2009 Haziran Anneleri!!

ama istihare de 1 gün yatıp sonucunu bekleme yeşim 7 gün yat hangisi daha fazlaysa ona göre yorumlanır canım belki biliyorsundur ben hatırlatayım dedim :)

aaaaa doğru ya uykusuz gece beni bekliyo o zaman ben ne zaman istihare yapsam çok zor uyurum yada hiç uyuyamam

saadet iyiki verdin canım linki bebeklere baktınmı orada hepsi birbirine benzio yumuk yumuk ya cok şekerler yerim ben bu bebişleri :)))
evet naren bakmazmıyımm
hepsi yumuk yumukk
şiş şişş çok şekerler maşşallah

sağol saadet, buarada geçen yazını görmemişim kusurabakma.
bebişler çok tatlı dimi.insan kendi yavrusunu merak ediyoo
evet cnm görmedin galiba sorun değil
evet çok bal bu bebeklerrr
hemde nasıl merak ediyorum iremimiii

:ecrin_bebek:

Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....

aay emelciiik canım yaaa...
elifimizde gelmiiiş nasıl sevindiimm..
acayiip seviniyoruuummm, Allah tüm bebişlerin bahtını güzel etsiin..

bizde geldik dr'dan bugün muayene olmadık sadece nst'ye girdik. dr'mızla biraz sohbet ettik. nst sonucum güzel çıktı bir sorun gözükmüyor fakat tansiyonum yine yüksek. artık hiçbişey indirmiyor.
dr önümüzdeki hafta cuma kontrolde tansiyonum yine yüksek olursa 38'i bekleyemeyiz, bazı durumlarda bebk için dışarısı içerisinden daha güvenlidir dedi.
tansiyonda bebek üzerinde stress ve baskı yapıyomuşş, kıyamam oğluşuma..
bakalım bu haftamız nasıl geçecekk...

Yaprak sarması ve her çeşit dolma sürekli rızka, hayatı katlanılır kılan meşru yol ve yöntemlere, monotonluktan kurtulmaya ve rızka delalete eder.
Hazır, hemen gelecek kısmettir.
narencik anlamı buymuş canım güzelmiş Allahtan hadi afferin hep bööle rüyalar gör emiii hayır olsun inşallah canım

hayırlısı olsun aylincim inşallah

bu haftan da dier haftalarında güzel gecsin

allahım niye düşmüo senin tansiyonun neler kullandın düşmesi için merak ettim su magnezyum diasporal tansiyonu düzenliyor yazıyor denedin mi onu ??

gunaydin kizlarr...dogumlar oluyor ne heyecanli yaaaaa..
ozledim sizleri uzak kaldim biraz gecede girip baktim nasilsiniz diye..
birazdan yine gidiyorum ama aklim hep KKda kaliyor..
kendinize ii bakin
yesimnur masallah bebisine..
dogan ve dogacak olanlarada allah uzun,mutlu bir omur versin

görüomusun sen anlamını burdaki mo notonluktan kurtulcaz ya onu görmüşüm demekki sende ordasın bağlantıya bak hele :))

güzelmiş canım ellerine sağlıka.s.

gözün aydın olsun aylincim.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım seninki 38 i beklemeyebiliriz demiş bizimkide 36 da alabilirim %80 dedei sırf o arada seminerde olacak diye
istihare nasıl yapılıoduu kızlarrrrr ???????????

canım benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
ilk önce 2 rekat istihare namazı kılınır ve peşine istihare duası okunup niyet içten geçirilir ve hiç konuşmadan sağ tarafına yatılır rüyada kırmızı siyah görmek hayırsız beyaz yeşil renklerini görmek hayırlı diye yorumlanır.

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
papatya0606, adrenal, derinden, dido27+, Dolphin, naren05+, nezomemo, nilayyy+, olymposss, Suzan, tosbaa8+, YEŞıMNUR, zeze85+, zuzumurti+, şenGÜLçin

maşalalh herkes burdaa
misafirler bile var :)

canım kararı sen eşin ve dr vercek diğer bebeğinide düşünürsek 36 da mantıklı ama dr en iyisinibilir allah hayırlısını vesn canım

canım tansiyonun niye inmiyomuş senin yaa şişliklerinde varmıydı senin aylincim Allahım hayırlısı neyse onu versin hepimize tabi minikkuş riske girmesinde annesi onun için en hayırlısı olsun inşallah
istihare nasıl yapılıoduu kızlarrrrr ???????????

tatlışım önce 2rekat namaz kılıyosun istihare namazı sonrada istihare duası var onu okuyup hiçkimseyle konuşmadan sağtarafına dönüp hatta mümkünse kıbleye dönüp uyuyosun canım renklere veye nesnelere göre 7gün boyunca o işin hayırlı olup olmadığını Allahım isterse sana gösteriyor minikkuşum

sağol özlemcim.Sen gez bizde yarından itibaren hazırlıklarımızı yapmaya başlıycaz biraz geç kaldık ama malesef böle olması gerekti

ay emel de mi doğuruyo şu an.allahım yardım etsin hepsine ,zeyno da kavuşmuş kızına ne güzel.
kity ve brisling benim de 29 mayıs. inşallah sağlıkla kavuşuruz haftaya bugün.

hoşgeldin şengülçincim
kaç hafta oldunuzzz
hayırlısı olsun cnmmm
doğumundaaaa

sağol güzelim bugün 34+4 günlük olduk.yani 35 haftadayım benim 38.haftam 15 haziranda doluyor.sezaryan ne zaman yapıyorlar bu dr.38 haftadamı
hastane çantasını hazırlayanlar fotoğraflarını çekip ekleseler ya çok merak ediyorum çanta modellerini ve boyutlarını ya

ya bana nedense gec dogurcam gibi geliyor bir arkadasım var yani hem akrabamız hem de

arkadasım mayısın 29 unda muhtemel dogumu görünüyordu hala dogurmadı gününü bekliyor bebek onu

gördükçe bende gec dogurcakmısım gibi gelio hatta kızın göbeği o kadar asagı indiki açılması sadece 1

cm ymiş ve sancısı bile yok hala

onun için annemi cagırmak istemiyorum kızın annesi yanında stres yapıor kadında o bir doguracak ben

9 doguruyorum burada die :)))

annem haftaya gelcem dio yazık kadın haftaya gelirse 1. 5 ay gidemeyecek ( ne zaman cagırsam

sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…