2009 Haziran Anneleri!!

hoşgeldin şengülçincim
kaç hafta oldunuzzz
hayırlısı olsun cnmmm
doğumundaaaa

şengülcüm valla inan dün hastaneye gittiğimde bitane hemşireyle konuştum inanırmısın aynı şeyleri söyledi bende iki tane doğurdum biri normal biri sezeryandı normali okadar zor yaptımki sonradan inan pişman oldum dedi burda çok iyi yapıyolar sezeryanı dedi tabi herkezin bünyesi farklı bizimde zor olcak diye bişey ben hala olursa normal isticem ama her ikisininde kötü yanları var yaa en iyisi doğurmamak delikafadulden ama bu gidişle bende sezeryan yapabilirim sanırım ben yinede diretcem ama olmazsada olmaz artık napalım hayırlısı hepimiz için

hoşgeldin didoşş.. sıcaktada dersmi çalışır kıı:))şaka şaka çalış canım.. bebeek olunca daha da zor..

hoşbulduk armycik hakkatende sıcakta hiç çekilmiyo tatlışş ama napim işte olmicak duaya amin diyorum boşboşunada neysseee ayy ben minikkuşumu bırakıp nasıl gidcem sınava yaaa ösleriiiimm amaaa:asigim:
seninde az kaldı demi kızzz ayy Allahım sağlıkla biran evvel kurtarsın yarabbim çok heycanlı bi durum yaa

kızlar bende çıkıyorum alışverişe şimdiiiii anam aklım burda ama heee
kaç gündür gidemedim diye üzülürken şimdi de tam ünü diyom herkes doğururken eğer bana msj gelirse hemen dünüre yollarım o size iletirrr emiii öptüm sizi kociş gelir birazdan bana bakın günü gelmeyenler doğurmayın ben yokken heee akıllı olunnkaydirigubbakcemile3

BÜtÜn doĞum yapan annelerı ve doĞuma gıren ennelrı tebrık edrım allah analı babalı bÜyÜtsÜn doĞumlar devam ettıkce benıde bı heyecan sardı hepımızın doĞumuna az kaldı Çok sabırsızlanıyorum

öyle canım yaa.. heyecan karmakarışığım baya.. Rabbim hepmzi sağlıkla kavuşrutsun inş.

pınar sen hala gitmedinmi annene kuzu ??????

anammmmm ben çok heyecanlıyım yaaa emeli çok merak ediyom pınar normal e mi aldılar yoksa kızı lennn

ben yinede normal taraftarıyım.ikisininde kendine göre zorlukları var tabi.ama sezeryan resmen ameliyat ya beni daha çok ürkütyo.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.benimde başda dr rahmin geriye dogru demişdi.acaba buda sezeryan olma nedeni olabilirmiki? bi dahada dogumdan bahsetmedi.bi ara sordum.nasıl dogum yapıcam diye.sudaki dogumu aştık artık.seni ben havada dogurtcam diye dalga geçti komik adam.kaydirigubbakcemile3

ne gzlll yaaa
bebişlerini kucaklarına alanlara öyle çok özeniyorum kiii
keşke bendee doğursammmmmm

hadiii semoşum sonundaaa gidionuz demek
ii alışverişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dr um çok rahat ve esprili olması beni de rahatlatıyo.acayip kendine güvenen bi tip.bakalım inşallah dogumundan da memnun kalırım

evet ya keşke bizde hemncik kucagımıza alsak.valla evde sıkılıyom ben artık.kızım olsada onla oyalansam ne güzel bişey

hadi iyi alışverişler semocannn bu sefer iyi yapta bidaha iş çıkmasın anacım zorla çıkıyon zatiikaydirigubbakcemile3

neyse bize müsade.. size iyi sohbetler arkadaşlar.. belki doğuma kadar giremem. bugün kayınvalidem gelcek.. yarında annemler.. fırsatım olmayabilir. hepiniz kenidnize ve bebelere iyi bakın.. Allah 'a emanet olun inşş.bizdende dualarınzı eksik etmeyin..öptük sizi kızımla..

canım benim dularımız seninle bizi habersiz bırakma emiii sağlıkla al minişini kucağına inşallah Allahımında izniyle güle güle canım

kızlar emelle kouştum 1 egeliyodu ameliyathanenin boşalmasını bekliyolarmış alcaklarmış genel anestezi olcakmış canım çok heyecanydı kıyamam.offf ben yanınagitmek istiyorum ama ben ilçede oturuyorum o merkezde 45 dk uzaklıkta kocişinde toplantısı var. yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…