herkese günaydın..
pınarcım mesajını aldım cevapladım canım..
valla ben de tam 18 kilo aldım ama öyle abartılı yemediğim halde nasıl aldım bilmiyorumkaydirigubbakcemile2 engel olunmuyor..ödemde var ama ellerim ayaklarım yüzüm şiş
aman cnm dikkat et artık kendinee dayanın bi kaç hafta dahaslm güzeller,
geceyi hastanede gecirdim , dün cok kötüydüm
suyumda az az geliyomus ve azalmis, dr ama nekadar daha icinde durursa okadar iyi dedi.
hareket etme fazla ayakda durma,bol bol dinlen dedi,bikac damla bile idral haricinde sivi gelirse veya ic camasirinda farkedersen hemen gelceksin zaman kaybetmeden dedi.2 hafta falann daha dayanirsa avantajimisaymis.
,
tşk ederm cnmmm bilgilerrrMerhaba kızlar iyi hafta sonları bir akrabam erken doğum yaptı 31 haftasında ve bebeğini hiç görmedi dolasıyla sütü gelmedi kıvranıp duruyorlardı ne yapsınlar diye.sonra yine başka bir akrabanın dr.verdiği ayı yapmışlar kız sütlerim başladı gelmeye dedi.doğuma 15 gün kala yapılıyormuş sıcak soğuk ne kaddar istersen iç bana dua ediceksin dedi bilhassa sezeryanla doğum yapanın hemen sütlerini getiriyormuş işte o mucize çayı açıklıyorum inşallah hepimizin sütü bol olurda bebeişlerimiz doyar.bu çay bir içimlik yapılıyormuş.şimdi aktara gidiyorsunuz
50 gr.anason otu,
50gr.rezene,50gr.ısırgan otu
,50 gr.da kimyon iyice kaynamış sıcak suyun içine atın 3-4 dk.demlenmesini bekleyip için.
1 çay kaşığı atsanız her bardağı yapmak için yeter herhalde ben denicem vallaha sizlerle de paylaşmak istedim inşallah işimize yarar ama rezene ve ısırganın gerçekten anne sütünü artırdığını biliyorum.kız bana çok yaradı inek gibi oldum diyor vücudum çok zor süt yapıyordu şaşıdım diyor tüm hamilelerle paylaşıyorum bu çayı diyor hadi rast gelsin
ewet sıcaklarda daha çekilmez gerçekten ama bana izin vermiyo kayınpeder kendini iyi hissettiğin sürece gel diyo ama ben iyi hissetmiyorum kendimi ya anlatabilsem bide bu durumu offf ya başınızı sıktım neyse iş var işe dönüyom öptümmmm hepinizi annişler
evet nidacım gerginlik var hepimizde ama ben korkmuyorum dogumdan kafamı rahat tutmaya calışıyorum acılar da sabredilmeyecek gibi değil yatakta yürürken oturuken oluyo ama dogum sancıosından beter değildir herhalde :))
ewet sıcaklarda daha çekilmez gerçekten ama bana izin vermiyo kayınpeder kendini iyi hissettiğin sürece gel diyo ama ben iyi hissetmiyorum kendimi ya anlatabilsem bide bu durumu offf ya başınızı sıktım neyse iş var işe dönüyom öptümmmm hepinizi annişler
oh hadi gözün aydın yıldancımselam kızlar! biz geldik.dün epey zorlu bir gündü bizim için.kızım beklediğimizden küçük doğdu.2450gr.benim sezeryanımda biraz problemliydi.1 saatten fazla sürdü.neyse şuan benim ufaklık ağlıyor çıkıyorum.sonra görüşürüz.bayyyy
bende de oluyor özlemcimmmyildan gozunaydin...
sen buyutursun bebisini cnm..
sozde kahvalti yapip gelcektim...
yumurta ve salatalik ciftliklerine gittik kocisle..
sonrada dus aldim
simdide bahcede gunesleniyorm bi yandanda kk da geziyim dedimmm
kizlar ben yuruyunce sanki bebis cikacak gibi iniyor...
sizdede oluyormu..
oh hadi gözün aydın yıldancım
olsun büyütürsünn sen bebişiniiii
usg ölçümlerine güvenmemek lazımmış demekkk
bende de oluyor özlemcimmm
korkmaa...
bu arada hç görüşemedk ne zamndırrr
merhaba nasılsın fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?