2009 Haziran Anneleri!!

günaydın tombişlerim benim bende acılardan yatamadım valla bıktım yaa karnıma acayip sancılar girip duruyor geceleri ve minikkuşumda artık hiçmi hiç hareket etmiyor beni sinir ediyor gece gece kalkıp karnımı sallıyom tepki versin diye baze vermiyo ağlıyasım geliyo popoyuda dikiyo havaya karnımda bitek popo şekli kımıldamıyoda deli çocuk bende vuruyom popişinekaydirigubbakcemile3
bizde şimdi çıkcaz valla çıkmadan bakim size dedim kuzenime ev hediyesi alcam alışveriş merkezine gitcez sonrada teyzeme bugünde derler yandı

günaydın canım benim kızda aynı geceleri artk eskisi kadar hareket etmiyor dedigin gibi bende popişine vuruyorm bazen hanfendi canı isterse oynatıyor popişini:ecrin_bebek:

inşallah unutmam nidacım sinir oldum gece çokk

didoşumm vurmak yerineee tatlı bişeler yesin ulen daha doğmadan çocuğu şiddette alıştırdın psikopat ettik velletleri bende öleyim ya korkuyom habire göbüşümü salııyom vurmuyom ama ssende öle yap gez bakalımmm ohhh hava kaynamadan çıkıyonuz ne güzeellll bende odanın cilasının kurumasını bekliyorum kocişim 2nci katı vuurdu o da kurusn işim çokkk

kolay gelsin semocan bırak yapsın kociş sen yorulma sakın emi minikkuş bizim ihsoş alışsın canım şiddete mızmız olmasın şimdiden zorluklara göğüs gersin acıya katlansındelikafadulden malum yaramaz olcaklarmış yaa şimdiden alışalım bizde canım ahahah ama çıkınca acısını çıkarmasınlarda bu popiş acılarının kaydirigubbakcemile3
he canım bizde biraccık çıkalımda açılalım yavrucumla gerçi artık yürüyemiyorum çişimden ve ağrıdan ama bakcaz artık

Bir uykusuz ve acılı daha geldiii kızlarrrr dönemiomda artık sağa dön sola dönde yapamayınca iiice strese girdimmm kalça,bel,sırt ağrısıda eklenince offffff zombi gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım benim kızda aynı geceleri artk eskisi kadar hareket etmiyor dedigin gibi bende popişine vuruyorm bazen hanfendi canı isterse oynatıyor popişini:ecrin_bebek:

ben onların popişini ıssırırım kız ıssırırım deli çocuklar yaa gelsinler artık demiii

Bir uykusuz ve acılı daha geldiii kızlarrrr dönemiomda artık sağa dön sola dönde yapamayınca iiice strese girdimmm kalça,bel,sırt ağrısıda eklenince offffff zombi gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın zombi pınoooooşşşşşşa.s.

günaydın annişler bizde uyuyamadık kolum çok ağrıdı. nerden vurdudum bu aşıyı 1.si böyle ağrımamıştı şişti de.kolumu kaldıramıyorum..

günaydın zombi kardeşşşşş kıs pınar ben bu göbüşle zorlanıyom sende haklısın bacum yaaa didioşum da zorlanıyodurrr demiii kıs pınar batuş bey hala öle keyiflimi yatıyo şezlong da gibi :)))))

Didoşşş, Semoş ben yuvarlanarak gidicem doğuma kesin dahada büyüdü karnımm offf bu arada 79 kilo olmuşumm yaaaaaaaa

günaydın annişler bizde uyuyamadık kolum çok ağrıdı. nerden vurdudum bu aşıyı 1.si böyle ağrımamıştı şişti de.kolumu kaldıramıyorum..
geçmiş olsun havvoşum bide onumu çektin kuzum sen vay anam vayy geçer inşallah bugün tatlışşş meraketme

he valla semo zorlanmak ne kelime ağlayasım geliyo dönerken yaa harbiden bak suratımı keşke biri kameraya çekse gece dönerken eminim çok korkunç bir görüntü yakalardıkaydirigubbakcemile3
neyse canlarım biz çıkıyomuşuk anacım çığırıyo hepinizi öperim buarada nezaket naptı acaba merakettim neyse ben gelene kadar bi haber gelir heralde hadi çıktım ben :teytey:

bende kahvaltımı yaptımmm havada çok güzelll inş şu cila çabucak kurur da bende hallederim işleriiii valla ev dandini sinirim bozuluyoo

günaydın hazıran anneleri...
biz dun saat 10 gıbı yattık sımdı kalktık :)
bayag uyumusum ama esneyememek benı bıtırıyor her esnedıgımde bacagıma kramp gırıyor artık esnemekten korkar oldum senağlama
umarım herkes ıyıdır bende bugun bıraz daha ıyıyım bakalım sabah babamız ıse gıderken sakın bugun gelme dedı oglumuza kaydirigubbakcemile3

Didoşşş, Semoş ben yuvarlanarak gidicem doğuma kesin dahada büyüdü karnımm offf bu arada 79 kilo olmuşumm yaaaaaaaa

herkese günaydın..
pınarcım mesajını aldım cevapladım canım..
valla ben de tam 18 kilo aldım ama öyle abartılı yemediğim halde nasıl aldım bilmiyorumkaydirigubbakcemile2 engel olunmuyor..ödemde var ama ellerim ayaklarım yüzüm şiş

nezaket bacımmm doğurmadın dimiiiiiiiiiii
gece boyu 10 dk lık uykularımda seni gördüm doğuruyodun aklımda kalmışş

iyimisin canım neymiş durumunn

günaydın kızlarr ,dün sezeryanla doğurmuştum rüyamda bugün de sabaha kadar normal doğum yaptım ay kafam kazan gibi. iyi bugünlük henüz doğuran yok galiba

ayyyyy kızlarrrr emelimi aradım çok ii geliyodu sesiiiii gece pek ii uyuyamamışşş yürümüş gece 12 gibiii oğluşu da iiymiş uyutmamış onu biraz ağrım vaar ama ilaç veriyolar dediii pazar günü çıkabilirmiş annesi de pazartesi çıkcakmışş yanında teysesi ve görümcesi varmışşşş çok mutlu oldum yaaaa darısı başınıza dedii bizim yerimize koklayıp öpücak yusuf kayarayııı hastane de siteye eklememiş dedimm söledik ama ne zaman eklicekler bilmiyoz dediii ay allahım yaaa insan inanamıyooo daha dün 2 gün önce konuşuyoduk bebişko içerdeydi şimdi paşam mama yiyomuşş sütü gelmemiş tam 2 güne anca gelir demişleerrr dua eedelim de sütleri gelsinnn ,işte böleeee mıhtar olarak bilgilendirem dedimm

herkese günaydın.
anca kahvaltımızı yaptık.sizlere bi bakayım dedim.nezaketten haber yok galiba.çok merak ettim bende.
ankarada hava çok güzel.ama bugün çok işim var.yarın bi sürü misafir gelcek.çok üşeniyom ya.yemege gelcekler çayamı belli değil.mecbur ikisinide hazırlacım

bilgiler için sağol semoş.çok sevindim iyi olmalarına.inşallah en kısa zamanda sütüde gelir.darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…