2009 Haziran Anneleri!!

KIZLAR SABAH KASILMALARIM OLDU , MIDEM BULANDI , 5 DAKIKADA BIR TUVALETE CIKAR OLDUM....
DIREK DOKTORUMU ARADIM GEL DEDİ....
GITTIM CATI MUAYENESI OLDUM (hıc korkulcak bısey degıl hıssetmıosunuz bıle )
NST YE GIRDIM .
HERHANGI BISEY YOK FAKAT BEBEGIM DONMUS VE KAFASI ASAGIDAYMIS..
DOKTOR 3-4 GUN DAHA BEKLEMESI LAZIM ONDAN SONRA ERKEN DOGUM OLARAK SAYMAYIZ DEDI.
HER AN SUYUN VE NISANIN GELEBILIR SAKIN OL DUS ALIP DIREK BANA GEL DEDI.
BUNLAR DOGUMA HAZIRLIK SANCILARIYMIS .
BENDEN BOLE SIMDI GELDIM BEBEGIMIN ILK DEFA KALP SESLERINI DUYDUM COK GUZELDI
HERHALDE BENIM DOGUMUMDA ELI KULAGINDA

aaa ne bu acele bebişinnn
şaka bi yana hayırlısı olsun cnmmm
dkkat et kendinedee brz daha dayansınn yavrucakkk
dimiii

canım geçmiş olsun
anam çorap söküğü gibi dökülmeye başladık desenizee
aman canım yat dinlen gününde gelsin bebişin en azından 38. haftaya girr.
bebeğini görenler gözünüz aydınn bizimde haftaya son kontrolümüz gün sayıyorum

ecem sakin ol canım eger nişanın falan gelirse var mı yanında annen falan bence cagır bu haftalar yanında olsun inşllah vaktinde doğurursun bitanem

ıŞte 4-5 gun daha sıkarsa dısını erken dogum sayılmaz dedı bebegım 1 hafta onde gıdıyor . Pazartesı 2,600 gramdı bugun 3 kılo olmus masallah 4 gunde 400 gram almıs gelısımı ıyıde ıste bakalım ...
Bıraz acelecı galıba kafasıda asagıya ınmıs. Herseyın hayırlısı tek duam 3-4 gun gecsın erkenden gelmesın ..

geçmiş olsun cnm.inşallah biraz daha bekler bebişin. Ama sen yalnız kalma sakın, dikkat et kendine

catı muayenesınden korkmayın ben hıcbısey hıssetmedım . Can acıtmıyo yanı bazı anne adayları bıraz tedırgınlerdı oyusden soledım .

hayirlisi olsun canm..
sakinligini koru(insallah hepimiz yapabiliriz)

maşallah ecem bebeğine gerçekten gelişimi çok ii asaya benimkide indi gibime geliyo
kafası çok assada lavoboda beni çok zorluyoo
ben çok korkuyorum daha hiç muayne olmadım alttan inş bakmaz canım senin sezeryanmı yoksa normalmi
benim kesin sezeryan o yüsden bakmaz diye umut ediyorum ama bakalım

CANIM BEN NORMAL ISTIYORUM INSALLAH OLE OLUR HAYIRLISI OLMADI SEZERYAN OLURUM HIC PROBLEM DEGIL.
MUAYENE RAHIM AGIZIMA BAKTI ACIKLIK VARMI DIYE HAYIR YOK DEDI .
BENKI COK PİPİRİKLİYİMDİR GERCEKTEN BISEY HISSETMEDIM ACIMADI AMA KENDIZI SIKARSANIZ ACIYABILIR BEN O ANKI SANCIYLA KENDIMI OLABILDIGINCE RAHAT BIRAKTIM.
BENIMKI SANIRSAM BUGUN DONDU KARNIM TEPE TAKLA KASILDI OYUSDENDE SIK SIK TUVALETE CIKTIM HERHALDE KAFASIDA ASAGIDAYMIS ISTE CIKMAK ISTIYOR BEBEGIM NOLUR BEBEGIM DAYAN 3-4 GUN GELME HEMEN EMİ ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI DOGUMLAR VERSIN

önemli değil yasemincim evet senin gönderdiğin link te de cok hoş seyler var ya nasıl yapmışlar hayret :))

hayirlisi olsun canm..
sakinligini koru(insallah hepimiz yapabiliriz)

GERCEKTEN SAKINLIK COK ONEMLIYMIS DOKTORUM DIREK GEL ERKEN DOGUM OLABILIR DIYINCE BASLADIM AGLAMAYA.
YA DOGARSA HASTANE CANTAM HAZIR DEGIL YA KUVOZDE KALIRSA NASIL DOGUM YAPICAM kafamçokkarıştı

ecem bak ne ara döndü maşallah ona döndüğünden sen öle hissetmişsindir bizim taa 20. haftalarda döndü ben hep bi baskı hissediyorum zaten hele oturup kalktıktan sonra yürüken tuvalette başı aşagıya inince böle oluyor acılma yoksa daha vakti vardır demekki bak benm arkadasım 2 hafta önce 1 cm açılması vardı hala dogurmadı :))

hastane cantanı hazırla koy kapınızın önüne burdan takip et neler eksik listeni tekrar tekrar kontrol et ben hazırladım defneninkini de kendiminkinide kendime küçük bir valiz kızımada dogum cantası :))

inşallah hepımızın bebeklerı ne zaman hayırlısıysa ozaman gelırler .
Ben herseye hazırım yeterkı kuvozde kalmasın yurek dayanmaz.

benim bebişim ters duruyor başı yukarda dönmeye niyeti yok herhalde kaçıncı haftaya kadar dönebiliyorlar büyüdüler artık zor olur..

benim bebişim ters duruyor başı yukarda dönmeye niyeti yok herhalde kaçıncı haftaya kadar dönebiliyorlar büyüdüler artık zor olur..

canım 37 ye kadar vaktı var 37 den sonra artık ııce yerı daralıor ve zaten 38 veya 39 da sezeryan ıcın gun alınıyor .benım bıldıgım bu .
Ama bı bakmıssın 39da donmus veya 40 donmus.benım bıldıgım 37 ye kadar donebılır.ondan sonrası zor oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…