2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar benimde bulantı az sanki sabahları biraz oluyor akşama azalıyor hemen hemen hiç kalmıyor.İlk bir hafta çok başım ağrıdı.Ara ara kustum gerçi dün gece de kustum ama bu çok yememe bağlı yedikçe yiyorum midem de kaldıramıyor tabiki.

Bunun dışında bir problemim yok inşallah cuma günü bebeğimi görücem lütfen dua edin inşallah herkesin bebeği iyidir ve sağlıkla doğar

amin canım benim ya bende hemen hemen doktora girmek istiyorum cok endiseleniyorum ama vesvesede vermek istemiyorum kendime
2 hafta sonra gitcem doktora ama ben haftaya gitmeyi düşünüyorum :CüvCüv:

teşekkürederim canım!
bulantı olup olmaması kişiye göre değişiyor canım yani bebekle alakalı değil kasılma olayına gelince bendede oluyor ama doktorum herşeyimin gayet iyi gittiğini söyledi.daha öncede (ilk hamileliğimdede) kasılmalarım olmuştu ve beni çok korkutuyordu yani sebebini bilmiyorum ama birşey olduğunu sanmam içini ferah tut canım!

sema hayırlı haberlerle dönersin inş. haberlerini bekliyoruz...herşey yolunda dır meraklanma sen...

canım benim sakına korkma ve moralini bozma....ilacını da kullanmışsın zaten.
insanlar adet oluyo gibi kanamaları oluyo ve çok sağlıklı bebekleri oluyo, allah yavrunu sana bağışlasın...

semoşşş inş. iyi haberlerle geleceksin bekliyorum sabırsızlıkla canım benim

semacım dualarımız seninle güzel haberlerle gelcen allahın izniyle inş.

kızlar ben geldim :CüvCüv::ecrin_bebek: şükür rabbime bugünleride gördüm allahıma ne kadar şükretsem size ne kadar teşekkür etsemmm azzzzz

anam minnacık bi görseniz kalbi pıt pıt pıt ultrasonu açar açmaz gördüm hemen küçücükkk sesi bi açtı pat pat gördüm onu aşık oldum tekrar rabbime ne büyükkk benimle bebeğim hı tam gününde gidiyo dedi dr şimdilikkkk bi sorun yok kızlar dr tartmadı ama zayıflamışsın dedi ilaç verdi bulantı içinnnn 20gün sonra tekrar çağırdııı ilişki yasak hala olsun ben 9 ay yasağa razıyım ult. resmini vermiyodu zorla aldımmmm başka türlü dayanamam dedim 20 günnnn işte böleeeeeee yani anlayacağınız yine boşa telaş yapmışımmmmm eşimede müjdeyi verdimmmm

canım çok geçmiş olsun allahım sabır versin tatlım sakın moralini bozma üzülmek yok en kısa zamanda seni tekrar başka ayda da olsa aramızda görcez inşallah pes etmek yok sağlıcakla kal

çok sevindim canım! gözün aydın!

Sema gözün aydın çok mutlu oldum inşallah bende hayırlı haberler alır bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim.Darısı kucağına almana inşallah.

canım coooooook sevindim Allahım tamamına saglıkla sıhhatle erdirsin inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırla alırız kucagımıza inşallahhihoyyyt

çok şüküüürrr tatlım hihoyyyt:teytey:
sevindim bebişinin iyi olmasına korkulcak bişey yokmuş bak kendini üzme sakın bir daha
iyi düşünün iyi olsun kızlar hepimiz için geçerli bu Allahım korusun meleklerimizi..

gözun aydın canım.tam olarak ne kadarlık oldu bebışin?bende haftaya gıdecem ınş duyarım bende melğimin kalbini.darısı bana ve ısteyen herkese olsun

çok sevindim canım! gözün aydın!

