o zaten beni mahvediyo havvacımm..
ne ararsan var bende yaa:)))
nabzıım bugün 110 atıyo canımm:)) nasılıımm??:)
kızlaar karnım acıktı biraz bişeyler yemeye gidiyorum, kocişimde evde bugün onunlada ilgileneyim biraz..
öptüüm herkesi..
cok sevindim sibel icin,insallah diger iki arkadasimizda saglikla kucaklarina alirlar bebislerini.....canım sibelimizin bir kızı olmuş maşallah yıldan ve emeldende daha bir haber yok bekliyoruz canım
ya bana nedense gec dogurcam gibi geliyor bir arkadasım var yani hem akrabamız hem de
arkadasım mayısın 29 unda muhtemel dogumu görünüyordu hala dogurmadı gününü bekliyor bebek onu
gördükçe bende gec dogurcakmısım gibi gelio hatta kızın göbeği o kadar asagı indiki açılması sadece 1
cm ymiş ve sancısı bile yok hala
onun için annemi cagırmak istemiyorum kızın annesi yanında stres yapıor kadında o bir doguracak ben
9 doguruyorum burada die :)))
annem haftaya gelcem dio yazık kadın haftaya gelirse 1. 5 ay gidemeyecek( ne zaman cagırsam
sizce ??
bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?
o zaten beni mahvediyo havvacımm..
ne ararsan var bende yaa:)))
nabzıım bugün 110 atıyo canımm:)) nasılıımm??:)
kızlaar karnım acıktı biraz bişeyler yemeye gidiyorum, kocişimde evde bugün onunlada ilgileneyim biraz..
öptüüm herkesi..
nida maşallah canım hem kızına hem sana..
bizde kızımla doktordan geldik..benim minigim büyümüş 3117 gr olmuş...herşeyimiz normal bi sorun yok çok şükür...artık kontroller bizi heycanlandırmıyor deilmi çünkü dogumlar başladı dogum haberleri almak daha heycanlı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?