2009 Haziran Anneleri!!

annaaaaa
ben okumadım kızlar geçmişi ohhh be kurtuldu hadi oda allahım darısı sıradki tüm annelere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayyyy alayım sana tel benim yüzümden olduuu offfffffffffff

batuşum doğana kadar 3.5 olur akıllım o benim teyzoşşunu dinliyo ooo afferin ona sabretsin sölle az kaldııı

:teytey: :teytey:

pınarım sendemi aldın tarih süper maşşallah batuşa. çok heyecanlı ya sen şimdi nası sabretcen kız

bak tatlım batuş ne seni ne bizi üzdü zamanında gelicek kuzum maşallah batuşu o çok akıllı bi çocuk üzmez kimseyi allahım güzel doğum nasip etsin allah kurtarsın canım

Kızlarrr çok heyecanlıyımmmmmmm yaaa nasıl olcakkkkk b u heyecanla doğum bilmiorumm

selam kızlar ben geldim naber kaç dohum oldu baikiim bu gün emeldemi dogurdupınar canım kontrol nasıldı

emelin bebişi erkekmiydi hastanenin sitesine daha koymamışlar resmini galiba yoksa benmi göremedim

yıldanda bugün doğurmıcakmıydı yaa ondan bi haber varmı kızlar

aayyy bi korku yaşadım şimdi az kalsın yemeği yakıyodum allahım birden aklıma geldi neyseki yanmadı ucuz kurtuldum şeytan işte insanın aklını çalıyo pis şeytan

kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.

oooh maşallaah emelimede bebişinedeee...
havvacım haber verdiğin için sağol tatlım...

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt

pınaar canım çook sevindiimm, tam bir hafta kaldı demeeek..

semacııım bak yavaş yavaş hallediliyo canım, güle güle kullansın çağatayımıız.

coco cola nın kampanyasına katılmıştım eşim elinde zarfla geldi çekilişte mini fırın kazanmışımm çok şaşırdım iyi oldu zati yoktu mini fırın zeynep hanım ugurlu geldi bize.

havvacıım güle güle kullan canım, şansıyla geliyo kuzucuğunn.

bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?

sezeryan olan arkadaşlarım cırtlı olan hasta bezlerini tavsiye ediyor kayma derdi falan olmuyor diye canım

kızlar sezaryanla doğum 38 haftada mı oluyor

39 da alıyor genelde dr.lar ama benimki 38 in dolmasına 1 gün kala alıyor farketmez diyor.

kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.

ne güzel ya böyle aniden olması daha iyi oldu bence biran önce kavuştu bebeğine günler öncesinden bekleme stresini yaşamadı.

muhtar telefonsuz olur mu canım bir anönce düzelir inşallah telin.

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
saati de belli demek benimki hiç belli değil ama seninki önce olur saat farkıyla kızımın abisi olucak yani batuş. kity canım sabah 6.30 çok erken değil mi yaa o saatte dr. geliyor mu?erken olması ne güzel aç aça beklemek zorunda kalmazsın

Son düzenleme:
kızlar emelle kouştum sesi çok mutlu geliyodu bebegi giydiriyolarmış.beni tl fona bebegin resmni ek gönder dedim gönderince koyarım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…