2009 Haziran Anneleri!!

Hayirli olsun Sema,,,iyi günlerde kullansin oglun...

hayırlı olsun canım cağatayımız güle güle kullansın ama biz resim istiyoruz resmini koy gız

pınarrrrrrrrrrrrrrrrr

demek batusa kavusacaksın yaaaaaaaa

hemde 29 mayısta

allahım cokkkkkkk heyecanlı

kuzummmmmmm biz nasıl bekliyces seni ya

maşallah 3.300 3.400 olma ihtimali var batusun 1 haftada 250 300 grma alıyorlar azami

oyyyyy cok ama cok sevindimm pınarrrrrım mmmm darısı bizim basımıza

dualrımız seninle yavrummmmm

coco cola nın kampanyasına katılmıştım eşim elinde zarfla geldi çekilişte mini fırın kazanmışımm çok şaşırdım iyi oldu zati yoktu mini fırın zeynep hanım ugurlu geldi bize.

hayırlı olsun canım cağatayımız güle güle kullansın ama biz resim istiyoruz resmini koy gız

koyamıyom ki ben hep resimleri cep tel den çekip koyuyodum bozulduuu işte sinir şeyyyy düzelir inşş yaaaa çok seviyom ben telefonumu işi nkötüsü bütün no larımm tell hafızasında kayıtlı

sizinkileri ayrıca pc ye de kaydettim korkmayınn ama diğer noları kurtaramazsam üzülürümmm

dünürümm kociş beni bıraktı kızlarla gitik dönüşte aldı eve getirdiiiii

uyku setini fıstık yeşili beyaz aldım içime sindi

biberon emzik fırça seti banyo süngeri banyo filesi(küvetim var) tırnak makası göğüs pedi burun aspiretörü aldım

eksiklerim bitti sayılırrrr bi kaç bişe kaldı onları da marketten alıcammm

ne akıllı dünürüm var benim ya bakın sizi kaydetmiş pc ye hey allahım sanki basına gelecegi biliyor

mürekkebi dağılmış gibi mi o zaman tamir ediliyor

benim bildiğim semoşş

üzülme

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
bak tatlım batuş ne seni ne bizi üzdü zamanında gelicek kuzum maşallah batuşu o çok akıllı bi çocuk üzmez kimseyi allahım güzel doğum nasip etsin allah kurtarsın canım

ooo havva senin bu kız balıyla gelio desene

bedava dan fırının oldu güzel yemekler pişir ye kuzummm

yok dünür ya resmen içerde ekran kırık kırık duruyo artık yenisimi takarlar bilmem olmadı uyduruk bişe alırım napim annem almıştı telefonumu hem de üni bitiyo diye çok pahalı özellikli bişe değil ama annem almıştı buna üzüldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…