2009 Haziran Anneleri!!

aynı sorun bende de var canım benim de genelde 100 ile120 arası hatta geçenlerde 140 atı dr um kardolojiye göndermiş ti oda hamilelikte normal dedi.

canım sibelimizin bir kızı olmuş maşallah yıldan ve emeldende daha bir haber yok bekliyoruz canım
cok sevindim sibel icin,insallah diger iki arkadasimizda saglikla kucaklarina alirlar bebislerini.....

1.5 ay uzun bi sureymis narencim, ama esinin her zaman evde olmadigini dusunursek yaninda biri olmasi iyi olur, gerci iyi bi komsu ya da arkadas da olur acil durum icin ama yine de anne baska...

bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?

hasta bezi gerekiyor diye duydum ama zaten hastane veriyor, bu arada arzucum sen de ankaralisin, optimumu bilirsin, orda daginin outleti var, ben ordan 12ytlye onden yariya kadar dugmeli kisa kollu gecelik aldim, istersen bi bak,tabi bir ay oldu kaldiysa...

hamilelerde 110a kadar normal demisti sanki benim dr canim..

bizde kızımla doktordan geldik..benim minigim büyümüş 3117 gr olmuş...herşeyimiz normal bi sorun yok çok şükür...artık kontroller bizi heycanlandırmıyor deilmi çünkü dogumlar başladı dogum haberleri almak daha heycanlı:lepi:

merhaba kızlar nasılsınız sibel doğurmuş gözü aydın ya ne güzel tek tek geliyo bebişlerimiz emel doğurdumu kızlar allahım kurtarsın kolay doğum nasip etsin yıldanda doğumdaydı dimi oda doğurdumu ayy ne kadar güzel sevinçli haberler alıyoruz meleklerimiz dünyaya merhaba diyo yavaş yavaş artık başlandı doğumlara her haftamız doğum haberleriyle geçer artık bende kaç gündür ağrı çekiyorum çocuğun başı yerleşiyo galiba az öncede sağlık ocağına gittim doğum hakkında konuştuk 37 inci haftadan sonra doğum kanalına yerleşirmiş çocuk benimde 37 inci haftam bitiyo artık heran beklemeliyim allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize sağlık ocağındaki kadın bana dediki korkma dedi normal doğumdan çocuğun çıktığını anlamıyosun zaten sadece sancı ağrı çekiyosun o kadar korkulacak bişey onca insan doğum yapıyo bişey olmuyo korkma bişey olmaz dedi zaten korkmuyorumda kadın beni biraz daha rahatlattı inşallah dediği gibi kolay olur bakacaz artık

nidacım peri efe maşallah bebişlerinize kocaman oldular he allah nazarlardan saklasın maşallah

neyse ben gider pasta yapıcam benim eşim pek sever böyle şeyleri biraz sevindireyim onu arada farklı şeyler yapmak iyidir zaten son yapışlarım çocuk 3 ayını bitirene kadar uykularıda azda olsa düzene girene kadar bişey yapamıcam o yüzden son yapışım onunda son yiyişi neyse ben gittim kızlar inşallah gelene kadar süpriz doğumlar olmaz öptüm hepinizi bayyyyyy

az önce emelle konustum hala bekliomuş ameliyathanenin boşalmasını cünkü randevusu bu güne değilmiş dr birden karar vermiş bugün alalım bebeği diye 5 gibi boşalacakmış ameiyathane galiba dualarınız beklio kızlar

GÖbeĞı boyalı hamılelerı bulamıyorum naren sen bılıyomusun lınkı canım

maşallahhh
minğineee kocamn olmuş annesi artıkkk

geldim ama kmse yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…