2009 Haziran Anneleri!!

anladım canım korkma sende maşallah bebeğinin kilosu çok iyi hem erken doğacak diye birşey yok daha sen üzme kendini sağlıklı olsunda annesi küveze falan girmez...

ayyy çok sağol canım.artık taşındıgım için eryamanda oturuyorum.merkeze uzagım.optimumda olması iyi oldu.yakın bize.gidip bi bakayım.şansım avarsa buluurm artık bişeyler.kızılaya inmek hiç istemiyorum.gerçi bebk şekeri için mecbur incem galiba.çıkrıkçılarda varmış galiba şeker malzemeleri.

nİdacım gÖzÜn aydın canım

tesekkürler canimmmm a.s.

nidacım peri efe maşallah bebişlerinize kocaman oldular he allah nazarlardan saklasın maşallah

tesekkürler canimmmma.s.

Ececim insallah bebegin zamaninda gelir..Hemen sen cantani hazirla bence...Panik yapmamaya calis ...

bizde saglık ocagından geldik kızımızın kalp atışını dinledik ve zar zor 2. tetenoz aşımı yaptırtım ypmıyolardı 1 tane yetermiş dedim bütün hamileler 2 defa oldu falan sonunda oldum dogumdan 2 hafta önceye kadar yapıla biliyomuş.

Ececim insallah bebegin zamaninda gelir..Hemen sen cantani hazirla bence...Panik yapmamaya calis ...[/QUOTE]

HAKLIISN CANIM BU AKSAM ESIMLE HAZIRLIYCAM CANTAMI yerimseniben

ayy canım sırada sen varsın he ne güzel korkma gelişimi tamamalandı artık küveze felan sokmazlar gelişiminde bir sorun varsa geride ise alırlarki seninki önde gidiyor o yüzden sıkma canını ne güzel mis kokulunu alıcan kucağına merak etme hemen gelmez allahım ne zaman doğ derse o zaman doğar çok sevindim valla

çokkk güzel ve çok cici olmuş güzel günlerde kullansın meleğin

maşallah bebişine canım iyi bakıyosun bebişe valla inşallah bekler canım 3 4 gün daha zamanlı gelsin sende sakın stres yapma stres erken doğuma bile neden olabiliyor rahat ol tatlım hayırlısıyla gelsin canım

kızlar telefonum bozuldu hiçbişe göremiyom bi kaç günü yapılır yaılmazsa eşimin telini alırımmm yani anlıcanız mesaj da gelse arasanız da bana ulaşamazsınız bu arıza geçer geçmez hemen haber vericem hepinizden özür diliyorum msn den telleri alırsınız diğerlerinin birine ulaşırsınız doğurursanız ki günü gelmeyenler doğurmasın emiiiii

emelim doğurmuşşş çok mutlu oldum ii olduklarına sabah mesaj attım ama dönmedi zaten sonra da attıysa ben göremedimmm oy yusufumuz yumuk yumuktur şimdiiii

kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.

ayy ne güzel çok sevindim zaten sıkıntı stres yapıyodu kendine bebğide doğdu allahım kurtardı onu darısı bizim başımıza

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt

CAnim hayirlisi olsun..Masallah Batusa ...29.05.2009 demek istedin dimi??

pınarım yaaaa senle konuştuk tel yere düştü çantama atim derken yere attım
bozuldu çok üzüldümm ekran gitti arayanı göremiyomm yapılırmı onuda bilmiyommm yarın eşim götürcekkk olmazsa yenisi alıncakkk

ben uyku setini ve ıvır zıvırları aldımm hallettim çok az bişe kaldıı artık onları da daha sonra alıcam

batuşum doğana kadar 3.5 olur akıllım o benim teyzoşşunu dinliyo ooo afferin ona sabretsin sölle az kaldııı

:teytey: :teytey:

pınarım sendemi aldın tarih süper maşşallah batuşa. çok heyecanlı ya sen şimdi nası sabretcen kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…