kızlarrr çpk endişeliyimmm lütfen bana bişeyler söyleyin
ben hani hastaydım ya soğuk almıştım biraz griptim biraz burun tıkanıklığı vardı şimdide öksürme var 2 gündür gribim biraz geçmiş durumda ama burun tıkanıklığım biraz daha var birde öksürük öksürrken çok korkuyorum bebğime bişey olcak diye kızlar bişey olur mu sizce allah korusun kalbi falan durur mu öksürürken lütfen bana bişeyler söyleyin bu öksürükde nasıl geççek bilmiyorum çok üzülüyorumm
birde bebğin kalbi neden durur arkadaşlarrr ?ne olur bana yardımcı olun
ben hani hastaydım ya soğuk almıştım biraz griptim biraz burun tıkanıklığı vardı şimdide öksürme var 2 gündür gribim biraz geçmiş durumda ama burun tıkanıklığım biraz daha var birde öksürük öksürrken çok korkuyorum bebğime bişey olcak diye kızlar bişey olur mu sizce allah korusun kalbi falan durur mu öksürürken lütfen bana bişeyler söyleyin bu öksürükde nasıl geççek bilmiyorum çok üzülüyorumm
kızlar artık haziran anne adayı değilim yine bebişlerim beni terketti yine üzgünüm yine çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum senağlama
salı günü uğurladım onları hemde ikizlermiş yine ilk gebeliğimde olduğu gibi klpleri durdu ve yaşamları bitti ve tekrar kürtaj oldum hiç çocuğum yokken iki kez kürtaj olmak ne kadar acı bilenler yaşayanlar bilirsenağlama
neden öldükleri araştırılmadan ve sebebi kesin bulunmadan tekrar hamile kalmak ve yeniden aynı acıları yaşamak istemiyorum
allah verdi allah aldı fakat muhakkak bir çaresi vrdır bununda allahım dert verir ama dermanını verir yarabbim yardım et bana:Saruboceq:bir daha ki gebeliğimde sağlıkla kucağıma almayı nasip et bana ve kimseye yaşatma rabbim çok zorsenağlamasenağlama
hoşçakalın kızlar inş bebeklerinizi sağlıla kucağınıza alırsınız ben alamadım ben yaşayamaım o güzel günleri siz yaşarsınız inş hoşçakalın:a015:
Arkadaşlar bu 2.mesajım kimse cevap vermiyor sorularıma
ben ümraniyede oturuyorum kadıköy-ümraniye-üsküdar çevrelerinde tavisye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı?hihoyyythihoyyyt
Kizlar merhaba, yeni uyeyim ve haziran anne adayiyim....Beni de listeye ekler misiniz? Bu arada muhtemel dogum tarihi 27 haziran. Doktor ilk muayenede keseyi gordu ama kalp atislari icin haftaya gel dedi. Ac karnina gel, bir takim tetkikler yapacagiz dedi, ilk hamileligim oldugu icin tecrubesizim, acaba tecrubeli olanlar bana bilgi verebilir mi? Bu tetkikler neler? Ozel hastane oldugu icin gereksiz bisey varsa yaptirmak istemiyorum....Hepinize simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..
günaydın kuzularım nasılsınız bakimmmm ben açım mamalarımı yemedim henüz dün akşamda yediğimi çıkartmıştım şimdi çayımı bekliyom olsun yicez bebeğimle mamamızııı
ben dün gece rüyamda gördüm bebeğimiii turuncu tulum giymişti portbebe nin içinde kıca gözleriyle bana bakıyodu herkes kız kız diyodu bende hayır o benim oğlum diyodummmm herkes kız olcak dedi ama benim oğlum oldu diyodum koklayıp öptüm bide ne güzel bi duyguydu hala kokusu burnumdaaaaaaaa
canım kan ve idrar testleri yapıyolar yani bana eliza bile yaptılar tam kan sayımı sanırımmmm canım sen bi dr a danış gerekli olanları yapalım de canım ssk bağkur emekli sandığı bunlardan herhangi birine bağlıysan anlaşmalı kurumlara git o zmana para almıyolarrrr yani anlaşmalı özel hastane ok?????
kızlar artık haziran anne adayı değilim yine bebişlerim beni terketti yine üzgünüm yine çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum
salı günü uğurladım onları hemde ikizlermiş yine ilk gebeliğimde olduğu gibi klpleri durdu ve yaşamları bitti ve tekrar kürtaj oldum hiç çocuğum yokken iki kez kürtaj olmak ne kadar acı bilenler yaşayanlar bilir
neden öldükleri araştırılmadan ve sebebi kesin bulunmadan tekrar hamile kalmak ve yeniden aynı acıları yaşamak istemiyorum
allah verdi allah aldı fakat muhakkak bir çaresi vrdır bununda allahım dert verir ama dermanını verir yarabbim yardım et bana:Saruboceq:bir daha ki gebeliğimde sağlıkla kucağıma almayı nasip et bana ve kimseye yaşatma rabbim çok zorsenağlamasenağlama
hoşçakalın kızlar inş bebeklerinizi sağlıla kucağınıza alırsınız ben alamadım ben yaşayamaım o güzel günleri siz yaşarsınız inş hoşçakalın:a015:
Arkadaşlar bu 2.mesajım kimse cevap vermiyor sorularıma
ben ümraniyede oturuyorum kadıköy-ümraniye-üsküdar çevrelerinde tavisye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı?hihoyyythihoyyyt
ıyı aksamlar
yaaa kızlar moralım cok bozuk daha yenı geldım doktordan kötükedihüso cok sınırlendım doktora nedenını sorarsanız daha ılk defa gıttım doktora benı aldılar ıcerı hemen sordu gebelık varmı sonra yas son adet günü bunları sorarken tansıyonumu ölcüyodu ne ugradıgımı sasırdım.... doktor hanımda yerınden kalkmıom sınır oldum ona... ultrasyona basladı baktı ahan kese ahan bebek... bebek canlandı kalpı atıo.... o kadar arkadaslar baska bısı detaılı anlatmadı ultrasyonda.... ben sordumkı ıkızmı dıye böyle cevap verdı: o sımdı gözükmez daha sonra bellı olur... dogrumu bu????
