pınarım yaaaa senle konuştuk tel yere düştü çantama atim derken yere attım
bozuldu çok üzüldümm ekran gitti arayanı göremiyomm yapılırmı onuda bilmiyommm yarın eşim götürcekkk olmazsa yenisi alıncakkk
ben uyku setini ve ıvır zıvırları aldımm hallettim çok az bişe kaldıı artık onları da daha sonra alıcam
batuşum doğana kadar 3.5 olur akıllım o benim teyzoşşunu dinliyo ooo afferin ona sabretsin sölle az kaldııı
:teytey: :teytey:
pınarım sendemi aldın tarih süper maşşallah batuşa. çok heyecanlı ya sen şimdi nası sabretcen kız
pınarrrrrrrrrrrrrrrrr
demek batusa kavusacaksın yaaaaaaaa
hemde 29 mayısta
allahım cokkkkkkk heyecanlı
kuzummmmmmm biz nasıl bekliyces seni ya
maşallah 3.300 3.400 olma ihtimali var batusun 1 haftada 250 300 grma alıyorlar azami
oyyyyy cok ama cok sevindimm pınarrrrrım mmmm darısı bizim basımıza
dualrımız seninle yavrummmmm
bak tatlım batuş ne seni ne bizi üzdü zamanında gelicek kuzum maşallah batuşu o çok akıllı bi çocuk üzmez kimseyi allahım güzel doğum nasip etsin allah kurtarsın canım
aaaaaaaaa emelde mi doguma girdi
kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
pınarım yaaaa senle konuştuk tel yere düştü çantama atim derken yere attım
bozuldu çok üzüldümm ekran gitti arayanı göremiyomm yapılırmı onuda bilmiyommm yarın eşim götürcekkk olmazsa yenisi alıncakkk
ben uyku setini ve ıvır zıvırları aldımm hallettim çok az bişe kaldıı artık onları da daha sonra alıcam
coco cola nın kampanyasına katılmıştım eşim elinde zarfla geldi çekilişte mini fırın kazanmışımm çok şaşırdım iyi oldu zati yoktu mini fırın zeynep hanım ugurlu geldi bize.
bide dogumdan sonra normal pedmi kullancaz.yoksa hasta bezimi?
kızlar sezaryanla doğum 38 haftada mı oluyor
kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
kızlar telefonum bozuldu hiçbişe göremiyom bi kaç günü yapılır yaılmazsa eşimin telini alırımmm yani anlıcanız mesaj da gelse arasanız da bana ulaşamazsınız bu arıza geçer geçmez hemen haber vericem hepinizden özür diliyorum msn den telleri alırsınız diğerlerinin birine ulaşırsınız doğurursanız ki günü gelmeyenler doğurmasın emiiiii
saati de belli demek benimki hiç belli değil ama seninki önce olur saat farkıyla kızımın abisi olucak yani batuş. kity canım sabah 6.30 çok erken değil mi yaa o saatte dr. geliyor mu?erken olması ne güzel aç aça beklemek zorunda kalmazsınKızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
emelin oglu yusuf kayra 38+1 kilo 2940 boyunu bilmiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?