2009 Haziran Anneleri!!

şengülçincim biz ben hamiş kaldığımızdan beri kardeş olduk bişecik yapmıyozzz ama en iisini dr bilirrr cinsel ilişki rahim kasılmasına sebep olabiliyo ama dr un izin verdiyse problem yokk valla o kadar bebiş taşıyoz kocişlerde biraz sabrettsinler bişe olmaazzz

emelin oğluşunu daha koymamışlarrr yaaa
artık emel yarına çıkarr hastaneden o bize gösterir.......

he sadoşum yarın bi ihtimal çıkarırlar dedi ya hastane çıkarken mi ne koyuyo dedi resmiii havvaya göndermeye çalışmış becerememişş ondan göremedik yusuf kayrayııııı sesi ii geliyodu kıs sadoşşş çok mutluydu bende mutlu oldum inann onun adınaaa

kötükedihüso off her gün beni gıcık edicek bişey oluyo ben mi çekiyom nedir anlamadım canım kavga etmek istiyo birileriyle :mymeka:
neyse kızlar napıyonuz? ben şu gülçinin verdiği karışımı doktorsitesi var biliyosunuzdur belki ordan bi dr. a sordum maille ,sağolsun cevaplamış bitkisel olduğu için zararlı olduğunu sanmıyorum demiş bir de dr.una sor demiş ama benim dr.a nerden gideyim taa sezeryan günü görüşcez , alabilirsem bu karışımı denerim belki.

mutlu olmaz mı yavrusu oldu sonuçta be semamm
allah bizlerde gösterrir inşallah
tarifi imkansız duyguyuuu
:Saruboceq:

özlemcim neye kızdın canımmmm bende bu ara öleyim herşeye sinirleniyommm bi acayipim yaniiiii

off banada stres sardı hayırlısıyla haftaya pazar
olsada kadın gelse evim temizlensee rahatlasamm
eee tabi birde kuaför işimi halletsemmm hayırlısıyla
sonrada doğursammmm

yarında armağanım doğuruyooo inşşalahhhh
hadii bakalımmm allah kolay rahat temiz doğum versinnn
armağan cımmmm

anam sado du kıs ne doğurmasııııı anam takvime bakamıyom bile az kaldı diye heycandannnn anammmm senin daha az kaldııııı işlerin telaşı sardı dimiiiiiiii????? bende şu oğlumun odasını bitirimmm gerisi kolay

özlemmmm of biz en sona mı doğurcaz ya
az kaldı bile diyemiyoz ki gününü bilmiyoz çünküüü

semacım kızacak kişi çoook ama laf söylemeyip içimde kalınca sinir oluyom söyleyip kurtulsam daha iyi

özlemmmm of biz en sona mı doğurcaz ya
az kaldı bile diyemiyoz ki gününü bilmiyoz çünküüü

evet semos yaaa...
dun kocise dedimki
bir plan yaptim...pazartesi dr gidince aglicam uyuyamiyorum kasiniyorum psikolojim bozuldu...
lutfen beni 2 hafta sonra dogurtun suni sanciyla diye aglicam diyorum:jeyyar:
esimde diyor..psikolojinin bozuldugu belli neler dusunuyorsunsırnaşık şey

evet cnm telaş sardıki ne sardıııı.....kafayı yiycemmm
bende dogurmak istiyorum artik...:çok üzgünüm:.
bende bendee bende alkisalkisalkis

delikafadulden kaydirigubbakcemile3

canlarım nasılsınızz
özlem anam çok güldüm demek ağlıyıp doğurcan hee alemsin valla
bende doğurmak istiyorum agrm sızımdan değil sırf şu kayınvaldem yüzünden artık ne yapsa batıyo hep bana ii bi kadın gibi gelirdide aynı ewde kalınca anlaşılıyomuşş
bari diyorum doğurayımda çocukla ilgilenirim gözüm görmez kadını

kaydirigubbakcemile3
kız binnur güldürdün beniii
demek bebiş olsunda gözüm görmesinnn
o zmndaaa bebişin üstüne düşerr cnmm
paylaşamazsınızzzz
allah yardımcın olsun zor vallahiiii şaka bi yana

yarında armağanım doğuruyooo inşşalahhhh
hadii bakalımmm allah kolay rahat temiz doğum versinnn
armağan cımmmm
sadetçim çok sağol canım.. sorma heyecan karışıklık içindeyim..bir yandan hüzün bir yandan sevinçç.. Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın.. bir baakyım dedim.. dualarınız bekliyorum canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…