2009 Haziran Anneleri!!

çok geçmiş olsun canım

Amin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Düşünmek bile çok güzel

bende duydum ama benim sol kasığım ağrıyor hep anlamadım ki kafam karıştı. Daha önce çocuğu olanlar daha iyi bilir. Senin ilk bebiş mi?

yok canım benim 2 bebeğim olacak allah nasip ederse benimde solda ağrılarım oluyor benimde kafam karıştı

senağlamasenağlama:uhm:senağlamasenağlama:1no2:

cnm ben geçen hafta gittim 8. haftada yani 11mm boyu ultrason resminin altında öyle yazıyo..muhtemel doğum tarihim 5 haziran çıkıyo sata göre ama 14 haziran çıktı yani seninle aynı sayılırız geç döllenme olmuş sanırım dr bilgilendirmedi hiç bu konularda sinirlendim bende haftaya soracam kontrolde herşeyi ..bence küçük değil senin bebğin takma kafana

canım nikahımız olalı bi yıl oldu kasım 18 evlilik yıldönümümüz hiç korunmadık olmadı 2 ay teddavi gördüm yine olmadı şimdi kendiliğinden oldu şükürrr 24yaşındayım ama eşim 37 koca bebek bi evin bi oğlu işte ilk torun olcak rabbim nasip ederseee sıkıntımız ondan heyecanımızı arttırıyo bu tabiiii​

yemek bende de aynen canım bulantım çok zaten ondan yemek istemiyommm işteeee amin canım aminnnn benimde tam 20 gün sonra bakalım nasıl sabrecemmm​

yok canım benim 2 bebğim olacak allah nasip ederse benimde sol tarafımda ağrı oluyor bende merak ettim

o ağrı bendede hep solda ama annem dediki abinde sende hep soldaydınız dedi o iş patlar bacım alakası yok bence cinsiyetleee bence fiziksel uygunlukla alakalııı​

kızlar ben yemek yemeliyim aç aç olmuyo böle bii fırına inim bakim canım bişe isticekmi öpüldünüz gülü gülü görüşürükkkkkkk

semacım bebşini gördüğüne çok sevindim inşallaha her konturole gittiğinde mutlu bi şekilde dönersin rabbim kucağınada almanı nasip etsin

semaa o kadr korktuğuna değdimi canım?? cok sevndim tatlım rabbim tamamını erdirsinn hergünün böyle mutlu olsunn...
kıslar bende sabahtan carşıya indim inmez olaydım araba cok sarstıı şimdi nasıl belim karnım agrıyo zaten kanamamda olmuştu şimdi cok pişman oldum dr aradım bişe olursa gel ama niye kalkıyon hemen ne acelen var bi iyileşsin dedi biras kısdıı inş bişey olmaz olmaz dime kıslarr???? bebeğim bidaha inmicem söz affet beni bu seferr(

canım benim çooooooooooook sevindim çok şükür canım ya maşallah Şeniz

6+3 cicim:ecrin_bebek: benim dr um vajinal baktığı için gördükkkk :1shok::Saruboceq:çok güzel bi duyguuuu rabbim dymayanlara da tez vakitte nasip etsinnnnnnn:1hug::CüvCüv::ecrin_bebek:​
canım dr ilişkiyi yasaklamış ama ultrasonu neden vajinal bakıyo o zaman anlamadım semoş

Semoooşşş çok sevindim, bak herşey yolunda gördün mü maşallah? Bidaha üzülmek yok öle minişide üzmek yok. İnşallah bundan sonra da herşey güsel olcak.

Canım kanaman oldu mu tekrar? Olursa mutlaka git doktora. Stres yapma canım Allah koruyor minişlerimizi inşallah. Hadi bakalım iyice dinlen artık yataktan çıkma sakın.

bişe olmaz kusum ama yat dinlen emi oturmada yat uyu biraz bişecik olmaz ok????? saol canım hakkımdaki ii düşüncelrin için ama napimm korkuyorum elimde değilll​

canım şimdi burda tam anlatamıcam ama sarsıntılı oluyo ya ilişkiler yani ultrason 1 kere giriyo içeriye ama ..................................................... işte ondan cicimmm​

Çok alemsin semoş ya :roflol::roflol: Ayy hiç gülceğim yoktu walla, ne güsel anlatmıssın öle kaydirigubbakcemile3 Önemli olan bebeişlerimiz kıslar, bise hamilelik boyunca yasak mesela. Napalım canımız ve bebişlerimiz saolsun.

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim semacım.bende pazartesi günü gördüm bebişimi kalp atışlarını kol ve bacak çıkıntılarını çok harika bir duygu.Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.o gün drdan geldiğimde yazmıştım ama problem vardı ve yazdıklarım başka başka sayfalara gitti.bana vajinal bakıldı.1 ay sonrada ikili tarama için gidicem.görüşürüz arkadaşlar.kendinize ve bebişinize çok iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…