pınayyyyy dr amı gitcen batuşa slm söleee
armycim dualrım seninle kuzu allahım yardımcın olsunnn
pınoşum sende güzel haberlerle gel inşş..
pınayyyyy dr amı gitcen batuşa slm söleee
armycim dualrım seninle kuzu allahım yardımcın olsunnn
Canım inşallah hepimiz sona geldikkk hayırlısıyla allahım kucağımıza almayı nasipederrr sen nasılsın???
kzlar demin şu bizim tahmını doğum lıstesine baktım da çoğunluk sezeryan demiş.nıye sezeryanı tercıh edıyosunuz.gereklılıkten mı yoksa siz mi istıyosunuz?
sağol canımyaa.. iyiyim şimdi. heyecanda bir yandan.. çok karışığım..:CüvCüv:bir yandan hamililiğim sona erecek diye üzülüyorumda.. bir daha yaşamıcam..ikinci bu ya.. özlicem karnımdaki kıpırtılarıı senağlamabir yandan da bebeğime kavuşcam diee sevinçç..
Üçüncüyü yaparsınnn üzülmee canımmm delikafadulden ya ben meleğimi çok merak ediorummm acaip heyecanlıyımmmm dün gece kaç kere doğurdum heyecanla uyandımmm
maş kıznakızlar günaydın...yumurtalar kapıya dayandı:)
doğum yapan arkadaşlar var sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıklarıyla...
ben de dün dr. gittim..bi kaç gün önce sancım vardım nts ye girdim kasılmalar başlamış...kızım 3250 kg olmuş...dr.umla günü belirledik 29 Mayıs 2009 saat 10:30 da giricez inşallah epidural sezeryan yaptırıcam 38.haftamın bittiği gün oluyor ama bebeğim zaten şu anda 38.haftada görünüyor kızım yani 1 hafta önde ölçüleri....halen dönmediği için ki zaten artık dönmeyecektir dedi..tekmelerse suyun gelebilir..bu yüzden dr..gezme iş yapma dinlen dedi...inşallah herşey planlandığı gibi gider bu arada ben Güven Hastanesinde yapıcam doğumu kısmetse..Ankaralı arkadaşların hastane ile ilgili soruları olursa bana mesaj atabilirler....
Kızlar emelle konuştum dr randevusu 16 daydı sancılanmış acele hastaneye gitmişler doğuma alabilirlermiş
ayy emelde girdi demek doğumaaaKızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....
az kalmış cnmherkese selamlar.. hayılrı cumalar kızlarr:)) emeldemi doğuma gitit yoksa:))fazla giremeiyorum çok şeyleri kaçırdım galiba.. bizmde kısmetse 24 ünde olcuak.. 25 di ama 24 ü eşimin doğumgünü.. dr umuzda nöbetçiyimiş o gün böylesi daha iyi our diye düşündük.. sabah 9.30 da gideceğiz inşş. dualrınzı bekiliyoruz.
maş kızna
hayırlı doğumlar cnm
ayy emelde girdi demek doğumaaa
maş. elifedeeeeee
az kalmış cnm
allah kurtarsın senideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?