2009 Haziran Anneleri!!

günaydın güzel anneler..
sibel ne güzel kucagına aldı kızını.maşallah Allah sağlık sıhhat versin
inşallah en kısa zamanda emelde kucagına alır.valla haberlerini beklerken bile çok heyecanlanıyorum

herkese selamlar.. hayılrı cumalar kızlarr:)) emeldemi doğuma gitit yoksa:))fazla giremeiyorum çok şeyleri kaçırdım galiba.. bizmde kısmetse 24 ünde olcuak.. 25 di ama 24 ü eşimin doğumgünü.. dr umuzda nöbetçiyimiş o gün böylesi daha iyi our diye düşündük.. sabah 9.30 da gideceğiz inşş. dualrınzı bekiliyoruz.

pınayyyyy dr amı gitcen batuşa slm söleee

armycim dualrım seninle kuzu allahım yardımcın olsunnn

kzlar demin şu bizim tahmını doğum lıstesine baktım da çoğunluk sezeryan demiş.nıye sezeryanı tercıh edıyosunuz.gereklılıkten mı yoksa siz mi istıyosunuz?

Canım inşallah hepimiz sona geldikkk hayırlısıyla allahım kucağımıza almayı nasipederrr sen nasılsın???

sağol canımyaa.. iyiyim şimdi. heyecanda bir yandan.. çok karışığım..:CüvCüv:bir yandan hamililiğim sona erecek diye üzülüyorumda.. bir daha yaşamıcam..ikinci bu ya.. özlicem karnımdaki kıpırtılarıı senağlamabir yandan da bebeğime kavuşcam diee sevinçç..

kzlar demin şu bizim tahmını doğum lıstesine baktım da çoğunluk sezeryan demiş.nıye sezeryanı tercıh edıyosunuz.gereklılıkten mı yoksa siz mi istıyosunuz?

canım melsea benim normaldi aslında ama malesef mecburen sezeryan olucak.. istekle değil benimki.. bana kalsa normal isityorudm. ama işte bazen biizm elimizde olmuyor herşey.

Üçüncüyü yaparsınnn üzülmee canımmm delikafadulden ya ben meleğimi çok merak ediorummm acaip heyecanlıyımmmm dün gece kaç kere doğurdum heyecanla uyandımmm

Üçüncüyü yaparsınnn üzülmee canımmm delikafadulden ya ben meleğimi çok merak ediorummm acaip heyecanlıyımmmm dün gece kaç kere doğurdum heyecanla uyandımmm

yok be canım.. ikinciye karar verene kadar kaç sene geçti.. 3. zor artık.. yapmak kolayda bakmak var yetiştirmek.. Rabbim olanlarına hayırlı ömürler versin yeter..

maş kızna
hayırlı doğumlar cnm

Kızlar emelle konuştum dr randevusu 16 daydı sancılanmış acele hastaneye gitmişler doğuma alabilirlermiş

Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....
ayy emelde girdi demek doğumaaa
maş. elifedeeeeee

az kalmış cnm
allah kurtarsın senideee

ne yapıyorsunuz kızlar?dün sağlık ocağında ki ebe çağırdı oraya gittim.bebğimin suyu epey çokmuş keyfi yerinde maşallah dedi.3 kilonun altında doğmaz sağlıklı dedi bir de doğumu sordu ne yapcan diye.ben dedim dr.sadece sezeryanla doğum yaptırıyor.ebe de dedi ki aslında biliyormusun şu zamanda en sağlıklısı sezaryanla doğum dedi normal doğum anneye iyi ama bebek çok zorlanıyor yoruluyor strese giriyor dedi.kimi anne normal doğum komutlarına uymuyor bebeğin sakat doğmasına neden oluyor dedi eskisi gibi değil sezaryanlar dedi hiç kendini zorlama uzun vadede normal doğumun sonuçlarını yaşrsın idrar tutamama cinsel ilişkiden haz alamama hem eşin hem kendin hiçbir zaman vajinan eskisi gibi olmucak dedi mesane sarkması birde malesef kesi atıyorlar dedi:1shok: yani kızlar bunları da duyduktan sonra ben %200 sezaryanla doğum yapmaya karar verdim hayatımın en güzel anlarını acı çekerek yaşamak istemiyorum.allah nasip ederse mis gibi hazırlanıp giderim doğumuma:Saruboceq:

ayy siboşum doğurmuşmu elifini ayy çok heyecanlı yaa nasıl acaba biran evvel gelsede anlatsa bize demek epiduralden memnun kalmış haaa eğer sezeryan olursa bende düşüncem ama bakalım nasıl olcak Emoşumdanda haber yok sanırım hala inşallah çabucak kurtarır onuda rabbim kolaylıkla inşallah yıldan neyaptı acaba yaa canlarım benim Allahım hepsine hayırlı sağlıklı uzuuun ömürler nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunlar
bende sabahtan beri ders çalışmaya çalışıyom babam laf çarpıp duruyodu çalışmıyon diye ama napim yaaa hiç canım istemiyo geçmiş artık bizden o hırs o azim valla aklımda burdaydı çalışırken neyaptılar acaba diye bundan sonra zaten az vaktim kaldı doğuma kadar biraz çalışim bare napim siz napıyonuz canlarım

şengülçüncim hayırlısı olsun canım.. bende sezeryan olucam aslında pek istemiyordum ama yazdıkalrını okuyunca sevindim açıkcası:))

hoşgeldin didoşş.. sıcaktada dersmi çalışır kıı:))şaka şaka çalış canım.. bebeek olunca daha da zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…