuk altlarım malum bölge çok kötü karardı ya çok sinir.Çok üzgünüm çoook
tüm bebişlerini gören annelerin gözü aydın
hepinize maşallah
pınarım inşallah hayırlısıyla vaktini doldururur da acele etmez minik oğluşun
batuşum üzme anneyi de oldu mu minik tuzuuuuuuu
nur canım sorma bende çil yok ama benlerim arttı olan ben lerin şekli büyüdü korkmuyor da değilim kötü bişey değildir inş. kity cim dr. bana akciğeri falan tamamlanmış artık doğabilir demişti acaba ben mi yanlış anladım ben daha bu hafta 36 yı doldurcam belki de bebekten bebeğe değişiyordur
sende bizim bitanecik pınayımızsın kuzuuuuu batuşumuzda kıymetlimizzzzz herşey çok güzel olcak sen bize hava bile atcaksın ben doğurdum hala doğuramadınız diye seninki koca adam olcak bizimkilerrr minicikk sen dicen ben şunu bunu yaptım biz dicez anam doğuramdık şuram öle buram böleeee
Canım teşekkürlerr sağlıkla alalım kucağımıza bebişleriiiii içim titriyooo sağlıkla kucağımıza kelimelerini yazarkennii akşamlar fıstıklarrrr..
oo herkez hastaneden gelmişşş güzel haberler alınmıii
havvacım pınrcım özlemcim basbelam daha görmedğim varsa diğer arkadaşlarım
gözünüz aydın kıslar herkesin herşey yolunda çok sevindimm
inş bizlerde ii haberler getiririzz
Canımm sorma ben üzülüyorummm sizi heyecanlandırdığım için ama habersiz bırakmakta istemiyorummmtskler kizlar...
tum iyi dilekleriniz icin...
ins hepimiz guzel hbrlerle geliriz..
pinarcimmm bu batus bizide heyecanlandiriyor...
az kaldi tanismana yakisikliyla
guzel hbrlerini herzaman bekliyoruz
İnşallahhhh teyzesiiii bende inanıyorum annesinin kuzusu bekleyecek azıcık dahhhaapınarcım haftaya cumaya kadar bekleyecek bence batus,uzmeyecek annesini ve teyzelerini
Canım teşekkürlerr sağlıkla alalım kucağımıza bebişleriiiii içim titriyooo sağlıkla kucağımıza kelimelerini yazarkenn
Canımm sorma ben üzülüyorummm sizi heyecanlandırdığım için ama habersiz bırakmakta istemiyorummm
İnşallahhhh teyzesiiii bende inanıyorum annesinin kuzusu bekleyecek azıcık dahhhaa
pianrcim benim kastettigim teyze olma heyecani...haziran bebislerinin gelme heyecani..
tabiki hbrsiz birakma bizi..
asil hbr alamassak endiseleniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?