2009 Haziran Anneleri!!

Canımm sorma çok az kaldııı çok heyecanlıyım çookkk

Canım benim dr hastanedede çalıştığı için özelde erken yapıyor bence erken olması çok ii heyecandan zaten uyuyamam o gece

kızlar emeli aradım bi bayan çıktı dogumdan çıkmış bebek te emelde iyiymiş ama daha odaya gelmemişler.
oh oh çok sevndm o da kurtulduuu
sağlıcakla aldı ne gzll kucağınaaa
darısı başımıza

Kızlarr dr umuzdan geldikkkk Batuhan bey 3000 gr olmuş ve 29/9/2009 saat 06.30 da sezeryana gidiyoruzzzz.....çok heyecanlıyım allah kısmet ederse haftaya bugün bu saatte kollarımda olacakkk hihoyyyt
maş. batuşaa
ne gzlll önden gelio bebişinnnn
slm herkesee
ay ben çok yoruldum akşam 6 da komşuyla pazara gttk 8 de geldikk
öldümm yaa çok yoruldummm
ayaklarım sızlıyorrr
kociş nöbetçi olunca ben gidim dediimmm
ama hata yaptım sanırımmm

JİMER Interaktif e-bebek

sema buna baktınmı emelin hastanesi bebişlere bak bi hepsi aynı yumucuk yumucuk gözleri

baktım yawwww çok şekerlerrrrr allahımmm yaaa ilk halleriiii kimbilir ne kadar değişceklerrrrrrr

Ayyyy alayım sana tel benim yüzümden olduuu offfffffffffff

delü ne alaka benim şaşkoluzluğummmmm hehe kör gibi koca çantanın ağzını göremedim sadece ekran gitti kociş yarın göstercek bakalım yapılır diyolar
emelin oglu yusuf kayra 38+1 kilo 2940 boyunu bilmiyomuş

oyyyyy miniğimmmmm allahıma şükürler olsunnn emelimizde yusuf kayramızda iiler şükürrr maşallah ikisine de
maşallah ya sağlıcakla kurtuldu kuzumuz allaha şükürler olsun ekledim bilgileri :))

baktım kıs çoğalıyo ya liste şaka gibi yaaaa yılsanın bende hiç bi bilgisi yok olsa verirdim biriniz arardınızzz

Canımcım erken gelio ama ben çok heyecanlıyımmmmm

Ama ben aradım sebep oldum üzüldüm çok aramaz olaydımmm

gözükmüo pınarcım
Şimdi???

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
prensess buuu allahım nazarlardan saklsın keltoşumu yirim bennnnnn 41 kere maşallahhhhhh oy oy oyyy neresinden başlasam kıtlamayaaa şekerim bu benim yawwww pınarrrrr ne tatlı demiiiii

pınar bidaha duymiyim bak öle dediğini sölediğime pişman etme beni ağlarım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın yapılcak deli nedir tel dediğin feda olsun arkidiişimee

ben kaçak giriyom nete şu anda çok heyecanlı adrenalinli bişe kociş bugünlük yasak koydu çokduruyon nette diye yakalanmadan kaçim öptüm hepinizii arada gelip bakcem uslu durun doğurmayın uleynnn

slm fistiklar masallah ya elifimise.
ben bisi sorcam sizdede oldumu veya oluyomu diye
vajinamda ara´ara bi sizi oluyo böyle nasil anlatsamki baya bi agriyo yani tam delik olan yer, böyle zong zong sizlliyo arada bi .
neden acaba ay anlatimm icin kuzura bakayin biraz tuaf oldu

yok nezaketcim bende öle bşy olmadı şimdilikkk
bi bilgim yokkk yaniii
doktoruna sor bakalımmm ne dicekkkk

lennnnnnnnnn
göbüşüme baksanızaaa
nasılll
aşağıda mı inmiş miiii
albümmdeeee

maşallah küçük elife ne tatlı rabbim nazarlardan saklasın yaa
saadet ben bakıyomda senin resmi bulamadım prensesinin cicilerine bakıyom çok güzelmiş hepsii
güle güle kullan canım

nezahat o bendede oluyo canım.öenmli bişeymiş mi ki?rahim kendini hazırlıyo diyodum kendimce.inşallah önemli bişey deildir.bi hastaneye git bakalım.dualarımız seninle

hastaneyi aradim yarim saate gelin dediler hemen , xa korkuyyorum neolabilir acaba
dua edin bana
tamam cnmm sakin ol gdn bakalımmm
inş bi sorun yoktur

maşallah küçük elife ne tatlı rabbim nazarlardan saklasın yaa
saadet ben bakıyomda senin resmi bulamadım prensesinin cicilerine bakıyom çok güzelmiş hepsii
güle güle kullan canım

arkadaşım değilsen göremzsin cnm dur davete yollayım değilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…