2009 Haziran Anneleri!!

Bende zamanında dört gözle bekliorummm canım sağlıkla alalım bebişleri inşallahhh

Bu kadar zamanın nasıl geçtiğine inanamıyorum.Artık aramızda doğumu yaklaşanlar bile var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kity 79 dilerim batuş una en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun

İnşallahhh canımmmm hepimizz sağlıkla alalım kucağımızaaa

Sıkmıyorum bugün iyice rahatlattı dr um canımmm teşekkürlerr aaa menzilgülü emzirmeyemi başlamış maşallahhh kuzusunaaa

tüm bebişlerini gören annelerin gözü aydın
hepinize maşallah

pınarım inşallah hayırlısıyla vaktini doldururur da acele etmez minik oğluşun
batuşum üzme anneyi de oldu mu minik tuzuuuuuuu

İnşallah tatımmm 3 gün daha kazandıkk cuma 36 haftalık olucaa inşallah bir dahaki cumayıda doldururuzzzz

Akciğer gelişimi tamamlandı canım akciğerlerin salgıladığı sulfaktanın salgılanması 37 de bitio onun için iğne yaptı hızlansın bitsin diyee

Canımsınız bugün ne kadar sevdiğimi ve sevildiğimi bir kere daha anladımmmmmm batuhan abilik yapar artıkkkk

ii akşamlar fıstıklarrrr..
oo herkez hastaneden gelmişşş güzel haberler alınmıii
havvacım pınrcım özlemcim basbelam daha görmedğim varsa diğer arkadaşlarım
gözünüz aydın kıslar herkesin herşey yolunda çok sevindimm
inş bizlerde ii haberler getiririzz

tskler kizlar...
tum iyi dilekleriniz icin...
ins hepimiz guzel hbrlerle geliriz..
pinarcimmm bu batus bizide heyecanlandiriyor...
az kaldi tanismana yakisikliyla
guzel hbrlerini herzaman bekliyoruz

Canım teşekkürlerr sağlıkla alalım kucağımıza bebişleriiiii içim titriyooo sağlıkla kucağımıza kelimelerini yazarkenn

tskler kizlar...
tum iyi dilekleriniz icin...
ins hepimiz guzel hbrlerle geliriz..
pinarcimmm bu batus bizide heyecanlandiriyor...
az kaldi tanismana yakisikliyla
guzel hbrlerini herzaman bekliyoruz
Canımm sorma ben üzülüyorummm sizi heyecanlandırdığım için ama habersiz bırakmakta istemiyorummm

pınarcım haftaya cumaya kadar bekleyecek bence batus,uzmeyecek annesini ve teyzelerini
İnşallahhhh teyzesiiii bende inanıyorum annesinin kuzusu bekleyecek azıcık dahhhaa

pianrcim benim kastettigim teyze olma heyecani...haziran bebislerinin gelme heyecani..
tabiki hbrsiz birakma bizi..
asil hbr alamassak endiseleniriz..

pianrcim benim kastettigim teyze olma heyecani...haziran bebislerinin gelme heyecani..
tabiki hbrsiz birakma bizi..
asil hbr alamassak endiseleniriz..

Canım biliorum ama sorunlarım sizi heyecanlandırır diye korkuyorum yazarken bir yandann ama yazmassamda endişelenirsiniz diorumm gerçi ben bayan panik siz sakinliğinizle hep beni yatıştırdınızz şu an batu içerdeyse çok hakkınız var çünkü sizin telkinlerinizle sakinledimmm hepiniziii çok seviyorummm oğlumun teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canlarımm biz yatıyoruzz sabah kalkıp kan vs tahliller yaptırmaya gidicezzz öptükkkk hepiniziiiiiiiiii.......

bzdeee seniii seviozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pınayyyyyyyyyyy ve batuşuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın herkese, nöbetçi anne ben olurum diyodum ama nida daha erkenci çıktı
güya izne ayrıldım ama mesaiden daha erken kalktım yaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…