kızlar tamam sakinolun yahu. olur canım hepsi üzmeyin kendinizi amanin az daha konuşsanız mahkemede alıcaksınız solugu . yarular yapmayın böyle relax relax bebeşlerimiz bizlerle beraber lütfen ama
kızlar tamam sakinolun yahu. olur canım hepsi üzmeyin kendinizi amanin az daha konuşsanız mahkemede alıcaksınız solugu . yarular yapmayın böyle relax relax bebeşlerimiz bizlerle beraber lütfen ama
ben bi kaynanama allah allah dedim diye kıyamet kopardı her aldığımıza bi muhalefet her küçük alıyoruz çok küçük çıtçıtlı body aldık çok lazım oluyo diye yeni doğmuş çocuk için ne dese beğenirsin çocuğun göbeği şişermiş onlar olmazmış sıkarmış elbise aldık çok büyükmüş ne zaman giyecekmiş ayy ben bide çocuk konusunda çok hasassım biri bişey diyince sinir oluyorum işte anlasa bide anlamıyoki benimkinin kuzu olması için çok çabalamam lazım ama genede kaynanam ne yapar ne eder lafını dinletir zor bu işler bacım ikisinin arasında kalıyosun zor yani
ben bi kaynanama allah allah dedim diye kıyamet kopardı her aldığımıza bi muhalefet her küçük alıyoruz çok küçük çıtçıtlı body aldık çok lazım oluyo diye yeni doğmuş çocuk için ne dese beğenirsin çocuğun göbeği şişermiş onlar olmazmış sıkarmış elbise aldık çok büyükmüş ne zaman giyecekmiş ayy ben bide çocuk konusunda çok hasassım biri bişey diyince sinir oluyorum işte anlasa bide anlamıyoki benimkinin kuzu olması için çok çabalamam lazım ama genede kaynanam ne yapar ne eder lafını dinletir zor bu işler bacım ikisinin arasında kalıyosun zor yani
kıslar tam benim konum bilen bilir eşim yok 1 aydan fazla kaynanamla kalıyomm
kadın bi hoşşş bazen çok gülüyom yaptıklarınaa
benimkide yatıp kalkıp babasına benzetiyo cocugu 1 defa ultrosonda gördü heee
biri bebek için bişe sorsun babasının kopyası dio sanki onu sorduuu..
öyle karışma huyu çok yok eşimden çok çekinir benim yaşımda ufak diye başta eşim çok kolladı beni başta o yüsden biley olsa eşime söylücegmide bilir o yüzden bişey demezde
bizimkinin en kötü huyu kendi kafasına göre bişeler yapması kafasına göe taklıyo başta zor geldide şimdi hiç takmıyom boşwerin sizde takmayın bebekleri düşünün biz üzüldükmü onlarda üzülürrr
canım seninkide çok fenaymış eee ilk bebebğin alcan tabi hevesin varrr
boşwer gösterme sendeee sakla aldıklarınııı
ben göstermiyorumda eşim hemen aldıklarımızı gösteriyo aman bende takmıyorum zaten aldıklarımın hesabını ona vericek değilim ya ne derse desin
Kizlarrrrr,
kaynana konulari acilmis...
benim ki de bir alemdir de bana karisamiyor...
Cart lafi yiyor hemen...
arabayla 20 dakika mesafe de otururuz ,bana gel der gitmem..en sonunda dedim ki bir gün: Canim isterse bir gün gelirim...Artik lafini etmiyo..
En sevmedigim sey hayatima karisilmasidir, bastan denge oturttunca karisamiyorlar...
Hic birsey icin gec degilllll...
evet canım doğru diyosun anam onlara kalsa bizde çok kötüyüz bide ben kaçarak evlendim en büyük fedakarlığı eşim için yaptım ama o benim kadar fedakar değil ben ailemi bırakıp geldim sen beni annene karşı koruyamıyosun bile gerçekten kimse kimsenin yaşadığını bilemez o ailesini bıraksaydı beni anlardı ama anlamıyo işte
canim ne kadardir evlisin sen?
Bastan dizginleri verme eline..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?