2009 Haziran Anneleri!!

pınarcım, epiduralle sezaryen iyi fikir bence. benim bütün arkadaşlarım doğumu öyle yaptı ve memnun kaldı.
Ameliyat sonrası ağrın da az oluyo, hem bebeğini de hemen görüyosun.
ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Kızlar emelle konuştum dr randevusu 16 daydı sancılanmış acele hastaneye gitmişler doğuma alabilirlermiş

canım dr. epidural dedi ben de hemfikirim...epiduralle doğum yapan arkadaşlarım çok memnundular...epiduralde önemli olan anestezi uzmanı..işinin ehliyse..pek sıkıntın olmuyor..biraz baş ağrısı oluyor deniyor...benim sezeyan olacağı kesin bebeğim dönmedi ve dr.çatı muaynesinde dar olduğunu söyledi normal doğum tarihini beklersem nerdeyse 4 kg yakın olur onu da sen bu çatıdan doğuramazsın dedi..zati ben epidural istiyordum...bir de genel anestezi alınca uyanmak sıkıntılı olabiliyor...bebeğinin doğduğu anı da göremiyorsun...hemen kucağına vermeleri yaşanması gerken bişey ..ben eşiminde girmesini istiyorum doğuma ..o anda bizimle olsun..genel anestezide bunun da bir anlamı olmuyor..pınarcım..o yüzden dr.una katıl bence...

Kızlar emelle konuştum dr randevusu 16 daydı sancılanmış acele hastaneye gitmişler doğuma alabilirlermiş

günaydınlar annişlerrr anam uyanamadım ki böle mal mal dolanıyom canım ya sen uyandırmaya gayret ettin emme eşim de bi yandan sakın kalkma yat diyo uykum var diyo neyse kalktık madem nedelimmm

ay geç kaldım biraz zaman geçsin ararım emeliii doğuma da gircek olsa hemen almazlar yaaa

sibelden haber gelmedi varmı sende haber canımıniçi

Kızlar ben birazda korkumdan genel istiodum ama epidural olucam haklısınız sölediklerinizde...

Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....

Var haberlerr Emelciği doğuma almışlar acill,sibelde Elifi almış kucağınaaaa

ayyy ne guze haberler var bugun burda ya :)
yavas yavas doguruyoruz super....saglıkla hayırlısıyla ınsallah :)
sızı okuyorum ya sımdı benım ıcın gunler gecmek bılmıyor sanki :)

ya negüzel ya kavusuyoruz yavas yavas meleklerimize bugün baya hayirli ve güzel bi gün.:lepi:
arkadaslar emel kacinci haftadaydi acaba
of ya en son ben doguracam desenize ya ,
beklemek cok zor olmaya basladi sanki zaman hic gecmiyo.
ah keskem 38 haftamda gelse melegim öle olsa bile 4 hafat var of

Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....

maşallah elifciğee

inşallah emelde sorunsuz kurtulur, kavuşur bebişinee

çook heycanlı bigün oldu bugün yaa. :teytey: :teytey:

sıra emelde sabırsızlıkla onu bekliyorum şimdi allahım onu da sağlıcakla kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
sibeli aradım sesi cok ii geliyordu epiduralden cok memnun kalmış yaptıracak arkadaslara tavsiye ediyor bilgilerini girdim bakabilirsiniz aramıza katılan bebişlerimizden

günaydın bütün annişlerrr doğuma giren herkesin Allah yardımcısı olsun öncelikle

bu gidişle en son biz hazirandakiler doğurcaz ama beklemek bunaltıyo beniii gelseler erkenden keşke sorunsuzca oh ne güzel olur
emel iyidir umarım ALlah hepsinin yardımcısı olsun

Kızlarrr biz kaçarrr duş alıp hazırlanıp ananemize gidicezzz 16 da dr umuza gidicez haber veririm öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…