nidacım kabızlık için bişey diyemiycem çok su içiyorum o yüzdenmi bilmem ama bir gün bile kabızlık yaşamadım benburnum tıkanmıyo canım ama yemek yerken nefes alamıyorum tıkanıyorum nefessiz kalıyorum niye oluyo bilmiyorum lokmamı çiğnerken çok z:dilcikar rlanıyorum
kızlar artık haziran anne adayı değilim yine bebişlerim beni terketti yine üzgünüm yine çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum senağlama
salı günü uğurladım onları hemde ikizlermiş yine ilk gebeliğimde olduğu gibi klpleri durdu ve yaşamları bitti ve tekrar kürtaj oldum hiç çocuğum yokken iki kez kürtaj olmak ne kadar acı bilenler yaşayanlar bilirsenağlama
neden öldükleri araştırılmadan ve sebebi kesin bulunmadan tekrar hamile kalmak ve yeniden aynı acıları yaşamak istemiyorum
allah verdi allah aldı fakat muhakkak bir çaresi vrdır bununda allahım dert verir ama dermanını verir yarabbim yardım et bana:Saruboceq:bir daha ki gebeliğimde sağlıkla kucağıma almayı nasip et bana ve kimseye yaşatma rabbim çok zorsenağlamasenağlama
hoşçakalın kızlar inş bebeklerinizi sağlıla kucağınıza alırsınız ben alamadım ben yaşayamaım o güzel günleri siz yaşarsınız inş hoşçakalın:a015:
Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...
2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI
1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
17.springg------------------------------ 8 Haziran
18.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
19.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
20.skbb----------------------------------- 8 Haziran
21.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
39.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
36.naren1981------------------------- 14 Haziran
37.minicik80-------------------------- 14 Haziran
38.aarzuu------------------------------- 14 Haziran
39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
43.elifnaz1981------------------------- 16 Haziran
44.peri_efe------------------------------ 17 Haziran
45.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
46.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
47.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
48.ayşecik352yunuscuk797985--- 19 Haziran
49.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
50.simira--------------------------------- 20 Haziran
51.friends-------------------------------- 20 Haziran
52.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
53.alhan---------------------------------- 21 Haziran
54.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
55.Nida----------------------------------- 22 Haziran
56.sakura33---------------------------- 22 Haziran
57.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
58.29ekim2003------------------------ 23Haziran
59.ayseney------------------------------ 24 Haziran
60.naren05------------------------------ 24 Haziran
61.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
62.merit--------------------------------- 26 Haziran
63.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
64.eze85-------------------------------- 26 Haziran
65.yas23---------------------------------- 28 Haziran
66.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
67.sema3455--------------------------- 28 Haziran
68.cicikizz------------------------------- 29 Haziran
69.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
70.kardelen_cigdem
71.gurbet gelini
72.aryaa
73.mumnes
74.aarzuu
75.naz&pıtırcık
76.BEYZAAK
77minicik80
78.isil_ufuk
79.AREN&YAREN
80.mukh7986
Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Eksik varsa tamamlayalımmm canlarım
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.
kızlar artık haziran anne adayı değilim yine bebişlerim beni terketti yine üzgünüm yine çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum senağlama
salı günü uğurladım onları hemde ikizlermiş yine ilk gebeliğimde olduğu gibi klpleri durdu ve yaşamları bitti ve tekrar kürtaj oldum hiç çocuğum yokken iki kez kürtaj olmak ne kadar acı bilenler yaşayanlar bilirsenağlama
neden öldükleri araştırılmadan ve sebebi kesin bulunmadan tekrar hamile kalmak ve yeniden aynı acıları yaşamak istemiyorum
allah verdi allah aldı fakat muhakkak bir çaresi vrdır bununda allahım dert verir ama dermanını verir yarabbim yardım et bana:Saruboceq:bir daha ki gebeliğimde sağlıkla kucağıma almayı nasip et bana ve kimseye yaşatma rabbim çok zorsenağlamasenağlama
hoşçakalın kızlar inş bebeklerinizi sağlıla kucağınıza alırsınız ben alamadım ben yaşayamaım o güzel günleri siz yaşarsınız inş hoşçakalın:a015:
kızlar şaştım doğrusu ne çabuk kilo aldınız ya? bende henüz tık yok.hala aynı kilodayım sadece kasıklarımda bir gerginlik var okadar birde gazdan dolayı şişkinlik çok oluyo bende o da hamilelik öncesi gastritimin olmasındanmış.(hamilelik dahada tetiklemiş)
canım co gecmiş olsun kelimelerin yetersiz kaldıgı durumlardan biride bu işte ne kadar acı oldugunu biliyorum aynı endişe içerisindeyim seni çok ii anlıyorum içerisinde yaşadıgın ikilemi gebe kalsam mı kalmasam mı kalsam yaşayacakmı hepsi benim başımdan da gecti ama rabbim büyük hakkında hayırlısını versin
Beni neden eklemiyorsunuz
SAT 18 Eylül
Arkadaşlar bu 2.mesajım kimse cevap vermiyor sorularıma
ben ümraniyede oturuyorum kadıköy-ümraniye-üsküdar çevrelerinde tavisye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı?hihoyyyt
ziyaretci msjlarına bak canım anlatacagım
Kizlar ben bir şey soracağim.şu an 8+4 haftalik hamileyim.ama karnim çikmaya başladi.bu normal mi.sizde ne var ne yok bu konuda.çokta zayif hamile kalmadim.şu ana kadarda 1 kilo aldim.daha alişamadim karnimin büyümesine evde çok hoşuma gidiyor ama yolda herkez bana bakiyor gibi geliyor.aslinda ne olacakta.herkez çikmaz deyip duruyor.ama çikti.kilo almişta göbek yapmiş gibi aslinda ama sanki banada erken gibi geliyor.acep benim bebk kilolu mu olacak.ayrica cildim çok güzelleşti.hamile olduğumu bilmeyenler kilo mu aldin cildine ne kullandin çok güzelleşmiş diyor.
