Canımm sorma çok az kaldııı çok heyecanlıyım çookkkoooh maşallaah emelimede bebişinedeee...
havvacım haber verdiğin için sağol tatlım...
pınaar canım çook sevindiimm, tam bir hafta kaldı demeeek..
semacııım bak yavaş yavaş hallediliyo canım, güle güle kullansın çağatayımıız.
havvacıım güle güle kullan canım, şansıyla geliyo kuzucuğunn.
Canım benim dr hastanedede çalıştığı için özelde erken yapıyor bence erken olması çok ii heyecandan zaten uyuyamam o gecesezeryan olan arkadaşlarım cırtlı olan hasta bezlerini tavsiye ediyor kayma derdi falan olmuyor diye canım
39 da alıyor genelde dr.lar ama benimki 38 in dolmasına 1 gün kala alıyor farketmez diyor.
ne güzel ya böyle aniden olması daha iyi oldu bence biran önce kavuştu bebeğine günler öncesinden bekleme stresini yaşamadı.
muhtar telefonsuz olur mu canım bir an önce düzelir inşallah telin.
saati de belli demek benimki hiç belli değil ama seninki önce olur saat farkıyla kızımın abisi olucak yani batuş. kity canım sabah 6.30 çok erken değil mi yaa o saatte dr. geliyor mu?erken olması ne güzel aç aça beklemek zorunda kalmazsın
oh oh çok sevndm o da kurtulduuukızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
maş. batuşaaKızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
JİMER Interaktif e-bebek
sema buna baktınmı emelin hastanesi bebişlere bak bi hepsi aynı yumucuk yumucuk gözleri
Ayyyy alayım sana tel benim yüzümden olduuu offfffffffffff
emelin oglu yusuf kayra 38+1 kilo 2940 boyunu bilmiyomuş
maşallah ya sağlıcakla kurtuldu kuzumuz allaha şükürler olsun ekledim bilgileri :))
Canımcım erken gelio ama ben çok heyecanlıyımmmmmoh oh çok sevndm o da kurtulduuu
sağlıcakla aldı ne gzll kucağınaaa
darısı başımıza
maş. batuşaa
ne gzlll önden gelio bebişinnnn
slm herkesee
ay ben çok yoruldum akşam 6 da komşuyla pazara gttk 8 de geldikk
öldümm yaa çok yoruldummm
ayaklarım sızlıyorrr
kociş nöbetçi olunca ben gidim dediimmm
ama hata yaptım sanırımmm
Ama ben aradım sebep oldum üzüldüm çok aramaz olaydımmmbaktım yawwww çok şekerlerrrrr allahımmm yaaa ilk halleriiii kimbilir ne kadar değişceklerrrrrrr
delü ne alaka benim şaşkoluzluğummmmm hehe kör gibi koca çantanın ağzını göremedim sadece ekran gitti kociş yarın göstercek bakalım yapılır diyolar
oyyyyy miniğimmmmm allahıma şükürler olsunnn emelimizde yusuf kayramızda iiler şükürrr maşallah ikisine de
baktım kıs çoğalıyo ya liste şaka gibi yaaaa yılsanın bende hiç bi bilgisi yok olsa verirdim biriniz arardınızzz
Şimdi???gözükmüo pınarcım
Kızlarrr bakın şu güzelliğeee Sibel'in kızı Elifffff
tamam cnmm sakin ol gdn bakalımmmhastaneyi aradim yarim saate gelin dediler hemen , xa korkuyyorum neolabilir acaba
dua edin bana
maşallah küçük elife ne tatlı rabbim nazarlardan saklasın yaa
saadet ben bakıyomda senin resmi bulamadım prensesinin cicilerine bakıyom çok güzelmiş hepsii
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?