- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
ama istihare de 1 gün yatıp sonucunu bekleme yeşim 7 gün yat hangisi daha fazlaysa ona göre yorumlanır canım belki biliyorsundur ben hatırlatayım dedim :)
evet naren bakmazmıyımmsaadet iyiki verdin canım linki bebeklere baktınmı orada hepsi birbirine benzio yumuk yumuk ya cok şekerler yerim ben bu bebişleri :)))
evet cnm görmedin galiba sorun değilsağol saadet, buarada geçen yazını görmemişim kusurabakma.
bebişler çok tatlı dimi.insan kendi yavrusunu merak ediyoo
Kızlarrr Emeli doğuma almışlarrrr .... Sibelde aradı şimdi Elifimiz merhaba demiş 3050 gr sağlıklıymışşşş ... Allahım emelciğede rahat doğum nasip etsin.....
Yaprak sarması ve her çeşit dolma sürekli rızka, hayatı katlanılır kılan meşru yol ve yöntemlere, monotonluktan kurtulmaya ve rızka delalete eder.
Hazır, hemen gelecek kısmettir. narencik anlamı buymuş canım güzelmiş Allahtan hadi afferin hep bööle rüyalar gör emiii hayır olsun inşallah canım
gözün aydın olsun aylincim.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım seninki 38 i beklemeyebiliriz demiş bizimkide 36 da alabilirim %80 dedei sırf o arada seminerde olacak diyeaay emelciiik canım yaaa...
elifimizde gelmiiiş nasıl sevindiimm..
acayiip seviniyoruuummm, Allah tüm bebişlerin bahtını güzel etsiin..
bizde geldik dr'dan bugün muayene olmadık sadece nst'ye girdik. dr'mızla biraz sohbet ettik. nst sonucum güzel çıktı bir sorun gözükmüyor fakat tansiyonum yine yüksek. artık hiçbişey indirmiyor.
dr önümüzdeki hafta cuma kontrolde tansiyonum yine yüksek olursa 38'i bekleyemeyiz, bazı durumlarda bebk için dışarısı içerisinden daha güvenlidir dedi.
tansiyonda bebek üzerinde stress ve baskı yapıyomuşş, kıyamam oğluşuma..
bakalım bu haftamız nasıl geçecekk...
istihare nasıl yapılıoduu kızlarrrrr ???????????
kızlar merhaba biz geldik doktordan kızımızı gördük
kızım maşallah 2.840 gr olmuşAllah nazarlardan saklasın yavrumu
benim normal sezeryan tarihim haziranın 10 u ile 15 i arasındaydı
doktorum o tarihlerde seminere gidicekmiş burda olmuycakmış
bana haziranın 2 sinde eşinle gelirsin karar veririz dedi ya haziranın 5 inde alacakmış yada 15 inde kızlar haziranın 5 inde 36 haftalık olcak meleğim çok erken diilmi ya sizce ne yapayım ya.....
canım tansiyonun niye inmiyomuş senin yaa şişliklerinde varmıydı senin aylincim Allahım hayırlısı neyse onu versin hepimize tabi minikkuş riske girmesinde annesi onun için en hayırlısı olsun inşallahaay emelciiik canım yaaa...
elifimizde gelmiiiş nasıl sevindiimm..
acayiip seviniyoruuummm, Allah tüm bebişlerin bahtını güzel etsiin..
bizde geldik dr'dan bugün muayene olmadık sadece nst'ye girdik. dr'mızla biraz sohbet ettik. nst sonucum güzel çıktı bir sorun gözükmüyor fakat tansiyonum yine yüksek. artık hiçbişey indirmiyor.
dr önümüzdeki hafta cuma kontrolde tansiyonum yine yüksek olursa 38'i bekleyemeyiz, bazı durumlarda bebk için dışarısı içerisinden daha güvenlidir dedi.
tansiyonda bebek üzerinde stress ve baskı yapıyomuşş, kıyamam oğluşuma..
bakalım bu haftamız nasıl geçecekk...
istihare nasıl yapılıoduu kızlarrrrr ???????????
gunaydin kizlarr...dogumlar oluyor ne heyecanli yaaaaa..
ozledim sizleri uzak kaldim biraz gecede girip baktim nasilsiniz diye..
birazdan yine gidiyorum ama aklim hep KKda kaliyor..
kendinize ii bakin
yesimnur masallah bebisine..
dogan ve dogacak olanlarada allah uzun,mutlu bir omur versin
canım kararı sen eşin ve dr vercek diğer bebeğinide düşünürsek 36 da mantıklı ama dr en iyisinibilir allah hayırlısını vesn canım[/QUOTE
sağolasın canım.Dediğin gibi hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
hoşgeldin şengülçincim
kaç hafta oldunuzzz
hayırlısı olsun cnmmm
doğumundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?