2009 Haziran Anneleri!!

Vayy beee 2 bebeğimiz daha olmuş ne mutlu bize allah uzun ömürler versin kuzulara:ecrin_bebek: bizde 38 olduk tamı tamına sıra bize geliyo sanırımalkisalkisalkis artık korkum filan kalmadı bu gece doğurmazsam yarın annem allahın izni le inşallahhhh yanımda

saadetcim gördüm göbüşünü.maşallahın var canım bence haftana göre normal.n egüzel fazla kilo almamışın.gayet güzel görünüyosun

saadetcim gördüm göbüşünü.maşallahın var canım bence haftana göre normal.n egüzel fazla kilo almamışın.gayet güzel görünüyosun

ahhh cnm sağol
yanlız kg ye hç grmeyelim kaydirigubbakcemile3
aldım çünkü cnmm tam tamına 19.5 kg aldımmm
ama sıkı etim old. için pek belli etmioo sanırımmmm

kız minikkuşlarımm benim o minicik şey nedir diğer sayfadaki biri bana açıklama yapsın çabuukkkk one yaa Allahım ıssırırım ben onu maşşallah yarabbim Allahım nazarlardan saklasın yaaa çok tatlı siboşum aAllahım uzun ömürler versin hayırlısıyla canım benim emoşumda kurtulmuş sağlıcakla çok şükür yaa darısı başımıza canlarım buarada nezocum doktoramı gitti ayy o dediğinden bende çok oluyo yaa hatta 1saat önce öyle bir sancı girdiki orya inanamazsınız ama sonra geçti sanki oraya bıçak batırıyolarmış gibi oluyo çok pis bir ağrı demek onunki geçmedi yaa canım benim haberdar et bizi emi
semoşcum odanızın rengide pek afilli olmuş kuşum çok tatlı valla beğendim ben tatlış hayırlı olsun

hoşbulduk sadocan sana yorum yazmakla meşguldüm kuşumsengözlerimebaksanab
yaa az önce komşumla konuştum hani şırnaktayken benim komşularda hamişti yaa işte onlarda memleketlerine gitmişti birisi doğurmuş ama nasıl doğurmuş kız resmen ağladı anlatırken hem normali hem sezeryanı yaşadım dedi 9sat sancıçekmiş suyuda gelmiş ama sadece 1cmlik açılma olmuş ööyle bir acı hayatımda çekmedim dedi buna rağmen bide sezeryana aldılar acilen şimdide onu çekiyorum dedi çocukta sarılık olmuş sütü gelmemiş emzirememiş rezil olmuş kızcağız yaa çok üzüldüm en korktuğum şey işte iki doğum şeklini birden yaşamak Allahım hiçkimseye yaşatmasın yarabbim

hadii yaaa
yazık arkadaşınaaa
zor olmuşşş vallahiii
kmseye yaşatmasınnnn
ii düşün ii olsun be didommmm

evet sadocum iyi şeyler düşünmek gerek tatlışım hayırlısı olsun hakkımızda sen yalnızmısın minikkuş vay be benim yalnız gecelerim geride kaldı ama kocişimi beklemek bile güzeldi şimdi onu bile yapamıyorum çok özlediiimmm :asigim:

hemde çok zor sadocum valla şu zor günlerimizde yanımızda olamıyolar işte napalım sağlık olsun Allah başımızdan eksik etmesinde katlancaz artık bişekilde
neysee biz yatıyoz artık ihsoşumla tombillerim malum ders çalıştık ya gözlerimiz şaşı oldu valla hadi iyi geceler canlarım öpüyoruz sizleri bakalım yarına kim doğurcak hayırlısı :teytey:

kızlar 2gündür doğru düzgün giremedim siteye ve 100sayfa konuşmuşunuz

sizi gidi bıdı bıdıcılar,çenebazlar

valla okuyamicam şimdiya,

ama anladığım kadarıyla 2bebişimiz daha gelmiş ne güzelya,allah sağlıkla büyütsün,
çok güzel tek yek dökülüyoruz artık

başka önemli bişey varmı bilmiyorum

bende dün nstye girdim sncım çıkmadı bebişimin kalp atımıda iyiydi,
04haziranda kontrole gidicem

bu arada bebişimin çamaşırlarınıda yıkadım ,ütüledimiyerleştirdim misss oldu :))

Hiç bu saatte k.k ya gireceğim aklıma gelmezdi.Uykum kaçtı 1 sattir ortalıkta ruh gibi dolaşıyorum.Bu arada 2 bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.

günaydın güzeller bakıyorum baya bi erkencisiniz
uykusuzluk ne sinir bişey ama alışıcaz ehh uykular bebişlerin olsun uyusunda büyüsünler
herkese iyi hafta sonları
a.s.

bende kalktım tüm gece sivrisinkelerle boğuştummm çok kanım varmış gibi bacaklarımı ısırdılar ömrümde ilk kez kaşı kaşı uyuyamadım ilacı takmamışızzzz yedi beni hamişlikten heralde daha önce beni hiç yememişlerdi uyuz sivrilerrrrrr

Sinir bir durum Sema ya...Unutma bu gece bari takmayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…