bebıs ne kadar büyüklügünde oldugunu bıle söylmedı kalp atısalarını dınletmedı offfff.
eee ne kadarlık hamıleyım sordum 1.5aylıksın dedı yanı tam olarak söylemedı... 15gün sonra tekrar gıdecekmısım... üstelık özel hastaneye gıttım...
arkadaslar ben mı abartıom?????
:mymeka::mymeka::mymeka:
Arkadaslar benimde karnim sis. Ama diyorumki yok ya daha bebekten dolayi olamaz ama vucudumda degisimler hissediyorum.
Goguslerim acaip sistiler, sutyenim olmuyor. Bende yarimlardan vardi onlari kullaniyorum daha rahat oluyor obur turlu sutyenler cok sikiyor ve rahatsiz ediyor.
Angelsounds ile kac aydan itibaren duyulabiliyor. Burdada bir urun var hemde 20 dolar ama heralde diyorum en az bir 4.5-5 aylik olmak lazim duyabilmek icin.
Kizlar merhaba, yeni uyeyim ve haziran anne adayiyim....Beni de listeye ekler misiniz? Bu arada muhtemel dogum tarihi 27 haziran. Doktor ilk muayenede keseyi gordu ama kalp atislari icin haftaya gel dedi. Ac karnina gel, bir takim tetkikler yapacagiz dedi, ilk hamileligim oldugu icin tecrubesizim, acaba tecrubeli olanlar bana bilgi verebilir mi? Bu tetkikler neler? Ozel hastane oldugu icin gereksiz bisey varsa yaptirmak istemiyorum....Hepinize simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..
a evet eliza da bakıldı bize doğrucanım kan ve idrar testleri yapıyolar yani bana eliza bile yaptılar tam kan sayımı sanırımmmm canım sen bi dr a danış gerekli olanları yapalım de canım ssk bağkur emekli sandığı bunlardan herhangi birine bağlıysan anlaşmalı kurumlara git o zmana para almıyolarrrr yani anlaşmalı özel hastane ok?????
Allah gonlune gore versin canim, ben daha ruyamda hic bebegimi gormedim, ama benden baska herkes - annen, kardesim, esim, kayinvalidem- gormus
herkese günaydııınn
canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana.gerçekten sözler boğazında düğümleniyor insanın. allahım sabrını versin,inşallah kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
canım benim bildiğim duyduğum böyle bir doktor yok malesef
canım bence de abartmıyorsun. en basitinden kese+kalp atışı görülünce ikiz olup olmadığı belli olmuş demektir zaten. bence de sen kendine içine sinen bir doktor bul canım, doktorun hem bilgisi hem bizimle iletişimi çok önemli çünkü
canım allah korusun korkma böyle şeylerden. öksürmekten hapşırmaktan kalp durduğunu duymadım ben. millet ne şartlarda hamilelikler yaşıyorlar, hamile olduklarını bile bilmeden neler yapıyorlar. tabi ki dikkat edeceğiz kendimize ama fazla evhamın inan daha çok zararı var bebeklerimize. allahın dediği oluyor canım, içini ferah tut
canım benim bugün 7+0. doktor son gittiğimde pantolonların dar gelebilir demişti zaten. normal bunlar canım. herkeste farklı zamanlarda farklı şekilde başlıyor karın büyümesi
hoşgeldin aramıza canım. doktor ilk muayenemde benden kan ve idrar testleri istedi. demir,toksoplazma... gibi şeyler baktı ama hepsini tam olarak bilmiyorum. ne istediyse yaptırdık biz
kızlar çok üzgünüm ya offfffffffffffff((((
dün burda bahsetmiştim karnım belim ağrıyo diye.öğleden sonra geçmişti ağrılarım.fakat işten eve gittiğimde wc ye girdim ve açık kahve pembemsi akıntı oldu.hemen doktora gittim.bebeğim yaşıyordu kalp atışı vardı.sabah kalktım yine geldi aynı şekilde.doktorum yapacak birşey olmadığını bol bol dinlenmem gerektiğini,kırmızıya dönüşmediği sürece birşey olmayacağını söyledi.ama işten ha deyince izin alamıyorum ki.şuan işteyim ve ayaklarımı uzattım öyle çalışıyorum.kızlar çok tedirginim ya aynı şeyi yaşayıp atlatan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?