2009 Haziran Anneleri!!

Canim endiseye kapildigin zaman soyle dusun. O bebegin yasayacagi, gorecegi gun varsa, amudada kalksan inan bana hicbirseycik olmaz. Sen elinden geleni yap, dinlenmeye calis. Birde mutlaka hergun Ayetel Kursi okumayi ihmal etme. Bu dua her turlu beladan korur Allahin izniyle.

canım bu aralar ara ara bende öksürüyorum bende korkmuyor değilim.bebeğin kalbi neden durur bi bilgim yok korkuyorum be nde Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

Canim benim cok uzuldum inan. Allahim sabir versin. Muhakkak sebebini arastirin, bir daha hamile kalmadan. Allahim insallah hayirli evlatlar verir, yuzunuzu guldurur.

Arkadaşlar bu 2.mesajım kimse cevap vermiyor sorularıma

ben ümraniyede oturuyorum kadıköy-ümraniye-üsküdar çevrelerinde tavisye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı?hihoyyythihoyyyt

Canim bari ben birseyler yazayim dedim. Ama maalesef yardimci olamicam Insallah guleryuzlu, isinin ehli bir doktor bulursun.

Arkadaslar benimde karnim sis. Ama diyorumki yok ya daha bebekten dolayi olamaz ama vucudumda degisimler hissediyorum.

Goguslerim acaip sistiler, sutyenim olmuyor. Bende yarimlardan vardi onlari kullaniyorum daha rahat oluyor obur turlu sutyenler cok sikiyor ve rahatsiz ediyor.

Angelsounds ile kac aydan itibaren duyulabiliyor. Burdada bir urun var hemde 20 dolar ama heralde diyorum en az bir 4.5-5 aylik olmak lazim duyabilmek icin.

canım intten biraz araştırdım anne karnında bebek ölümünün birçok sebebi var anneye ve bebeğe bağlı ama bunların içinde öksürük diye bişey yok bence meraklanma eğer çok merak ediyorsan dr ni ara için rahatlar hiç değilse

canım bende aynı senin gibi endişeliyim öksürük değil benim ki ama gebeliğin başından beri özellikle sabahları arka arkaya hapşırıyorum sanki her seferinde içimden bi şeyler gidiyomuş gibi geliyo.en son 3 hafta önce gittim doktora kalp atışı normaldi 3 hafta sonra tekrar gidecem ama çok endişeliyim ya kalbi durduysa diye bakalım 3 hafta nasıl geçecek

Kizlar merhaba, yeni uyeyim ve haziran anne adayiyim....Beni de listeye ekler misiniz? Bu arada muhtemel dogum tarihi 27 haziran. Doktor ilk muayenede keseyi gordu ama kalp atislari icin haftaya gel dedi. Ac karnina gel, bir takim tetkikler yapacagiz dedi, ilk hamileligim oldugu icin tecrubesizim, acaba tecrubeli olanlar bana bilgi verebilir mi? Bu tetkikler neler? Ozel hastane oldugu icin gereksiz bisey varsa yaptirmak istemiyorum....Hepinize simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
17.springg------------------------------ 8 Haziran
18.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
19.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
20.skbb----------------------------------- 8 Haziran
21.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
29.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
36.naren1981------------------------- 14 Haziran
37.minicik80-------------------------- 14 Haziran
38.aarzuu------------------------------- 14 Haziran

39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.elifnaz1981------------------------- 16 Haziran
43.peri_efe------------------------------ 17 Haziran
44.eternal_love------------------------- 17 Haziran
45.yıldan74----------------------------- 17 Haziran
46.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
47.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
48.ayşecik352yunuscuk797985------ 19 Haziran
49.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
50.simira--------------------------------- 20 Haziran
51.friends-------------------------------- 20 Haziran
52.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
53.alhan---------------------------------- 21 Haziran
54.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
55.Nida----------------------------------- 22 Haziran
56.sakura33---------------------------- 22 Haziran
57.kubrass----------------------------- 22 Haziran
58.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
59.29ekim2003------------------------ 23Haziran
60.ayseney------------------------------ 24 Haziran
61.naren05------------------------------ 24 Haziran
62.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
63.Dickelotte---------------------------- 25 Haziran
64.merit--------------------------------- 26 Haziran
65.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
66.eze85-------------------------------- 26 Haziran
67.Dolphin-------------------------------- 27 Haziran
68.yas23---------------------------------- 28 Haziran
69.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
70.sema3455--------------------------- 28 Haziran
71.belinay82------------------------------ 28 Haziran
72.cicikizz------------------------------- 29 Haziran
73.MORBONCUK--------------------- 29 Haziran
74.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
75.kardelen_cigdem
76.gurbet gelini
77.aryaa
78.mumnes
79.naz&pıtırcık
80.BEYZAAK
81minicik80
82.isil_ufuk
83.AREN&YAREN
84.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Eksik varsa tamamlayalımmm canlarım
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

günaydın kuzularım nasılsınız bakimmmm ben açım mamalarımı yemedim henüz dün akşamda yediğimi çıkartmıştım şimdi çayımı bekliyom olsun yicez bebeğimle mamamızııı