öğrenmek istedeğim sizlerde ne gibi değişiklikler var.
benim de çıktı canım karnım normal büyüyorlar artık benim çok hoşuma gidiyor karnımın büyümesiKizlar ben bir şey soracağim.şu an 8+4 haftalik hamileyim.ama karnim çikmaya başladi.bu normal mi.sizde ne var ne yok bu konuda.çokta zayif hamile kalmadim.şu ana kadarda 1 kilo aldim.daha alişamadim karnimin büyümesine evde çok hoşuma gidiyor ama yolda herkez bana bakiyor gibi geliyor.aslinda ne olacakta.herkez çikmaz deyip duruyor.ama çikti.kilo almişta göbek yapmiş gibi aslinda ama sanki banada erken gibi geliyor.acep benim bebk kilolu mu olacak.ayrica cildim çok güzelleşti.hamile olduğumu bilmeyenler kilo mu aldin cildine ne kullandin çok güzelleşmiş diyor.
öğrenmek istedeğim sizlerde ne gibi değişiklikler var.
canım çok geçmiş olsunn inşallah birdahaki hamişliğin sağlıklı geçerkızlar artık haziran anne adayı değilim yine bebişlerim beni terketti yine üzgünüm yine çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum senağlama
ıyı aksamlar
yaaa kızlar moralım cok bozuk daha yenı geldım doktordan kötükedihüso cok sınırlendım doktora nedenını sorarsanız daha ılk defa gıttım doktora benı aldılar ıcerı hemen sordu gebelık varmı sonra yas son adet günü bunları sorarken tansıyonumu ölcüyodu ne ugradıgımı sasırdım.... doktor hanımda yerınden kalkmıom sınır oldum ona... ultrasyona basladı baktı ahan kese ahan bebek... bebek canlandı kalpı atıo.... o kadar arkadaslar baska bısı detaılı anlatmadı ultrasyonda.... ben sordumkı ıkızmı dıye böyle cevap verdı: o sımdı gözükmez daha sonra bellı olur... dogrumu bu????
bebıs ne kadar büyüklügünde oldugunu bıle söylmedı kalp atısalarını dınletmedı offfff.
eee ne kadarlık hamıleyım sordum 1.5aylıksın dedı yanı tam olarak söylemedı... 15gün sonra tekrar gıdecekmısım... üstelık özel hastaneye gıttım...
arkadaslar ben mı abartıom?????
]sen abartmıyorsun canım sana yapılanların aynısı banada yapıldııı ben bidaha gtmiycem o doktora sende değiştir canım vakit erkenken doktorunu bence
ıyı aksamlar
yaaa kızlar moralım cok bozuk daha yenı geldım doktordan kötükedihüso cok sınırlendım doktora nedenını sorarsanız daha ılk defa gıttım doktora benı aldılar ıcerı hemen sordu gebelık varmı sonra yas son adet günü bunları sorarken tansıyonumu ölcüyodu ne ugradıgımı sasırdım.... doktor hanımda yerınden kalkmıom sınır oldum ona... ultrasyona basladı baktı ahan kese ahan bebek... bebek canlandı kalpı atıo.... o kadar arkadaslar baska bısı detaılı anlatmadı ultrasyonda.... ben sordumkı ıkızmı dıye böyle cevap verdı: o sımdı gözükmez daha sonra bellı olur... dogrumu bu????
bebıs ne kadar büyüklügünde oldugunu bıle söylmedı kalp atısalarını dınletmedı offfff.
eee ne kadarlık hamıleyım sordum 1.5aylıksın dedı yanı tam olarak söylemedı... 15gün sonra tekrar gıdecekmısım... üstelık özel hastaneye gıttım...
:mymeka::mymeka::mymeka:
neyse kızlar fazla ayakta kalamıyom midem yine kötüüüü kendinize ii bakın bebişlere de öptüm siziiiiiii
ıyı aksamlar
:mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?