hayırlısı olsun aylincim inşallah
bu haftan da dier haftalarında güzel gecsin
allahım niye düşmüo senin tansiyonun neler kullandın düşmesi için merak ettim su magnezyum diasporal tansiyonu düzenliyor yazıyor denedin mi onu ??
gözün aydın olsun aylincim.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım seninki 38 i beklemeyebiliriz demiş bizimkide 36 da alabilirim %80 dedei sırf o arada seminerde olacak diye
canım benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
ilk önce 2 rekat istihare namazı kılınır ve peşine istihare duası okunup niyet içten geçirilir ve hiç konuşmadan sağ tarafına yatılır rüyada kırmızı siyah görmek hayırsız beyaz yeşil renklerini görmek hayırlı diye yorumlanır.
canım tansiyonun niye inmiyomuş senin yaa şişliklerinde varmıydı senin aylincim Allahım hayırlısı neyse onu versin hepimize tabi minikkuş riske girmesinde annesi onun için en hayırlısı olsun inşallah
tatlışım önce 2rekat namaz kılıyosun istihare namazı sonrada istihare duası var onu okuyup hiçkimseyle konuşmadan sağtarafına dönüp hatta mümkünse kıbleye dönüp uyuyosun canım renklere veye nesnelere göre 7gün boyunca o işin hayırlı olup olmadığını Allahım isterse sana gösteriyor minikkuşum
sağol özlemcim.Sen gez bizde yarından itibaren hazırlıklarımızı yapmaya başlıycaz biraz geç kaldık ama malesef böle olması gerekti
ya bana nedense gec dogurcam gibi geliyor bir arkadasım var yani hem akrabamız hem de
arkadasım mayısın 29 unda muhtemel dogumu görünüyordu hala dogurmadı gününü bekliyor bebek onu
gördükçe bende gec dogurcakmısım gibi gelio hatta kızın göbeği o kadar asagı indiki açılması sadece 1
cm ymiş ve sancısı bile yok hala
onun için annemi cagırmak istemiyorum kızın annesi yanında stres yapıor kadında o bir doguracak ben
9 doguruyorum burada die :)))
annem haftaya gelcem dio yazık kadın haftaya gelirse 1. 5 ay gidemeyecek( ne zaman cagırsam
sizce ??
inşallah canım artık teker teker doğumlar başlyoay emel de mi doğuruyo şu an.allahım yardım etsin hepsine ,zeyno da kavuşmuş kızına ne güzel.
kity ve brisling benim de 29 mayıs. inşallah sağlıkla kavuşuruz haftaya bugün.
bende daha hazırlamadım ama bu hafta sonu kısmetse hazırlıycam çantamı san tavsiyem gülçin 3-4 takım pijama gecelik olsun yanında insan lohusayken inanılmaz terliyo terlemese bile kanama olduğu için sık sık değiştirmek gerekiyo.sağol güzelim bugün 34+4 günlük olduk.yani 35 haftadayım benim 38.haftam 15 haziranda doluyor.sezaryan ne zaman yapıyorlar bu dr.38 haftadamı
hastane çantasını hazırlayanlar fotoğraflarını çekip ekleseler ya çok merak ediyorum çanta modellerini ve boyutlarını ya
Acıbadem Hastanesi > Online Hizmetler > e-Bebek
Allah o günleri göstersin bakıcaz mutlaka canım
kızlar ben dogum yapınca benim kızımı da burdan göre bilirsiniz teyzeleri
ya bana nedense gec dogurcam gibi geliyor bir arkadasım var yani hem akrabamız hem de
arkadasım mayısın 29 unda muhtemel dogumu görünüyordu hala dogurmadı gününü bekliyor bebek onu
gördükçe bende gec dogurcakmısım gibi gelio hatta kızın göbeği o kadar asagı indiki açılması sadece 1
cm ymiş ve sancısı bile yok hala
onun için annemi cagırmak istemiyorum kızın annesi yanında stres yapıor kadında o bir doguracak ben
9 doguruyorum burada die :)))
annem haftaya gelcem dio yazık kadın haftaya gelirse 1. 5 ay gidemeyecek( ne zaman cagırsam
sizce ??
kafam iyce karıştıkafamçokkarıştıselam kızlar yeşimcim canım maşallah bebeğine bencede sen doktorunun dediğini yap sırf seminere gidecek diye erken alalım dediğini sanmıyorum...
aylin gülüm halamı devem ediyormuş tansiyon yaa offf sen zaten erken doğsun diyordun sevinmişsindir dimi seni gidi seni...
doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı sağ sağlim başımıza inşallah...
aylin sen biliyosun durumumu diğer bebeğimi kaybetmiştim.Bu durum aklıma geldikçe kafam karışıyo sanırım doktoruma bırakıcam kararımı.tombiklerim teşekkür ediyoruum hepinizee..
narenciiim magnezyumu 6. aydan itibaren kullanıyorum, belkide daha fazla yükselmesini engelleiyor..
onu kullanmazsam daha yüksek olur belkide tansiyonum..
didoocuuum şişliklerim bazeb oluyor bazen olmuyor, fakat dr tansiyonun damarlarıma baskı yaptığını söyledi..
ee bebişte damarlardan besleniyort, benim damarlar baskı altındaysa oğluşumda baskı altında oluyor dolaylı yoldaan:))) annnneeee indir şu tansiyonu diyodur belki bana içerden
yeşimciiiiim seminerden 15inde geliyomuş o zaman 38 haftalık oluyosun işte tatlım, o zaman alsın bebişini..
neden 36da alıyor...
yesimcim benim dogumum 27 haziran gozukuyor o yuzden rahatim...
sizlere bakinca ben sanki hic dogurmayacakmisim gibi geliyor..:çok üzgünüm:
sanada kolay gelsin cnm
aylincim neden yüksek ki tansiyonun kaça kaç
kızlar hastane çantasına gecelik koydunuzmu.kısa kollumu koysak acaba havalar ısınmış olcak.ama bide beklerken çok soguk oluyo falanda diyolar.siz nasıl aldınız
kızlar hastane çantasına gecelik koydunuzmu.kısa kollumu koysak acaba havalar ısınmış olcak.ama bide beklerken çok soguk oluyo falanda diyolar.siz nasıl aldınız
benim oğluşum doğduğundada buradan görebilirsiniz teyzoşları..
http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp
baktım şimdi nasıl güzel bebişler var maşallah...
ben 2 tane kısa kollu gecelik 2 tanede pijama koydum canım zaten sabahlıkta, lizözde var üşürsem.. havalar çok sıcak olmaya başladı üşümeyiz herhalde...kızlar hastane çantasına gecelik koydunuzmu.kısa kollumu koysak acaba havalar ısınmış olcak.ama bide beklerken çok soguk oluyo falanda diyolar.siz nasıl aldınız
bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?