2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar yeşimcim canım maşallah bebeğine bencede sen doktorunun dediğini yap sırf seminere gidecek diye erken alalım dediğini sanmıyorum...

aylin gülüm halamı devem ediyormuş tansiyon yaa offf sen zaten erken doğsun diyordun sevinmişsindir dimi seni gidi seni...

doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı sağ sağlim başımıza inşallah...

güzel kızlarrrrrr ben çıkıyorum ders çalışim biraccık çok hırslıyım canım hiç sormayın çalışırken ağlicak ve kuscak gibi oluyorum midem falan bulanıyoo öööğğğğğ:bbo: neyse hadi bakalım dido hanımmm minikkuş gelmeden bak bakabildiğin kadar
hadi öptüm sizi canlarr haber alınca yazın hemen haaa kızlardan emiii uğrarım ben yine

tabiki takip eeriz havvacım ya :)
ekledim ben adresi su an habire emele bakıorum ama yok hala ortada yusuf kayra :)

tombiklerim teşekkür ediyoruum hepinizee..
narenciiim magnezyumu 6. aydan itibaren kullanıyorum, belkide daha fazla yükselmesini engelleiyor..
onu kullanmazsam daha yüksek olur belkide tansiyonum..

didoocuuum şişliklerim bazeb oluyor bazen olmuyor, fakat dr tansiyonun damarlarıma baskı yaptığını söyledi..
ee bebişte damarlardan besleniyort, benim damarlar baskı altındaysa oğluşumda baskı altında oluyor dolaylı yoldaan:))) annnneeee indir şu tansiyonu diyodur belki bana içerden

yeşimciiiiim seminerden 15inde geliyomuş o zaman 38 haftalık oluyosun işte tatlım, o zaman alsın bebişini..
neden 36da alıyor...

sağol özlemcim.Sen gez bizde yarından itibaren hazırlıklarımızı yapmaya başlıycaz biraz geç kaldık ama malesef böle olması gerekti

yesimcim benim dogumum 27 haziran gozukuyor o yuzden rahatim...
sizlere bakinca ben sanki hic dogurmayacakmisim gibi geliyor..:çok üzgünüm:
sanada kolay gelsin cnm

canım anneler daha panik oluy. annem kardeşimi dogurken annannem bayılmıştı.birazdha bekle istersen
hemen koymazlar zaten yusuf kayrayı akşama doğru koyarlar

ay emel de mi doğuruyo şu an.allahım yardım etsin hepsine ,zeyno da kavuşmuş kızına ne güzel.
kity ve brisling benim de 29 mayıs. inşallah sağlıkla kavuşuruz haftaya bugün.
inşallah canım artık teker teker doğumlar başlyo
bende daha hazırlamadım ama bu hafta sonu kısmetse hazırlıycam çantamı san tavsiyem gülçin 3-4 takım pijama gecelik olsun yanında insan lohusayken inanılmaz terliyo terlemese bile kanama olduğu için sık sık değiştirmek gerekiyo.
Acıbadem Hastanesi > Online Hizmetler > e-Bebek
Allah o günleri göstersin bakıcaz mutlaka canım
kızlar ben dogum yapınca benim kızımı da burdan göre bilirsiniz teyzeleri

bence son 3 hafta mutlaka yanında biri olması lazım canım.Ne olacağı hiç belli olmaz.Narencim sen normal yapıcaktın dimi.Bence hiç belli olmaz belkide erken olur.O yüzden son 3 hafta olsun biri yanında canım

kafam iyce karıştıkafamçokkarıştı
aylin sen biliyosun durumumu diğer bebeğimi kaybetmiştim.Bu durum aklıma geldikçe kafam karışıyo sanırım doktoruma bırakıcam kararımı.
yesimcim benim dogumum 27 haziran gozukuyor o yuzden rahatim...
sizlere bakinca ben sanki hic dogurmayacakmisim gibi geliyor..:çok üzgünüm:
sanada kolay gelsin cnm

özlemcim benim sat 26 eylül normal doğum tarihim 5 temmuz aslında hepinizden küçük benim bebeğim ama dr 5 haziran diyince şpk oldum resmen bu işler belli olmuyo

kızlar hastane çantasına gecelik koydunuzmu.kısa kollumu koysak acaba havalar ısınmış olcak.ama bide beklerken çok soguk oluyo falanda diyolar.siz nasıl aldınız

kızlar hastane çantasına gecelik koydunuzmu.kısa kollumu koysak acaba havalar ısınmış olcak.ama bide beklerken çok soguk oluyo falanda diyolar.siz nasıl aldınız

kesinlikle kısa kollu hatta kolsuz olsun canım havalar soğuk bile olsa hastaneler bunaltıcı derecede sıcak oluyo ve inanılmaz terliyosunuz.sadece doğumhane ve ameliyathane soğuk oluyo ondada uzun kollu bile ısıtmıyo insanı yani hiç gerek yok uzun kolluya bence

ben bi uzun kol,bir yarim kol birde sifir kol koydum....
yarim kolla sifir kolun alti ayni..hangisi uygun olursa onu giyerim diye dusundum canm

haklisin yesimcimm..
ama benimkisi normal olacagi icin 27 ye sayiyorum..
saglik olsun artik

yeşimciiiiiim kötü günler eride kaldııı, düşünme onlarıııı..
yüzdük yüzdüüük kuyruğuna geldik, aynı üzüntüyü bende yaşadım tatlım biliyosuunn..
bebişlere odaklanalıım, hayırlısı için dua edellim canım beniimm..
eğer bebeğinin bir sıkıntısı yoksa, dr 38. haftayı bekleriz derse beklersin canım..
benim bebişimin sıkıntısı vaaaar, annesi tansiyonluuuu:)))

ben 2 tane kısa kollu gecelik 2 tanede pijama koydum canım zaten sabahlıkta, lizözde var üşürsem.. havalar çok sıcak olmaya başladı üşümeyiz herhalde...
bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?

hasta bezi gerekli olmuyormuş bütün arkadaşlarıma sordum normal ped yeterliymiş ama büyük boyunu aldım ben hastanede veriyormuş zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…