ben dün gece rüyamda gördüm bebeğimiii turuncu tulum giymişti portbebe nin içinde kıca gözleriyle bana bakıyodu herkes kız kız diyodu bende hayır o benim oğlum diyodummmm herkes kız olcak dedi ama benim oğlum oldu diyodum koklayıp öptüm bide ne güzel bi duyguydu hala kokusu burnumdaaaaaaaa

canım kan ve idrar testleri yapıyolar yani bana eliza bile yaptılar tam kan sayımı sanırımmmm canım sen bi dr a danış gerekli olanları yapalım de canım ssk bağkur emekli sandığı bunlardan herhangi birine bağlıysan anlaşmalı kurumlara git o zmana para almıyolarrrr yani anlaşmalı özel hastane ok?????​

Allah gonlune gore versin canim, ben daha ruyamda hic bebegimi gormedim, ama benden baska herkes - annen, kardesim, esim, kayinvalidem- gormus

Kızlar günaydın, herkes telaşlı bebeğimin kalbi durur mu die? Yapmayın lütfen, Allahım bebişlerimizin yaşamasını isterse öksürme ile hapşırma ile durmaz minicik kalpleri. Ben geçen sene aynı şeyi yaşadım biliyosunuz, çok suçladım kendimi öle yaptım ondan mı olu böle yaptım ondan mı oldu die. Ama doktorum dedi ki; sen damdan da düşsen ömrü olsaydı yaşardı dedi. Lütfen kendinizi ve bebişleri strese sokmayın. Yaşanacaksa hiçbirşeyin önüne geçilmez,engel olunmaz Allahın takdiri. Çok fazla düşünmemek gerekiyor bence. Bunları düşünerek zaman geçmez ki. Hadi lütfen üzmeyin bebişlerinizi.

Emekli sandigina bagliyim ama cok kalabalik oluyor canim, o nedenle ozele gidiyorum, ama fiyatini sorup yaptiracagim,cok pahaliysa devlette yaptiririm, tesekkurler cevabin icin..

herkese günaydııınn

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana.gerçekten sözler boğazında düğümleniyor insanın. allahım sabrını versin,inşallah kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar bu 2.mesajım kimse cevap vermiyor sorularıma

ben ümraniyede oturuyorum kadıköy-ümraniye-üsküdar çevrelerinde tavisye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı?hihoyyythihoyyyt

canım benim bildiğim duyduğum böyle bir doktor yok malesef

canım bence de abartmıyorsun. en basitinden kese+kalp atışı görülünce ikiz olup olmadığı belli olmuş demektir zaten. bence de sen kendine içine sinen bir doktor bul canım, doktorun hem bilgisi hem bizimle iletişimi çok önemli çünkü

canım allah korusun korkma böyle şeylerden. öksürmekten hapşırmaktan kalp durduğunu duymadım ben. millet ne şartlarda hamilelikler yaşıyorlar, hamile olduklarını bile bilmeden neler yapıyorlar. tabi ki dikkat edeceğiz kendimize ama fazla evhamın inan daha çok zararı var bebeklerimize. allahın dediği oluyor canım, içini ferah tut

canım benim bugün 7+0. doktor son gittiğimde pantolonların dar gelebilir demişti zaten. normal bunlar canım. herkeste farklı zamanlarda farklı şekilde başlıyor karın büyümesi

hoşgeldin aramıza canım. doktor ilk muayenemde benden kan ve idrar testleri istedi. demir,toksoplazma... gibi şeyler baktı ama hepsini tam olarak bilmiyorum. ne istediyse yaptırdık biz

a evet eliza da bakıldı bize doğru

Allah gonlune gore versin canim, ben daha ruyamda hic bebegimi gormedim, ama benden baska herkes - annen, kardesim, esim, kayinvalidem- gormus

ben de rüyamda hiç görmedim daha bebeğimi.

kızlar çok üzgünüm ya offfffffffffffff((((
dün burda bahsetmiştim karnım belim ağrıyo diye.öğleden sonra geçmişti ağrılarım.fakat işten eve gittiğimde wc ye girdim ve açık kahve pembemsi akıntı oldu.hemen doktora gittim.bebeğim yaşıyordu kalp atışı vardı.sabah kalktım yine geldi aynı şekilde.doktorum yapacak birşey olmadığını bol bol dinlenmem gerektiğini,kırmızıya dönüşmediği sürece birşey olmayacağını söyledi.ama işten ha deyince izin alamıyorum ki.şuan işteyim ve ayaklarımı uzattım öyle çalışıyorum.kızlar çok tedirginim ya aynı şeyi yaşayıp atlatan varmı aranızda?

Hosbulduk canim, Allah kismet ederse yol uzumuz uzun, 8-9 ay beraberizkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun. sakin ol öncelikle. bak ne güzel yaşıyor kalp atışı var. doktorun dediğini dinlersen allahın izniyle bişey olmaz bence. ama ne yap et izin al. doktorun rapor vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…