- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
hastaneden veriyolar hasta bezi canım çıkıncada gece için olan petler yeterli oluyo bencebide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?
aslında çokta kötü diil ama bence doktorlar daha iyi bilir aylincim sende doktorunu dinle o ne derse onu yap derim canım benim doktorumun dediğini yapıcam ama seminer içinmi bana o tarihi veriyo yoksa benim iyiliğim içinmi onu çözsem bende dr ma bırakıcam.havvacım 13-9 çıktı bugün..
küçüğümün 9 olması dr'u sıkıntıya sokuyo..
ne güzel nilay benim gitiğim hastaneninin sanırım böle sitesi yokbenim oğluşum doğduğundada buradan görebilirsiniz teyzoşları..
http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp
baktım şimdi nasıl güzel bebişler var maşallah...
kesinlikle kısa kollu hatta kolsuz olsun canım havalar soğuk bile olsa hastaneler bunaltıcı derecede sıcak oluyo ve inanılmaz terliyosunuz.sadece doğumhane ve ameliyathane soğuk oluyo ondada uzun kollu bile ısıtmıyo insanı yani hiç gerek yok uzun kolluya bence
nilaaaaaaayyy naber canikoomm.
sğl cnmmmm a.s.gözün aydın olsun aylincim.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım seninki 38 i beklemeyebiliriz demiş bizimkide 36 da alabilirim %80 dedei sırf o arada seminerde olacak diye
canım benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
ilk önce 2 rekat istihare namazı kılınır ve peşine istihare duası okunup niyet içten geçirilir ve hiç konuşmadan sağ tarafına yatılır rüyada kırmızı siyah görmek hayırsız beyaz yeşil renklerini görmek hayırlı diye yorumlanır.
sğl didommcanım tansiyonun niye inmiyomuş senin yaa şişliklerinde varmıydı senin aylincim Allahım hayırlısı neyse onu versin hepimize tabi minikkuş riske girmesinde annesi onun için en hayırlısı olsun inşallah
tatlışım önce 2rekat namaz kılıyosun istihare namazı sonrada istihare duası var onu okuyup hiçkimseyle konuşmadan sağtarafına dönüp hatta mümkünse kıbleye dönüp uyuyosun canım renklere veye nesnelere göre 7gün boyunca o işin hayırlı olup olmadığını Allahım isterse sana gösteriyor minikkuşum
bencede özlemcim hakkımızda hayırlısı olsun tek sağ salim gelsinlerde bebişler ne zaman gelirlerse gelsinler.ben bi uzun kol,bir yarim kol birde sifir kol koydum....
yarim kolla sifir kolun alti ayni..hangisi uygun olursa onu giyerim diye dusundum canm
haklisin yesimcimm..
ama benimkisi normal olacagi icin 27 ye sayiyorum..
saglik olsun artik
haklısın aylinimmm çok şükür hepsi geride kaldı onları yaşamamız gerekiyodu yaşadık ve bitti gitti.Sende hiç merak etme doktorun riske atmaz sizi buna eminim gerekirse erken alır emirimizi.yeşimciiiiiim kötü günler eride kaldııı, düşünme onlarıııı..
yüzdük yüzdüüük kuyruğuna geldik, aynı üzüntüyü bende yaşadım tatlım biliyosuunn..
bebişlere odaklanalıım, hayırlısı için dua edellim canım beniimm..
eğer bebeğinin bir sıkıntısı yoksa, dr 38. haftayı bekleriz derse beklersin canım..
benim bebişimin sıkıntısı vaaaar, annesi tansiyonluuuu:)))
hadi ya.bende zar zor bi uzun kollu gecelik bulmuşdum.gecelikler çok kötü ya.bazıları nine işi gibi.bazılarıda çok açık saçık hastanede giyilcek gibi değil.desene şimdi bi tanede kısa kollu bulmam gerekcek.
Kizlar selam,
biz doktordan geldik,hersey yolunda,acilma yok...Doktora göre kasilma yok ama nts den ciktiktan sonra oldu, cok komikti, yarim saat birsey olmadi ,NTS bitti benim kasilmalar basladi...Doktor basindan beri cok güzel gidiyor, hersey yolunda dedi...Haftaya yine gitcez...
iyiyim tospikim senin tansiyon neden bir türlü düzene girmedi canım ya..
artık böyle canım, inmicek galiba...
çok büyük bir sorun değil Allah'tan son zamanda çıktı karşıma.
baştan beri olsaydı sorun olurdu..
canım sende taşikardi de vardı snırım yada yanlış hatırlıyorum o nasıl oldu düzeldimi kaç atıyo kalbin
a.s.gözün aydın nidacım
maş.
kızınada
gözün aydın olsun nidacım .Senin kız cilveli olcak galiba
hoşgeldin nidacım iyihaberlerle gelmene çok sevidim.beklesin kızızmız daha var.
nidacıım gözünaydıın canım, sevindim herşeyin yolunda olmasına...
ohh ne güzel nidacım maşallah ilayda ve sana
gozunaydin nidacim...
bebisede masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?