su icemeyen arkadaslar bende su icemiyorum bulanti yapio ama maden suyu icince bulantim yok hem cilt icinde cok iyi....:içelim:
-tatlicadiarzu-hepimiz farkli farkli seyler yasiyoruz ama beklentilerimiz aynikaydirigubbakcemile3.
ben hamile kalinca daha sakin bi bayan oldum sinir falan kalmadi.. tam tersi olanlarda varmiskaydirigubbakcemile.
sizin durumunuz nasil kizlarrr
kızlar merhaba bende yarın dr a gidiyorum ve cok gerginim lütfen dua edin yarın 12 de randevum var
kızlar merhaba bende yarın dr a gidiyorum ve cok gerginim lütfen dua edin yarın 12 de randevum var
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bugün tekrar başka doktora gittim.içim rahat etmedi sabah yine akıntı olunca.bebişimin kalp atışını bile dinledim birşeyi yok bebeğinin dedi.düşük tehlikesi olduğu zaman olurmuş bu akıntı. o yüzden 2 tane iğne yazdı.dün akşam ki vermedi bişey bu doktor verdi.şimdi hangisini dinliycem ben?
manyak oldum iyice.
serbeyzacım açık kahve pembe gibiydi akıntım.
canım güzel haberlerle gweleceksin inş. seyirme bende de oluyo göbeğimin alt kısmındakızlar bu arada kasık tarafında seyirmesi olanlar varmı lütfen yazın yaaa
canım güzel haberlerle gweleceksin inş. seyirme bende de oluyo göbeğimin alt kısmında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?