Kızlar bİz Çıkıyoruz sİzlere bakmak ve paylaŞmak İstedİm
kendİme gelİnce
tÜm soruları arkadaŞlar aracılıĞıyla cevaplarım
hepİnİzİ ÖpÜyorum
dua edİn bana Çok heyecanlıyım sankİ İlk defa doĞum yapıcam
fotoyu cepten semoŞa gÖnderebİlİrİm
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIMgünaydin kizlarrr,
Sibel ve Yildan`dan insallah muhtesem haberler aliriz...
Biz de bugün doktora gidiyoruz...
Öptüm hepinizi...
Kızlarrrr günaydınnn bennn bi garip oldum bugün ani doğumları duyup şok olduk ama sibel ve yıldanın doğumlarıyla bende doğuruyorummmm resmennn çok heyecnlıyımmm
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM
AY İNSANIN DOGURASI GELİYO PINARCIM BEKLEMEK NE ZOR YA
kızlar ben şimdi geldim
pınarcım sağolsun dr dayken aradı haberleri aldınız
dr fazla beklemek istemiyor risk almamak için miş
bende plesenta previa olduğu için neyse
dr programını ayarlayacak ve beni bu akşam arayacak tam saat ve gün için
yarın sabah veya c.tesi sabahı
haber veririm sizlere
emelcim tatlım çok geçmiş olsun allah korumuş
üzme kendini bak bişey falan olur
öptüm
bende tırsıyorum göğüs ağrısından ama napalım öyle böyle alışcaz galiba, şimdiden başlayayım bari kremimi kullanmaya..hastanede size hemsireler bebekle ilgili tum bilgileri vriyorlar merak etmeyin
dogunca ilk yarım saatte emzirmek gerekiyor sutunuz gelmiyor ama bebegin emme hareketleriyle sutun gelmesi saglanıyor, meme uclarınız cok agrıyor kızlar o bahsedılen kremlerı mutlaka alın ve kullanın
karın ağrısı ve sürekli büyük tuvalate çıkma isteği.. benimde ilk doğumumda aynısı olmuştu.. su sonra gelmişti.. bu belirtilerede dikkat etmek lazım kızlaaarr:))hayır guzelim hiç farketmedim ne kanama oldu ne de suyum geldi sadece bol bol wc ye gittim artık tutamıyordum tuvalete zor yetısıyordum
dediğim gibi bir de karnım agrır gibi sancım oldu birkaç sefer
bazılarının a sancısı belinden gelirmiş dikkat edin
eger doktor kontrolum olmasaydı sancım var dıye yıne gıderdım doktora
fatoşcum saoalsın bitanemmm evet bende cok sevindim inan adana olduguna herkes cok sanslısınız güzel yer dio bakalım hayırlısı inşallah
kızlar şimdi dr aradı yarın sabah 7 de elif hn dünyaya gelecek
3. BEBEK GELİYOOOOOOOOOOOOOO
dualarınızı bekliyorum ben de hapiniz için dua edeceğim
Canımmm seninle aynı gün doğum yapıcazzz bende 29 mayısta sezeryan olucam kısmetseeekızlar günaydın...yumurtalar kapıya dayandı:)
doğum yapan arkadaşlar var sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıklarıyla...
ben de dün dr. gittim..bi kaç gün önce sancım vardım nts ye girdim kasılmalar başlamış...kızım 3250 kg olmuş...dr.umla günü belirledik 29 Mayıs 2009 saat 10:30 da giricez inşallah epidural sezeryan yaptırıcam 38.haftamın bittiği gün oluyor ama bebeğim zaten şu anda 38.haftada görünüyor kızım yani 1 hafta önde ölçüleri....halen dönmediği için ki zaten artık dönmeyecektir dedi..tekmelerse suyun gelebilir..bu yüzden dr..gezme iş yapma dinlen dedi...inşallah herşey planlandığı gibi gider bu arada ben Güven Hastanesinde yapıcam doğumu kısmetse..Ankaralı arkadaşların hastane ile ilgili soruları olursa bana mesaj atabilirler....
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM
AY İNSANIN DOGURASI GELİYO PINARCIM BEKLEMEK NE ZOR YA
günaydın tatlı annişler.
sibel ve yıldan inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.Allah ım yardımcınız olsun
Nidacım ve tosbaa (adını unuttum yaa() inş güzel haberlerle dönersiniz.
biz de mamamızı yiyip gelelim kızımla.
çook şükür bigünü daha doğurmadan atlattık:))
Canımmm seninle aynı gün doğum yapıcazzz bende 29 mayısta sezeryan olucam kısmetseee
ay canımmm:)) hadi hayırlısıyani inşallah belirlediğimiz gün olur güzel bir tarih İstanbul'un fethi dedi benim doktor:))
... normal doğumu beklemek bana her zaman plansız ,ani olduğu için korkutucu gelmiştir ..inşallah doğumlarımız iyi geçer hayırlı bir gün olur ..Allahım kucağımıza almayı nasip eder...sen genel anestezi mi yaptıracaksın.._?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?