2009 Haziran Anneleri!!

kızlar tamam sakinolun yahu. olur canım hepsi üzmeyin kendinizi amanin az daha konuşsanız mahkemede alıcaksınız solugu . yarular yapmayın böyle relax relax bebeşlerimiz bizlerle beraber lütfen ama

aman çocuklar duymasınyerimsenibendiyosun haklısın canımm...
eşlerimizle sevgimizin en büyük eserleri karnımızda şu an, ama bu kızgınlıklar öfkelerde bu aşkın tuzu biberi ne diyelim..

kızlar tamam sakinolun yahu. olur canım hepsi üzmeyin kendinizi amanin az daha konuşsanız mahkemede alıcaksınız solugu . yarular yapmayın böyle relax relax bebeşlerimiz bizlerle beraber lütfen ama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimi canım işte herşey bebişlerimiz için ya sabır sabreden derviş muradına ermiş yada ermemiş inşallah biz erenlerden oluruz

havvacım az önce konuyu kapatma kararı almıştık ama yok ben yolarım bu ceemrenin kayınvalidesini:mymeka:

Çok biliyosa alınana karışmasın kendi de alsın bişeyler ya da lamadan konuşsun alınana karışmak yerine. Bizim karışmıyolar şimdilik tabi bu da ayrı sinir bi durum ama kayınvalidem doğuma gelince görücez artık. İnşallah bi sorun çıkmaz

aman canım he he de geç ozaman anlasılan senın kayınvalıden cok sevıo herseye karısmayı kaydirigubbakcemile3
sen he he de gec gene kendı bıldıgını yap kaydirigubbakcemile3
kolay gelsın bacım ama ısın zor vala beterın beterı var ole dusun daha kotu huysuz kaynanalar var kaydirigubbakcemile5

kıslar tam benim konum bilen bilir eşim yok 1 aydan fazla kaynanamla kalıyomm
kadın bi hoşşş bazen çok gülüyom yaptıklarınaa
benimkide yatıp kalkıp babasına benzetiyo cocugu 1 defa ultrosonda gördü heee
biri bebek için bişe sorsun babasının kopyası dio sanki onu sorduuu..
öyle karışma huyu çok yok eşimden çok çekinir benim yaşımda ufak diye başta eşim çok kolladı beni başta o yüsden biley olsa eşime söylücegmide bilir o yüzden bişey demezde
bizimkinin en kötü huyu kendi kafasına göre bişeler yapması kafasına göe taklıyo başta zor geldide şimdi hiç takmıyom boşwerin sizde takmayın bebekleri düşünün biz üzüldükmü onlarda üzülürrr

ayy çok saolun kızlar moral verdiğiniz için bu konuları konuş konuş bitmez bi yerede varamayız cahil insanlara laf anlatmak çok zor medeni olmayan görmemiş insanlara bişey anlatamazsın hep bildiğini okur o yüzden bende pek takmıyorum he deyip geçiyorum ne yapalım katlanıcam artık sağlık olsun

canım seninkide çok fenaymış eee ilk bebebğin alcan tabi hevesin varrr
boşwer gösterme sendeee sakla aldıklarınııı

dogru dıosun canım :)
sonucta gecıcı bı surelıgıne kalıosun aman nolcak kapa kulagını kaydirigubbakcemile2 hepsı aynı valla ben hıc duymadım kaynanasıyla cok ıı anlasan gelın ılla vardır ama ben hıc gormedım duymadım kaydirigubbakcemile3

canım seninkide çok fenaymış eee ilk bebebğin alcan tabi hevesin varrr
boşwer gösterme sendeee sakla aldıklarınııı

ben göstermiyorumda eşim hemen aldıklarımızı gösteriyo aman bende takmıyorum zaten aldıklarımın hesabını ona vericek değilim ya ne derse desin

Kizlarrrrr,
kaynana konulari acilmis...
benim ki de bir alemdir de bana karisamiyor...
Cart lafi yiyor hemen...
arabayla 20 dakika mesafe de otururuz ,bana gel der gitmem..en sonunda dedim ki bir gün: Canim isterse bir gün gelirim...Artik lafini etmiyo..
En sevmedigim sey hayatima karisilmasidir, bastan denge oturttunca karisamiyorlar...

Hic birsey icin gec degilllll...

ben göstermiyorumda eşim hemen aldıklarımızı gösteriyo aman bende takmıyorum zaten aldıklarımın hesabını ona vericek değilim ya ne derse desin

herhaldeee yaaa kaydirigubbakcemile5 bırak kendı fıkrını solesın ıstedıgı kadar çırpınsın hihoyyyt hehehhehehe kaydirigubbakcemile3

evet canım doğru diyosun anam onlara kalsa bizde çok kötüyüz bide ben kaçarak evlendim en büyük fedakarlığı eşim için yaptım ama o benim kadar fedakar değil ben ailemi bırakıp geldim sen beni annene karşı koruyamıyosun bile gerçekten kimse kimsenin yaşadığını bilemez o ailesini bıraksaydı beni anlardı ama anlamıyo işte

canim ne kadardir evlisin sen?
Bastan dizginleri verme eline..

cemrecim senin kaynana lazım şööööyle okkalı bi dayak. bu ne ya böyle anaaaaaaa. ülen yerdim ben kafayı yada ona yedirtirdim bu zmaana kadar. onane ya senin aldıgından verdiginden . başta çok cıngarcıydı benim kaynanada gel zaman git zaman yaşananların etkisiyle eskisi kadar yakın deiliz artık . çok şükür herşey yoluna girdi ama zamanında neler yaptı neler.şimdi haddini biliyo hele aldıklarıma asla karışamaz . giydiririm valla ona o tulumu allah sabır versin kuzum he deme her dedigine aman ha yoksa üstesinden gelemezsin bak

merhaba kızlar
neredeyse on gundur internet yok bizim evde hos halen yok da...
bifırsatını bulup baskayerden girdimnete, sizi cok merak ettim
nasilsiniz, dogum yapan yokdegilmi?

Kızlar nasılsınız bakalım
Pınara çook sevindim, Akıllı kuzu Batuş, benim oğlumu beklicek önce, sonra doğacak, Maşallah
Kaynanaların hepsi öyle , Cemrecim bişey derlerse sen daha iyisini al ozaman anne der, bizim ilk bebeğimiz tecrübemiz yok, beğendiğimizi alıyoruz de, insan özeniyor de,
Her söylediğinede takma kafanı, ben söylüyorum kırmadan ,gerçi iyidir benimkide ufak tefek şeyler oldumu, içime atarsam hem kendimi hem eşimi yiyip bitiriyorum, kırmadan kırıldığını söylersen bir daha yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…