2009 Haziran Anneleri!!

bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?
hastaneden veriyolar hasta bezi canım çıkıncada gece için olan petler yeterli oluyo bence
havvacım 13-9 çıktı bugün..
küçüğümün 9 olması dr'u sıkıntıya sokuyo..
aslında çokta kötü diil ama bence doktorlar daha iyi bilir aylincim sende doktorunu dinle o ne derse onu yap derim canım benim doktorumun dediğini yapıcam ama seminer içinmi bana o tarihi veriyo yoksa benim iyiliğim içinmi onu çözsem bende dr ma bırakıcam.
benim oğluşum doğduğundada buradan görebilirsiniz teyzoşları..
http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp
baktım şimdi nasıl güzel bebişler var maşallah...
ne güzel nilay benim gitiğim hastaneninin sanırım böle sitesi yok

hadi ya.bende zar zor bi uzun kollu gecelik bulmuşdum.gecelikler çok kötü ya.bazıları nine işi gibi.bazılarıda çok açık saçık hastanede giyilcek gibi değil.desene şimdi bi tanede kısa kollu bulmam gerekcek.

Kizlar selam,

biz doktordan geldik,hersey yolunda,acilma yok...Doktora göre kasilma yok ama nts den ciktiktan sonra oldu, cok komikti, yarim saat birsey olmadi ,NTS bitti benim kasilmalar basladi...Doktor basindan beri cok güzel gidiyor, hersey yolunda dedi...Haftaya yine gitcez...

sğl cnmmmm a.s.
sğl didomm
7 gün boyunca mıı yatıosun istihareyeee

ben bi uzun kol,bir yarim kol birde sifir kol koydum....
yarim kolla sifir kolun alti ayni..hangisi uygun olursa onu giyerim diye dusundum canm

haklisin yesimcimm..
ama benimkisi normal olacagi icin 27 ye sayiyorum..
saglik olsun artik
bencede özlemcim hakkımızda hayırlısı olsun tek sağ salim gelsinlerde bebişler ne zaman gelirlerse gelsinler.
haklısın aylinimmm çok şükür hepsi geride kaldı onları yaşamamız gerekiyodu yaşadık ve bitti gitti.Sende hiç merak etme doktorun riske atmaz sizi buna eminim gerekirse erken alır emirimizi.

:)aldıysan onu doğumda kullanırsın arzucum ama sonrası için odada sana tavsiyem kısa kollu olsa daha iyi olur.

gözün aydın olsun nidacım .Senin kız cilveli olcak galiba

canım sende taşikardi de vardı snırım yada yanlış hatırlıyorum o nasıl oldu düzeldimi kaç atıyo kalbin

o zaten beni mahvediyo havvacımm..
ne ararsan var bende yaa:)))
nabzıım bugün 110 atıyo canımm:)) nasılıımm??:)

kızlaar karnım acıktı biraz bişeyler yemeye gidiyorum, kocişimde evde bugün onunlada ilgileneyim biraz..
öptüüm herkesi..

kızlar bende kaçıyorum artık evdeyim daha sık görüşürüz zaten biraz işlerim var haledim görüşürüz.her çıktığımda biri doğuruyo:)

gözün aydın nidacım
maş.
kızınada
a.s.

gözün aydın olsun nidacım .Senin kız cilveli olcak galiba

a.s.
hoşgeldin nidacım iyihaberlerle gelmene çok sevidim.beklesin kızızmız daha var.

a.s.
nidacıım gözünaydıın canım, sevindim herşeyin yolunda olmasına...

a.s.
Kizlarrr tesekkürler, öptük sizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…