pınarım yaaaa senle konuştuk tel yere düştü çantama atim derken yere attım
bozuldu çok üzüldümm ekran gitti arayanı göremiyomm yapılırmı onuda bilmiyommm yarın eşim götürcekkk olmazsa yenisi alıncakkk
ben uyku setini ve ıvır zıvırları aldımm hallettim çok az bişe kaldıı artık onları da daha sonra alıcam
pınarım yaaaa senle konuştuk tel yere düştü çantama atim derken yere attım
bozuldu çok üzüldümm ekran gitti arayanı göremiyomm yapılırmı onuda bilmiyommm yarın eşim götürcekkk olmazsa yenisi alıncakkk
ben uyku setini ve ıvır zıvırları aldımm hallettim çok az bişe kaldıı artık onları da daha sonra alıcam
hayırlı olsun canım cağatayımız güle güle kullansın ama biz resim istiyoruz resmini koy gız
bak tatlım batuş ne seni ne bizi üzdü zamanında gelicek kuzum maşallah batuşu o çok akıllı bi çocuk üzmez kimseyi allahım güzel doğum nasip etsin allah kurtarsın canımKızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
ooo havva senin bu kız balıyla gelio desene
bedava dan fırının oldu güzel yemekler pişir ye kuzummm
kızlar emeli en son 4.30 gibi aramıştım girmemişti sizce cıkmışmıdır dogumdan ???
kızlar emeli en son 4.30 gibi aramıştım girmemişti sizce cıkmışmıdır dogumdan ???
Havvacim tebrikler, sansli hatun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?