2009 Haziran Anneleri!!

Canım gördüm mesajını ok... ben 52 kiloyla hamile kaldım 79 kilo oldumm çok canım yaaa

aman cnm dikkat et artık kendinee dayanın bi kaç hafta daha
tşk ederm cnmmm bilgilerrr
içinnn
herşeynnn bi çaresiii var demekkk ne gzlll
süt gelmeme yaşanırsaa bu çayla hikaye olcakkk
:lepi:
slm herkese
herkesde bi uyku sorunu almış başını gidiyor demekk

aksine bende doyamaıyorum uykuyaa
şimdi yine öğle uykumdan kalktımm da geldim kaydirigubbakcemile3
maşallah bana

ohhhhh ne güzell herkes evlerde ve yatışlar da ben ise işteyim sizin yazdıklarınızı okudukça üzerime ağırlık çöküyo uyumak istiyorum
hele bu cmt hiç çekilmiyo işşşşş offff ya beni anlayan biri yok etrafımda sıkıntıdan bebişim bile kilo verdi sanırım

bebekler kilo vermez yasemincim sen merak etme ....

ben seni cok ii anlıyorum canım ya ne zor hem hamile olup hemde haftasonu dahi çalışmak allah yardımcın olsun ne zaman bırakacaksın işi ben 31. haftadan beri gitmiyorumokula 1 ay oldu :)
keşke sende bıraksan hele sıcaklarda geldi eminim daha zordur senin için

ewet sıcaklarda daha çekilmez gerçekten ama bana izin vermiyo kayınpeder kendini iyi hissettiğin sürece gel diyo ama ben iyi hissetmiyorum kendimi ya anlatabilsem bide bu durumu offf ya başınızı sıktım neyse iş var işe dönüyom öptümmmm hepinizi annişler

Yasemin valla cok kiziyorum sana..Senin yerinde olsam carpar kapiyi cikardim bu ne yaa..klava:Sen insanlardan anlayis yada insaf beklemeyeceksin canim...Senin halinden sen ve senin gibiler anlar...

anammm bende biraz evi topladım dolapları ayıkladım atılcakları attımmm 1 saat geçmiş farketmedennn azcık mola verdim dinleniyom sonra biraz daha ayıklama yapcammm malum ardiye odası yok artık oğlumun odası oldu çünküüüüüü

Semacim gözün aydin, cok seviniyorum senin icin..
Haftaya cuma da bizim evde var büyük tasinma merasimi...Odalarin yerleri degiscek, esyalar gelcek calisma odasina...
Kiziim odasini yapcam kismetse...

selam kızlar! biz geldik.dün epey zorlu bir gündü bizim için.kızım beklediğimizden küçük doğdu.2450gr.benim sezeryanımda biraz problemliydi.1 saatten fazla sürdü.neyse şuan benim ufaklık ağlıyor çıkıyorum.sonra görüşürüz.bayyyy

yıldann canım hayırlı uğurlu olsuun tekrarr. geçmiş olsun canımm..
sen emzirirr büyütürsüün kuzunu.. allah analı babalı büyütsüünn..

bizde seni merak ediyoduk yıldancım gözün aydın salahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oyy minicik kuzuyu yesinlerrrrrrrrr doğum hikayeni ve resmini sabırsızlıkla bekiyoruzzz canım hemen evemi çıktın sennnnn????? maşallahhhh

narenciim bakk görreceksin doğum sancısıda hiçç zor değil, dikkatin sancıda değil neler olup bittiğinde olduğu için çok hiissetmiyosun bile..
kaçıncı sancı bebiş geldi mi dur birkere daha ıkınayım falan derkeen hoop doğuyor bebiişş:)))

yasemin ben anlayamıyorum canım, senin yasal iznin bu yani neden hala çalışıyorsun...

yildan gozunaydin...
sen buyutursun bebisini cnm..

sozde kahvalti yapip gelcektim...
yumurta ve salatalik ciftliklerine gittik kocisle..
sonrada dus aldim
simdide bahcede gunesleniyorm bi yandanda kk da geziyim dedimmm
kizlar ben yuruyunce sanki bebis cikacak gibi iniyor...
sizdede oluyormu..

kızlar hamilelikte cinsel ilişki son 2 haftaya kadar serbest diye biliyorum bu konu hakkında bir fikri olan ya da dr.soran varmı yanlış falan bilmiyorumdur inşallah sorması ayıp siz ne alemdesiniz biz ara sıra haftada 1 -2ama ne yaplaım ya doğum dan sonra 6-8 hafta sonra ilişki diyorlar doğru mu

oh hadi gözün aydın yıldancım
olsun büyütürsünn sen bebişiniiii
usg ölçümlerine güvenmemek lazımmış demekkk

bende de oluyor özlemcimmm
korkmaa...
bu arada hç görüşemedk ne zamndırrr
merhaba nasılsın fıstık

iim canmcim..a.s.a.s.
gece girip okudum ama sizler yoktunuz tabi
sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…