21 mayısta kıraç ta baba olmuş kızlar eşi ayse de haziranda doguracakta bizimkiler gibi erkendewn dogurdu o da :)) kızları olmuş adı elif ırazmış eklesemmi listeye acaba :)))))))))))
slm güzeller,
geceyi hastanede gecirdim , dün cok kötüydüm
suyumda az az geliyomus ve azalmis, dr ama nekadar daha icinde durursa okadar iyi dedi.
hareket etme fazla ayakda durma,bol bol dinlen dedi,bikac damla bile idral haricinde sivi gelirse veya ic camasirinda farkedersen hemen gelceksin zaman kaybetmeden dedi.2 hafta falann daha dayanirsa avantajimisaymis.
,
ay nezaketçim canım çok gemiş olsun sende bol bol dinlen artıkın hiç oturmuyom diyodun bak dinlenmen lazım allahım 2 hafta daha süre tanır inşallah sana ve bebişineee
yaaaa semoş ben diodum da bazıları inanmıyordu sütün gelmez sezaryan da hemen diodum ( mecbur bebeğin şekeri düşmesin die mama veriliyor bak
yoksa sarılık oluyor bebekler cok kötü hastalıklara yakalanıyorlar sekeri düşünce
Merhaba kızlar iyi hafta sonları bir akrabam erken doğum yaptı 31 haftasında ve bebeğini hiç görmedi dolasıyla sütü gelmedi kıvranıp duruyorlardı ne yapsınlar diye.sonra yine başka bir akrabanın dr.verdiği ayı yapmışlar kız sütlerim başladı gelmeye dedi.doğuma 15 gün kala yapılıyormuş sıcak soğuk ne kaddar istersen iç bana dua ediceksin dedi bilhassa sezeryanla doğum yapanın hemen sütlerini getiriyormuş işte o mucize çayı açıklıyorum inşallah hepimizin sütü bol olurda bebeişlerimiz doyar.bu çay bir içimlik yapılıyormuş.şimdi aktara gidiyorsunuz
50 gr.anason otu,
50gr.rezene,50gr.ısırgan otu
,50 gr.da kimyon iyice kaynamış sıcak suyun içine atın 3-4 dk.demlenmesini bekleyip için.
1 çay kaşığı atsanız her bardağı yapmak için yeter herhalde ben denicem vallaha sizlerle de paylaşmak istedim inşallah işimize yarar ama rezene ve ısırganın gerçekten anne sütünü artırdığını biliyorum.kız bana çok yaradı inek gibi oldum diyor vücudum çok zor süt yapıyordu şaşıdım diyor tüm hamilelerle paylaşıyorum bu çayı diyor hadi rast gelsin
kıs dünür ara istersen emelii
sesi çok ii geliyodu annesi yok ya garibim ben arayınca öok sevindiii hehe ona da dedim oğlanın odasını boyadık diye
sordu biliyonmu naptın işleri diye ben de hallettim dedimm sevindiii anne oldum dedi ya böle içim giti bi tuhaf oldum yüzünü görmedim ama sanki kardeşim doğurmuş gibi inan herkese aynı şekilde seviniyom ne tuhaf demiii
tsk kizlar desteginiz icin .ins dayanir melegim.evet semoscom buaralar kendime hic dikkat etmedim galiba, ne biliyim hergün 1 saat yürüyordumki dogum kolaya olsun diyye. cok midem bulaniyodu zaten 3 gündür ve istahsizdim 1 kilo vermisim.aman kizlar bunlari ben pek önemsememisdim ama doktor böyle bi durumda hemen gelceksin dedi sizde ihmal etmeyin. cok morelim bozuk yaaaaa ama pinari düsünüyorum bak ne güzel bebegi dayandi daha annesinin icinde kuzucuk
günaydın kızlar gerçi öğle olmuş ama dün gece geç yattım nasılsınız bakim başka doğuran varmı nezo geçmiş olsun canım en iyisi dinlen inşallah zamanında gelir neyse ben gidip yemek yiyeyim sonra görüşürüz