iim canmcim..a.s.a.s.
gece girip okudum ama sizler yoktunuz tabi
sen nasilsin
he sadoşum yarın bi ihtimal çıkarırlar dedi ya hastane çıkarken mi ne koyuyo dedi resmiii havvaya göndermeye çalışmış becerememişş ondan göremedik yusuf kayrayııııı sesi ii geliyodu kıs sadoşşş çok mutluydu bende mutlu oldum inann onun adınaaa
özlemmmm of biz en sona mı doğurcaz ya
az kaldı bile diyemiyoz ki gününü bilmiyoz çünküüü
evet cnm telaş sardıki ne sardıııı.....kafayı yiycemmmanam sado du kıs ne doğurmasııııı anam takvime bakamıyom bile az kaldı diye heycandannnn anammmm senin daha az kaldııııı işlerin telaşı sardı dimiiiiiiii????? bende şu oğlumun odasını bitirimmm gerisi kolay
bende bendee bende alkisalkisalkisbende dogurmak istiyorum artik...:çok üzgünüm:.
evet semos yaaa...
dun kocise dedimki
bir plan yaptim...pazartesi dr gidince aglicam uyuyamiyorum kasiniyorum psikolojim bozuldu...
lutfen beni 2 hafta sonra dogurtun suni sanciyla diye aglicam diyorum:jeyyar:
esimde diyor..psikolojinin bozuldugu belli neler dusunuyorsunsırnaşık şey
canlarım nasılsınızz
özlem anam çok güldüm demek ağlıyıp doğurcan hee alemsin valla
bende doğurmak istiyorum agrm sızımdan değil sırf şu kayınvaldem yüzünden artık ne yapsa batıyo hep bana ii bi kadın gibi gelirdide aynı ewde kalınca anlaşılıyomuşş
bari diyorum doğurayımda çocukla ilgilenirim gözüm görmez kadını
sadetçim çok sağol canım.. sorma heyecan karışıklık içindeyim..bir yandan hüzün bir yandan sevinçç.. Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın.. bir baakyım dedim.. dualarınız bekliyorum canlarım..yarında armağanım doğuruyooo inşşalahhhh
hadii bakalımmm allah kolay rahat temiz doğum versinnn
armağan cımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?