2009 Haziran Anneleri!!

vallaha bende anlamadim ne oldunu anlatdim hemen gel hazirlikli cantani al gel dediler suan cantami hazirliyoruz, cok erken daha ya gerci ben üstüne olmusdum dr bikac hafta erken gelebilir demisdi ama bukada da erken olamas ya. ben ins geri eve gelirsem hemencik haber ederim size .git gide artiyo cok sancyo bellime vurmaya basladi .ay cantami hazirlayamiyom telasdan

nezaketttttttttttttttttttt kıssssss korkma bacım ben duaya başladım hemencecikkk canımmm üflerim burdan sana haber yolla kıs emiii bak çatlarızz heeeeee allahım yar ve yardımcın olsunnnn hadi bakalım belki doğuruyon kısss anammmm panikleme heee dua et emi bol boll

heycan yapma canım hayırlısı olur inşallah iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız sennle:Saruboceq:

ulen heyecandan oğlum coştu içerdeeee doğurup durmayın kıskanıyo oğlan bende çıkcam diyeeee

ya evde acayip bi cila kokusu var tüm camlar açık ama kokuyo e tabi benim burun av köpeğinin ki gibi oldu hamiş kaldıktan sonra ondan da olabiler bişe olmaz demi yaw kafayı falan yapmıyım tinerciler gibikaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...aldiklarinizdan-hangisine-pisman-oldunuz.html

kızlar su konuya bi bakınn

saadet bence inmiş gibi senin göbişin de
bencede cnmmm
banada öle geliooo
zorlanmıom nefes alırken çünküüü

ayyyyyyyy
bende heycanlandımmm
doğurmaaaaaaa haaaaaaaa

açık camlar ben başka odadayım kapı da kapalı ama yan oda be naren nedem kalsın kafayı bulursam kocişe bulaşırım hahahahahahaha

nezakat canım Allah yardımcın olsun.umarım herşey yolundadır.dualarımız seninle.bizide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…