ne yapıyorsunuz kızlar?dün sağlık ocağında ki ebe çağırdı oraya gittim.bebğimin suyu epey çokmuş keyfi yerinde maşallah dedi.3 kilonun altında doğmaz sağlıklı dedi bir de doğumu sordu ne yapcan diye.ben dedim dr.sadece sezeryanla doğum yaptırıyor.ebe de dedi ki aslında biliyormusun şu zamanda en sağlıklısı sezaryanla doğum dedi normal doğum anneye iyi ama bebek çok zorlanıyor yoruluyor strese giriyor dedi.kimi anne normal doğum komutlarına uymuyor bebeğin sakat doğmasına neden oluyor dedi eskisi gibi değil sezaryanlar dedi hiç kendini zorlama uzun vadede normal doğumun sonuçlarını yaşrsın idrar tutamama cinsel ilişkiden haz alamama hem eşin hem kendin hiçbir zaman vajinan eskisi gibi olmucak dedi mesane sarkması birde malesef kesi atıyorlar dedi:1shok: yani kızlar bunları da duyduktan sonra ben %200 sezaryanla doğum yapmaya karar verdim hayatımın en güzel anlarını acı çekerek yaşamak istemiyorum.allah nasip ederse mis gibi hazırlanıp giderim doğumuma:Saruboceq:
hoşgeldin didoşş.. sıcaktada dersmi çalışır kıı:))şaka şaka çalış canım.. bebeek olunca daha da zor..
hoşbulduk armycik hakkatende sıcakta hiç çekilmiyo tatlışş ama napim işte olmicak duaya amin diyorum boşboşunada neysseee ayy ben minikkuşumu bırakıp nasıl gidcem sınava yaaa ösleriiiimm amaaa:asigim:
seninde az kaldı demi kızzz ayy Allahım sağlıkla biran evvel kurtarsın yarabbim çok heycanlı bi durum yaa
neyse bize müsade.. size iyi sohbetler arkadaşlar.. belki doğuma kadar giremem. bugün kayınvalidem gelcek.. yarında annemler.. fırsatım olmayabilir. hepiniz kenidnize ve bebelere iyi bakın.. Allah 'a emanet olun inşş.bizdende dualarınzı eksik etmeyin..öptük sizi kızımla..
selam kizlar,dunden bugune var mi doguran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?