Sema gözün aydın çok mutlu oldum inşallah bende hayırlı haberler alır bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim.Darısı kucağına almana inşallah.

canım sende duyucaksın emin ol rabbim öle büyükki yol boyu ağladım ebn bebeğime bişe oldu diye aman dr gülür durdu halime ne zaman senin kontrolün cicimmm​

canım coooooook sevindim Allahım tamamına saglıkla sıhhatle erdirsin inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırla alırız kucagımıza inşallahhihoyyyt

sağolun kızlar :lepi:Şeniza.s.:enbuyukkk: rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın meleklerimiz allaha emanet hala ben hernekadar sık sık korksamda aslında hep olmlu pozitif olmak önemli olan bebişin sağlığı açısındannn​

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
17.springg------------------------------ 8 Haziran
18.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
19.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
20.skbb----------------------------------- 8 Haziran
21.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
39.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
36.naren1981------------------------- 14 Haziran
37.minicik80-------------------------- 14 Haziran

38.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
39.derinden----------------------------- 15 Haziran
40.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
41.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
42.elifnaz1981------------------------- 16 Haziran
43.peri_efe------------------------------ 17 Haziran
44.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
45.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
46.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
47.ayşecik352yunuscuk797985--- 19 Haziran
48.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
49.simira--------------------------------- 20 Haziran
50.friends-------------------------------- 20 Haziran
51.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
52.alhan---------------------------------- 21 Haziran
53.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
54.Nida----------------------------------- 22 Haziran
55.sakura33---------------------------- 22 Haziran
56.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
57.29ekim2003------------------------ 23Haziran
58.ayseney------------------------------ 24 Haziran
59.naren05------------------------------ 24 Haziran
60.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
61.merit--------------------------------- 26 Haziran
62.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
63.eze85-------------------------------- 26 Haziran
64.yas23---------------------------------- 28 Haziran
65.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
66.sema3455--------------------------- 28 Haziran
67.cicikizz------------------------------- 29 Haziran
68.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
69.kardelen_cigdem
70.gurbet gelini
71.aryaa
72.mumnes
73.aarzuu
74.naz&pıtırcık
75.BEYZAAK
76minicik80
77.isil_ufuk
78.AREN&YAREN
79.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Eksik varsa tamamlayalımmm canlarım
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

gözun aydın canım.tam olarak ne kadarlık oldu bebışin?bende haftaya gıdecem ınş duyarım bende melğimin kalbini.darısı bana ve ısteyen herkese olsun

6+3 cicim:ecrin_bebek: benim dr um vajinal baktığı için gördükkkk :1shok::Saruboceq:çok güzel bi duyguuuu rabbim dymayanlara da tez vakitte nasip etsinnnnnnn:1hug::CüvCüv::ecrin_bebek:​

Semoş cuma günü 3 te inşallah kocamla işten izin alip gidicez.rabbim cümlenin yüzünü bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.

ayyyy listeyide görünce iyice heyecanlandım A llahım o günlere hayırlısıyla yetiştirsin isşallahh

Haziran Hamişleri listesinden bir daha kimsenin adı eksilmez inşallah.Eksilene bebeğini kaybedenlere de Rabbim sabır versin

semaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin gı demek yigenimizi gördün ay çok sevindim saglıklı olduguna inş bi sorun çıkmaz cnm ya valal sendeki sevinç benide sevinçlendiriyo ya valla çok heycanlısın anam sen kaç aylık evlisin yada yıllık

semacım gözünaydın görmüşsün bebeğini ne güzel herşey yolundaymış maşallah hep böyle sürsün.. herkes iyidir inş giremedim epeydir..ben çok iyiyim sadece yemek yemek istemiyorum okadar haftaya kontrolümüz var büyümüştür bebeğim çok merak ediyorum..allah sonuna kadar hepimize güzel bir hamilelik nasip etsin..

canım sen benden 1 hafta büyükmüşsün bende 8+6 yım bişi sorcam son gittiginde kac haftalıktı bebişin ve boyu kac mm idi merak ettim benimki 6 haftalıkken 7 mm idi küçükmü acaba diye offf annelik nasıl güzel bi duyguymus rabbim herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…