gec doğsa da küvoz de kalıyor bak ben 41. Haftada doğmuşum kuvözde kalmışım bilio musun ?
canım 37 ye kadar vaktı var 37 den sonra artık ııce yerı daralıor ve zaten 38 veya 39 da sezeryan ıcın gun alınıyor .benım bıldıgım bu .
Ama bı bakmıssın 39da donmus veya 40 donmus.benım bıldıgım 37 ye kadar donebılır.ondan sonrası zor oluyomus
cok sevindim sibel icin,insallah diger iki arkadasimizda saglikla kucaklarina alirlar bebislerini.....
1.5 ay uzun bi sureymis narencim, ama esinin her zaman evde olmadigini dusunursek yaninda biri olmasi iyi olur, gerci iyi bi komsu ya da arkadas da olur acil durum icin ama yine de anne baska...
hasta bezi gerekiyor diye duydum ama zaten hastane veriyor, bu arada arzucum sen de ankaralisin, optimumu bilirsin, orda daginin outleti var, ben ordan 12ytlye onden yariya kadar dugmeli kisa kollu gecelik aldim, istersen bi bak,tabi bir ay oldu kaldiysa...
hamilelerde 110a kadar normal demisti sanki benim dr canim..
ay canım benım neden acaba ?
En cok korktugum sey allah korusun allah gostermesın ınsallah .
nİdacım gÖzÜn aydın canım
nidacım peri efe maşallah bebişlerinize kocaman oldular he allah nazarlardan saklasın maşallah
İŞte 4-5 gun daha sıkarsa dısını erken dogum sayılmaz dedı bebegım 1 hafta onde gıdıyor . Pazartesı 2,600 gramdı bugun 3 kılo olmus masallah 4 gunde 400 gram almıs gelısımı ıyıde ıste bakalım ...
Bıraz acelecı galıba kafasıda asagıya ınmıs. Herseyın hayırlısı tek duam 3-4 gun gecsın erkenden gelmesın ..
kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
bizde saglık ocagından geldik kızımızın kalp atışını dinledik ve zar zor 2. tetenoz aşımı yaptırtım ypmıyolardı 1 tane yetermiş dedim bütün hamileler 2 defa oldu falan sonunda oldum dogumdan 2 hafta önceye kadar yapıla biliyomuş.
ayy canım sırada sen varsın he ne güzel korkma gelişimi tamamalandı artık küveze felan sokmazlar gelişiminde bir sorun varsa geride ise alırlarki seninki önde gidiyor o yüzden sıkma canını ne güzel mis kokulunu alıcan kucağına merak etme hemen gelmez allahım ne zaman doğ derse o zaman doğar çok sevindim vallaKIZLAR SABAH KASILMALARIM OLDU , MIDEM BULANDI , 5 DAKIKADA BIR TUVALETE CIKAR OLDUM....
DIREK DOKTORUMU ARADIM GEL DEDİ....
GITTIM CATI MUAYENESI OLDUM (hıc korkulcak bısey degıl hıssetmıosunuz bıle
NST YE GIRDIM .
HERHANGI BISEY YOK FAKAT BEBEGIM DONMUS VE KAFASI ASAGIDAYMIS..
DOKTOR 3-4 GUN DAHA BEKLEMESI LAZIM ONDAN SONRA ERKEN DOGUM OLARAK SAYMAYIZ DEDI.
HER AN SUYUN VE NISANIN GELEBILIR SAKIN OL DUS ALIP DIREK BANA GEL DEDI.
BUNLAR DOGUMA HAZIRLIK SANCILARIYMIS .
BENDEN BOLE SIMDI GELDIM BEBEGIMIN ILK DEFA KALP SESLERINI DUYDUM COK GUZELDI
HERHALDE BENIM DOGUMUMDA ELI KULAGINDA
çokkk güzel ve çok cici olmuş güzel günlerde kullansın meleğinkızım için yaptığım süslemeler!!! güzelmi teyzleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızımın şekerlerini ekledik teyzeleri bakın bakalım nasıllarr???
İŞte 4-5 gun daha sıkarsa dısını erken dogum sayılmaz dedı bebegım 1 hafta onde gıdıyor . Pazartesı 2,600 gramdı bugun 3 kılo olmus masallah 4 gunde 400 gram almıs gelısımı ıyıde ıste bakalım ...
Bıraz acelecı galıba kafasıda asagıya ınmıs. Herseyın hayırlısı tek duam 3-4 gun gecsın erkenden gelmesın ..
kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?