2009 Haziran Anneleri!!

Canım arkadaşım sağlıkla kucağına al Elifimizi inşallahhhhh

Yıldancımmmm sağlıkla bebişini kucağına al inşallah lütfen aklına kötü şeyler getirmeee herşey çok güzel olacakkk

Kızlarrrr günaydınnn bennn bi garip oldum bugün ani doğumları duyup şok olduk ama sibel ve yıldanın doğumlarıyla bende doğuruyorummmm resmennn çok heyecnlıyımmm

günaydin kizlarrr,

Sibel ve Yildan`dan insallah muhtesem haberler aliriz...

Biz de bugün doktora gidiyoruz...

Öptüm hepinizi...
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM
Kızlarrrr günaydınnn bennn bi garip oldum bugün ani doğumları duyup şok olduk ama sibel ve yıldanın doğumlarıyla bende doğuruyorummmm resmennn çok heyecnlıyımmm

AY İNSANIN DOGURASI GELİYO PINARCIM BEKLEMEK NE ZOR YA

sibel ve yıldan aklım sizde kaldııı
bakın erkenden uyandımmm
çok heycanlandım bendeee
sibel almıştır kucağına sanırım yıldanın da dakikalarıı
kaldıııı
ayyyy
allahım bana ve bzlerede göstercek mi acabaaa
ağlıyorum resmennn yaaa
meğer ne kadar alışmışım hepinizeeee
allah yardımcınız olsun kızlarrrr
şimdi çıkıyorum
öğlen girer bakarım artık kociş evdee çnküüüüü

sibelciiim demek geliyor bebeişimizz, hadi bakalım hayırlısı olsun, belkide gelmiştir şu anda:))
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımm..

bende tırsıyorum göğüs ağrısından ama napalım öyle böyle alışcaz galiba, şimdiden başlayayım bari kremimi kullanmaya..
karın ağrısı ve sürekli büyük tuvalate çıkma isteği.. benimde ilk doğumumda aynısı olmuştu.. su sonra gelmişti.. bu belirtilerede dikkat etmek lazım kızlaaarr:))

fatoşcum saoalsın bitanemmm evet bende cok sevindim inan adana olduguna herkes cok sanslısınız güzel yer dio bakalım hayırlısı inşallah

narenciiim çok sevindiimm, güzel biryer çıkmışş, inşallaah bundan sonra herşey daha güzel olur tatlım..

kızlar şimdi dr aradı yarın sabah 7 de elif hn dünyaya gelecek
3. BEBEK GELİYOOOOOOOOOOOOOO

dualarınızı bekliyorum ben de hapiniz için dua edeceğim

çoook heyecanlandııııımmm, tüm dualarım seninle canıııııımm:)

kızlaar geçmişi okuyayııım dedim ama çok uzunmuuş, ben şimdi dr'a gidiyorum nstye bağlanıcamm.
gelince kaldığım yerden devam ederiiiimm..
emelciiim aklımda dualarımda seninle canım, inşallaaah herşey yoluna girecek tatlım, içini ferah tut...

aaa yıldanda mı bugün doğum yapacakk..
onuda şimdi okuduummm.
yıldancııım dualarım seninle güzel haberler bekliyoruuuzz:))

kızlar günaydın...yumurtalar kapıya dayandı:)
doğum yapan arkadaşlar var sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıklarıyla...
ben de dün dr. gittim..bi kaç gün önce sancım vardım nts ye girdim kasılmalar başlamış...kızım 3250 kg olmuş...dr.umla günü belirledik 29 Mayıs 2009 saat 10:30 da giricez inşallah epidural sezeryan yaptırıcam 38.haftamın bittiği gün oluyor ama bebeğim zaten şu anda 38.haftada görünüyor kızım yani 1 hafta önde ölçüleri....halen dönmediği için ki zaten artık dönmeyecektir dedi..tekmelerse suyun gelebilir..bu yüzden dr..gezme iş yapma dinlen dedi...inşallah herşey planlandığı gibi gider bu arada ben Güven Hastanesinde yapıcam doğumu kısmetse..Ankaralı arkadaşların hastane ile ilgili soruları olursa bana mesaj atabilirler....

Canımmm seninle aynı gün doğum yapıcazzz bende 29 mayısta sezeryan olucam kısmetseee

günaydın tatlı annişler.
sibel ve yıldan inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.Allah ım yardımcınız olsun
Nidacım ve tosbaa (adını unuttum yaa() inş güzel haberlerle dönersiniz.

biz de mamamızı yiyip gelelim kızımla.
çook şükür bigünü daha doğurmadan atlattık:))

Canımmm günaydınnn sevindimmm iii olmanaa dinlen ama lütfen iş falan yapma sakınnn

Canımmm seninle aynı gün doğum yapıcazzz bende 29 mayısta sezeryan olucam kısmetseee

ay canımmm:)) hadi hayırlısı yani inşallah belirlediğimiz gün olur güzel bir tarih İstanbul'un fethi dedi benim doktor:))
... normal doğumu beklemek bana her zaman plansız ,ani olduğu için korkutucu gelmiştir ..inşallah doğumlarımız iyi geçer hayırlı bir gün olur ..Allahım kucağımıza almayı nasip eder...sen genel anestezi mi yaptıracaksın.._?

günaydın fıstıklar bütün gece uyumadım snki ben doğurdum bi heycan vaardı bende sormayın yaa
yalandan karnımda agrıdı bi ara kasıldı dedim doğuruyommm
neyseki o ara uyumuşumm
inş zeynonunda yıldanında güsel haberlerini alırıss biran öncee..

İnşallahhhh canımmm sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi hepimiz...Evet eşim İstanbulun fethi diye istedi ve aynı zamanda benim rahmetli babannemin doğumgünü o yüzden tercih ettik bizde...ben genel anestezi istiyorum ama dr um yapmam dio epidural olacak mecburen sen nasıl olucan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…