2009 Haziran Anneleri!!

ayyy ciddenmi yaaa canım benim Allahım yardımcısı olsun yazık kııızzzz nasıl heyecan yaptı kim bilir kızcağız

sağlık olsun zuzummm
yaaa
o zmn şimdi almışlardır belkide çıkmıştırrr
bende genel anesteziyle olcammm
epiduralinnn
riskleriii olabiliooo diee duydummm

havvoşum üzülme kuşum yine gidersin ziyaretine inşallah canım benim yakınmışınız nede olsa

sağlık olsun zuzummm
yaaa
o zmn şimdi almışlardır belkide çıkmıştırrr
bende genel anesteziyle olcammm
epiduralinnn
riskleriii olabiliooo diee duydummm

çok iyi bir anestezist olması gerekiyomuş sadocum genelde olanlar memnun ama işte 100de 1bir ihtimalde olsa tırsıyo insan oda bana rast gelir diye demii

kızlar merhaba biz geldik doktordan kızımızı gördük
kızım maşallah 2.840 gr olmuşAllah nazarlardan saklasın yavrumu
benim normal sezeryan tarihim haziranın 10 u ile 15 i arasındaydı
doktorum o tarihlerde seminere gidicekmiş burda olmuycakmış
bana haziranın 2 sinde eşinle gelirsin karar veririz dedi ya haziranın 5 inde alacakmış yada 15 inde kızlar haziranın 5 inde 36 haftalık olcak meleğim çok erken diilmi ya sizce ne yapayım ya.....

havvacım ben de arayacaktım bekli cıkmamıştır dedim sen girmemiş dedin neyse 4 gibi arayalım kendine gelsin iice madem genel anestezi olcak ancak kendine gelir off allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

didem kız sarma sarıyorduk ne olaki :)) hahaha

kızlar emelde girmiş doğuma Elifimizde doğmuş ayyyyyyy
heyecan dorukta nanmıyorum yaaaaaaaaa
Allah emele hayırlı doğumlar nasip etsin Elifimizede uzun ömürler nasip etsin

gözünaydın yeşimcim ya bence erken seminerden ne zaman gelecekmiş 38 haftayı doıldur 38+0 dan sonra ol bebeğin bir günü kardır ana rahminde canım
ama yine de hayırlısı olsun hakkında
maşallah kızın ne güzel gelişmiş öle yer onu teysesi maşallahı var tombiş bir kızın olcak galiba :))

narencim bende öyle düşünüyorum ama diğer bebeğimdeki yaşadığım aklıma geldikçe ya doktor burda yokken bişey olursa diye çok korkuyorum.

çok iyi bir anestezist olması gerekiyomuş sadocum genelde olanlar memnun ama işte 100de 1bir ihtimalde olsa tırsıyo insan oda bana rast gelir diye demii
evet cnm dediğin gibi insan trsıyoooo

maş cnmmm bebeğine
bence 15 inde aldır en azından 38 olsunnn
36 da daha küçük olurr yazık bebişeee yaa

narencim bende öyle düşünüyorum ama diğer bebeğimdeki yaşadığım aklıma geldikçe ya doktor burda yokken bişey olursa diye çok korkuyorum.

yeşimnurcum, artık 36 haftayı dolduran bebekler miadını doldurmuş sayılıyo.
önce yaşadıklarını düşünürsek, doktorun tamam diyosa alınabilir bence.zaten kilosu da iyi bebişinin.ozamana kadar 3 kiloyu geçer zaten

kızlar sağolun ya belki istihare yaparım ona göre karar veririm bakalım artık Hepinize çok teşekkür ediyorum.

saadet iyiki verdin canım linki bebeklere baktınmı orada hepsi birbirine benzio yumuk yumuk ya cok şekerler yerim ben bu bebişleri :)))

sağol saadet, buarada geçen yazını görmemişim kusurabakma.
bebişler çok tatlı dimi.insan kendi yavrusunu merak ediyoo

naren ne sarması kız Allah iyiliğini versin emi deli dur bi bakayım ne anlama geliyomuş merakettim
yeşimcim maşallah yavruna canım benim bencede erken 36 hafta canım yaa sen içini ferah tut bişeycikler olmaz Allahın izniyle sen doktorunu bekle derim ben canım

haklısın saadetçim hayırlısı olsun hakkımızda artık

ama canım önceden yaşadığın olumsuz durumunu unutmuştummm
bennn
doktorunnn en iisniii bilirrr
tabii gtcem diee erken almaya kalkıosaa
bu kötüüü
ama özel durumlara göreysee
boşver sen doktorunuuu dinle arkadaşım

ama istihare de 1 gün yatıp sonucunu bekleme yeşim 7 gün yat hangisi daha fazlaysa ona göre yorumlanır canım belki biliyorsundur ben hatırlatayım dedim :)

kızlar bebekler ne kadar tatlılar öle ya bizimde onlardan bitane olacak kısmetse insan düşününce bile heyecanlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…