2009 Haziran Anneleri!!

bitanem benim semosum ne kiziyon canikom ,ben hic kendimi yorarmiyim zaten kocise yaptiriyorum, ya kadin cagirmalk istemedim ne bileyim icime sinmiyo baskasinin yaptigi temizlik, ben yorulmayacagim isleri yapiyorum agirlari esime birakdim.
ama inan bu hamilelikde yerimde duramiyorum aldigim vitaminlerden süphelenmiye basladim esim ve etrafimdakiler bana hayret ediyo ben bile kendime sasiyorum.dr soracam ama gece bile yatarken elim ayagim kipir kipir bi hiperaktivlik var her yere kosayim yetisiyim istiyom ama vücud kaldirmiyo cok sinir bozucu bisey inan semosum ya yoksa bende yatayim dinleniyim istiyorum vallaha ellimde deyil

haklisin canim ama oldugu kadariyla, bende cok yoruluyom soluk soluga kaliyom ama yinede duramiyom iyice tuhaflasdim vallaha

bide bu son haftalarda hamilelerde oldukça yoğun bi enerji olurmuş ve hep bişeyler yapası gelirmiş bunu doğuma saklayın diyo dr lar yani bu enerjiyi doğuma saklamak gerekmiş çünkü doğumda güce enerjiye çok ihtiyaç var

haklisin Hülyacim dogum da enerjiye ihtiyac olacak.Ama okudugum kadariyla dogum esnasinda salgilanan hormonlar kadina inanilmaz bir güc veriyormus...

herkese selammmmm
misafirlerimizi ugurladık.bi sizlere bakayım dedim.doguran yok demiii????
valla benim kızda yakında gelicek gibi.bugün teyzemler seninki 2 hafta beklemez karnın iyice inmiş bu hafta dogar dediler.acayip panik oldum.bakalım yarın sabah yine dr dayız.drumuz ne dicek önemli olan ooo

Servetcim daha var zamanin dolmasina canim..Belki de bir kac gün gec gelecek minik , bilemeyiz..Onlarin keyfine kalmis

ay haftasonu da kimse olmuyo topikte ne gıcık bi durum yaaaaaa tv de de bişecik yok sinir basıyo beni işlerimde öle duruyo boşa yormiyim kendimi boya bu hafta yapılcakmış da hiç gerek yok debelenmeye dimi kızlar

iyiyiz canım .Aynı senin gibi sıkıntılıyım.Senin gibi evdeyim ve eşim yok.Bugün kardeşimin erkek arkadaşının ailesi istemeye geldi ne orada olabiliyorum nede biryere gidebiliyorum.Araba var ama tek başına ne yapılır ki.Vallah çok sıkıldım gerçekten.Yarını iple çekiyorum .Allah senide eşine kavuştursun.

ay haftasonu da kimse olmuyo topikte ne gıcık bi durum yaaaaaa tv de de bişecik yok sinir basıyo beni işlerimde öle duruyo boşa yormiyim kendimi boya bu hafta yapılcakmış da hiç gerek yok debelenmeye dimi kızlar

gerçekten öyleymiş ben pazarları pek uğrayamazdım buraya kimse yok herkez geziyor tabi.Havalarda güzel.

bnm komşularda öle diyoo bana ya bugün yarın doğurcakmışın gibi içime doğuya diyoo
insan heycan yapıo
daha ev temizlencek
kuaför işi var of of
hayırlısı olsunn bakalm

özlem senin dr da erken almıyo canım genelde 38nci haftada alıyolar az kaldı ayrılmak istemiyosun heralde içinde kalsın istiyosun kuzununn

kızlar bugün göğüs uçlarımın kaşıntısından öldüm ,sizin ne alemde?bi de uçları pütür pütür bi acayip korkuyom ya krem falan da kullanmıyorum ,dr.a sormayı unuttum hep siz kullanıyomusunuz.

özlemcim dr un gelişimini ii görmüştür bebişin ondan erken alıyodur 1 2 gün çok da etkili olmaz
sen emzirir aradaki açığı kapatırsın

özlem bende de oluyo canım böle uçlarında beyaz tortular var elleme dedi benimki doğuma 15 20 gün kala kremleyp masaja başlıcakmışız benimki öle dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…