İnşallahhhh canımmm sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi hepimiz...Evet eşim İstanbulun fethi diye istedi ve aynı zamanda benim rahmetli babannemin doğumgünü o yüzden tercih ettik bizde...ben genel anestezi istiyorum ama dr um yapmam dio epidural olacak mecburen sen nasıl olucan?
İnşallahhhh canımmm sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi hepimiz...Evet eşim İstanbulun fethi diye istedi ve aynı zamanda benim rahmetli babannemin doğumgünü o yüzden tercih ettik bizde...ben genel anestezi istiyorum ama dr um yapmam dio epidural olacak mecburen sen nasıl olucan?
Kızlar emelle konuştum dr randevusu 16 daydı sancılanmış acele hastaneye gitmişler doğuma alabilirlermiş
pınarcım, epiduralle sezaryen iyi fikir bence. benim bütün arkadaşlarım doğumu öyle yaptı ve memnun kaldı.
Ameliyat sonrası ağrın da az oluyo, hem bebeğini de hemen görüyosun.
ben de öyle yapmayı düşünüyorum
canım dr. epidural dedi ben de hemfikirim...epiduralle doğum yapan arkadaşlarım çok memnundular...epiduralde önemli olan anestezi uzmanı..işinin ehliyse..pek sıkıntın olmuyor..biraz baş ağrısı oluyor deniyor...benim sezeyan olacağı kesin bebeğim dönmedi ve dr.çatı muaynesinde dar olduğunu söyledi normal doğum tarihini beklersem nerdeyse 4 kg yakın olur onu da sen bu çatıdan doğuramazsın dedi..zati ben epidural istiyordum...bir de genel anestezi alınca uyanmak sıkıntılı olabiliyor...bebeğinin doğduğu anı da göremiyorsun...hemen kucağına vermeleri yaşanması gerken bişey ..ben eşiminde girmesini istiyorum doğuma ..o anda bizimle olsun..genel anestezide bunun da bir anlamı olmuyor..pınarcım..o yüzden dr.una katıl bence...
günaydınlar annişlerrr anam uyanamadım ki böle mal mal dolanıyom canım ya sen uyandırmaya gayret ettin emme eşim de bi yandan sakın kalkma yat diyo uykum var diyo neyse kalktık madem nedelimmm
ay geç kaldım biraz zaman geçsin ararım emeliii doğuma da gircek olsa hemen almazlar yaaa
sibelden haber gelmedi varmı sende haber canımıniçi
Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?