sedacım gerçekten seninki erken aşagı inmiş.ben 36 haftalıkım benimki şuan öyle.sen 34 oldugun halde çabuk inmiş.ama korkma canım.daha yinede vaktimiz var.
bizdede tam tersi oldu canım bi sürü kız ismi bulduk oglumuz olucagını ögrendigimde şahsen ben çok sevindim ama isim konusu büyük sorun oldu ardanın bi anlamı yok canım ondan istemiyorum
sedacım o kadar aşagıda deil daha yahu büyüdügü için sana öyle geliyo maşşallah göbegine valla çok güzel görünüyo içindeki melekte güzel olucak belliki
yok be tatlım ya ne asagıdası benimkide böyle işte
bu arada maşallah sana da seninde hiç çatlagın yok benm göbişime cok benzio :))))
sen merak etme 37. haftadan sora iniyor genelde göbişler
maş. sedacımmm
çok gzl bi göbüşş
bence normal cnmm yaaaa
bence havvanın göbiş seninkinden daha aşagıda duruyor
inşallah öyledir canımvalla yada benimki geriden gidiyo olabilir.şimdi herkes normal demiş.benim 36 hafta bitti anca şimdi seninki gibi göbegim oldu.ama daha çok erken.vaktimiz var.daha da inmesi gerkiyomuş.gögsünün altından karnının arası bi el boşlugu kadar olcakmış diye duymuştum
kızlar naber biz geldik ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugünlerde nedense bilgisayar başına bile zor geçtim oda merakımdan bi bakim şu kızlara napıyolar dedim hiç oturcak halim bile yok yaa bide üstüne grip oldum iyimi dün akşam düğünümüz vardı ööle oturdum okadar zoruma gittiki kuzenimin düğünüydü daha doğrusu kız kardeşim diyim ben size hiç mecalim olmadı 2kalkıp görünecek yaa buarada ayak ayak üstüne atamayınca noluyomuş kızlar ben mümkün değil atamıyorum müökün bile değil yaaa az önce denedimde yok yani yapamıyorum ağrıdan ki yetişmiyo zaten birbirine nolcal nedemekmiş bu aşağımı inmiş yani
sedacım o göbiş aşağıda falan değil canım sen kafanı hiç yorma benimkini görsen nedemek istediğimi anlardın kuşummmkaydirigubbakcemile3
bide akşam nezamandır beni görmeyen akrabalar vardı tabii ve tepkileri aynen iletiyorumm moral 0 oldu birden bende''AAAAAAA KIZ NAĞADAR ŞİŞMİŞİN SEN ÖÖLEEEE DİDEEEMMM ABOOOOOO KAÇ KİLO ALDIN SEN ÖYLE NASIL VERCEN ANAAAMMM'' okadarda aşağılayıcı bir ses tonuki inanamazsınız bende 20kilo deedim ardından yine ''ABOOOOOOOVVV''' diye ürpertici bir ses geldi zaten bütün resimlerdede öküz gibi çıkmışım bide üstüne tuz biber oldu eve geldim ağladım bissürüüü:çok üzgünüm:
koy kız didoş sen de bakalım inmiş mi
eger inmediyse şişmişsindir deme ki
nasıldı düğününüz nasıldın merak ettim becikom seni güsel olmussundur kesin ama o sıcakta naptın cok merak ediyorum
nasılsınız hanımlar
iyi hafta sonları bakıyom iş güç yok muhabbet son sürat
biz de geri sayımda son 7 gün
ohhh hayat sana güzel siboş 7günüde kalmış hanfendinin sevinçli tabiiii demiiii:içelim: darısı başımıza canım biran önce bitsin bu işkence yani 1-2haftaya kadar şimdi diilll yanlış anlaşılma olmasındelikafaduldennasılsınız hanımlar
iyi hafta sonları bakıyom iş güç yok muhabbet son sürat
biz de geri sayımda son 7 gün
ay canım kıyamam sana tatlım benim
ne ağlıyorsun deli gayet normal hamilesin sen
ne var yani sanki kendileri dal gibiydi hamileyken
bende bu densiz insanlar yüzünden dünden beri 0morelle geziyorum,
banada kadının bitanesi senin karnın çok düşmüş hiç 1,5ay deme 15-20güne doğurursun dedi mevlütte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?