2009 Haziran Anneleri!!

gülçin sağolasın canım.benim 6 gün var doğuma her gün bir bardak içmek yeterli oluyor mu ki bir de anason bişey yapmasın bebişe bilgin var mı?

gülçincimmm paylaşım için cok tesekkürlerrrrr emeğine sağlık yazman gercekten ii oldu bunları aktarlardan alırız artık değil mi

birşey değil canım ne olcak süt gelmemesi çok kötü bir şey olsa gerek zira bebeğimizin tek besin kaynağı onlar.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana inan evimde internet yok ama bu kadınlar kulubu o kadar işime yarıyor ki ve sizleri o kadar seviyorum ki anneme geliyorum hergün 1 2 saat bakıp çıkıyorum

gülçin sağolasın canım.benim 6 gün var doğuma her gün bir bardak içmek yeterli oluyor mu ki bir de anason bişey yapmasın bebişe bilgin var mı?

vallaha ben denemesim salı günü dr.sorcam bir zararı olurmu diye ama bana mantıklı geldi bu çay internetten de bir araştır istersen yanlış bir şey olsun istemem.doğuma hazırlar rahim kasılması falan yapabilir herhalde ondan zaten doğuma yakın içiliyormuş doğuma15 gün kala başla demiş işte dr.sen bilirsin canım

canımm ya biz de öyleyiz inan internet olmasa kafayı yerdim herhalde ben (
cok seviyorum haziran annişlerini ya a.s.
a.s.
a.s.

kıssss dünürrrrrrr bende valla seviyom hepiniziiiiiiii canikolarım bacikolarımmmmm a.s.

gunayyyyyddddiiiiinnnn...bende geldimmmmm..
nasilsiniz bakalimmm???? herkes iyimi?

oğlumla türk sanat müziği dinliyoz aşkımızı pekiştiriyoz linetten gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri

çok seviyo oğlum sanat müziğini akıllı bıdığımmm annesi ninni yerine türkü sölicek oğlusunaaaa

nezo gecmis olsun....
dikkat et kendine ve bebisine..
drun ne dediyse harfiyen uy canm..
ins bebisin uslu uslu bekler

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiii nasılsın cicimmmmmm biz iyiyiz jkeyf yapıyoz oğluşlaaaaa a.s.

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiii nasılsın cicimmmmmm biz iyiyiz jkeyf yapıyoz oğluşlaaaaa a.s.

caniiimmmm bende ozledim hepinizii...
iyiyimmm ben ama vucudumdaki butun kaslar agriyor neden anlayamadim...
oglusunla keyfinnn hicccc bozulmasin semos...:1hug:

özlemmm artıkk bizim kaslar salıyo kendini bi de eklemler esniyo cicim normal doğuma hazırlı bunların hepsiii vücut doğuma hazırlanıyo bu yorgunluk ve ağrı hissi hatta yürürken çekilen acı ondannn

allahım hepmizin evladıyla arasındaki bağı bozmasın kuzuu

neden herkes sessizzzz bugün hepinizin uykusumu var leynn bebişler geldimi netcezzz alışın bakemmm

aynen bende hergün yürüyüş yapıorum ama bacak arası daha dogrusu rahmin agzı cok agrıyor karnın hemen altı galiba asagı inmeye basladı benm kuzu:)
3 hafta sürer bu dio tecrübeli anneler

ayy bende çekiyorum o acıyı hele yatakta daha çok acıdığını hissediyorum çocuğun başı doğum kanalına yerleşiyo galiba ondan böyle acıyo

O aci bende de var kizlar, artik dayanacak gibi degilimmm...Moralim cokkkk bozuk bu yüzden...
bir de kizlar dogurmaya baslayinca, iyice gerildim ben...Napcam ben yaaa..offf

hepimizde bi heyecan var tabi gerginlik ama en iyisi rahat olmak allahın yardımıyla kurtulucaz inşallah allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin

evet nidacım gerginlik var hepimizde ama ben korkmuyorum dogumdan kafamı rahat tutmaya calışıyorum acılar da sabredilmeyecek gibi değil yatakta yürürken oturuken oluyo ama dogum sancıosından beter değildir herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…