mrb arkadaşlar geçmiş yazıları okudum semacım inşallah iyi haberlerle gelirsin.Bütün hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum ben pazartesi dr daydım kalp atışlarını duyamadık cuma günü de kürtaj olmam gerekiyor.Benide listeden çıkartırsınız.
bende duydum ama benim sol kasığım ağrıyor hep anlamadım ki kafam karıştı. Daha önce çocuğu olanlar daha iyi bilir. Senin ilk bebiş mi?
canım sen benden 1 hafta büyükmüşsün bende 8+6 yım bişi sorcam son gittiginde kac haftalıktı bebişin ve boyu kac mm idi merak ettim benimki 6 haftalıkken 7 mm idi küçükmü acaba diye offf annelik nasıl güzel bi duyguymus rabbim herkeze nasip etsin
bende duydum ama benim sol kasığım ağrıyor hep anlamadım ki kafam karıştı. Daha önce çocuğu olanlar daha iyi bilir. Senin ilk bebiş mi?
semaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin gı demek yigenimizi gördün ay çok sevindim saglıklı olduguna inş bi sorun çıkmaz cnm ya valal sendeki sevinç benide sevinçlendiriyo ya valla çok heycanlısın anam sen kaç aylık evlisin yada yıllık
semacım gözünaydın görmüşsün bebeğini ne güzel herşey yolundaymış maşallah hep böyle sürsün.. herkes iyidir inş giremedim epeydir..ben çok iyiyim sadece yemek yemek istemiyorum okadar haftaya kontrolümüz var büyümüştür bebeğim çok merak ediyorum..allah sonuna kadar hepimize güzel bir hamilelik nasip etsin..
yok canım benim 2 bebğim olacak allah nasip ederse benimde sol tarafımda ağrı oluyor bende merak ettim
kızlar ben geldim :CüvCüv::ecrin_bebek:şükür rabbime bugünleride gördüm allahıma ne kadar şükretsem size ne kadar teşekkür etsemmm azzzzz
anam minnacık bi görseniz kalbi pıt pıt pıt ultrasonu açar açmaz gördüm hemen küçücükkk sesi bi açtı pat pat gördüm onu aşık oldum tekrar rabbime ne büyükkk benimle bebeğim hı tam gününde gidiyo dedi dr şimdilikkkk bi sorun yok kızlar dr tartmadı ama zayıflamışsın dedi ilaç verdi bulantı içinnnn 20gün sonra tekrar çağırdııı ilişki yasak hala olsun ben 9 ay yasağa razıyım ult. resmini vermiyodu zorla aldımmmm başka türlü dayanamam dedim 20 günnnn işte böleeeeeee yani anlayacağınız yine boşa telaş yapmışımmmmm eşimede müjdeyi verdimmmm
canım dr ilişkiyi yasaklamış ama ultrasonu neden vajinal bakıyo o zaman anlamadım semoş6+3 cicim:ecrin_bebek: benim dr um vajinal baktığı için gördükkkk :1shok::Saruboceq:çok güzel bi duyguuuu rabbim dymayanlara da tez vakitte nasip etsinnnnnnn:1hug::CüvCüv::ecrin_bebek:
semaa o kadr korktuğuna değdimi canım?? cok sevndim tatlım rabbim tamamını erdirsinn hergünün böyle mutlu olsunn...
kıslar bende sabahtan carşıya indim inmez olaydım araba cok sarstıı şimdi nasıl belim karnım agrıyo zaten kanamamda olmuştu şimdi cok pişman oldum dr aradım bişe olursa gel ama niye kalkıyon hemen ne acelen var bi iyileşsin dedi biras kısdıı inş bişey olmaz olmaz dime kıslarr???? bebeğim bidaha inmicem söz affet beni bu seferr(
canım dr ilişkiyi yasaklamış ama ultrasonu neden vajinal bakıyo o zaman anlamadım semoş
semaa o kadr korktuğuna değdimi canım?? cok sevndim tatlım rabbim tamamını erdirsinn hergünün böyle mutlu olsunn...
kıslar bende sabahtan carşıya indim inmez olaydım araba cok sarstıı şimdi nasıl belim karnım agrıyo zaten kanamamda olmuştu şimdi cok pişman oldum dr aradım bişe olursa gel ama niye kalkıyon hemen ne acelen var bi iyileşsin dedi biras kısdıı inş bişey olmaz olmaz dime kıslarr???? bebeğim bidaha inmicem söz affet beni bu seferr(
canım şimdi burda tam anlatamıcam ama sarsıntılı oluyo ya ilişkiler yani ultrason 1 kere giriyo içeriye ama ..................................................... işte ondan cicimmm
canım şimdi burda tam anlatamıcam ama sarsıntılı oluyo ya ilişkiler yani ultrason 1 kere giriyo içeriye ama ..................................................... işte ondan cicimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?