nezaket sen çalış çalış dr sana ne dedi bacım ne bu inat yawwww yat aşağıya sana dinlen dememiş yat demişşş çağır bi kadın temizlesin ya da eşin yapsın sen yat anacım kendini düşünmüyosan kuzucunu düşünnnnnnnnn
Geldim canlarım off çok zor ya artık herşey zor geliyo çorap bile giyemez oldum sinir oluyorum yaa aynı şey bendede var nezocum bitsinde zamanımı bekleyeyim istiyorum bi hevesle başlıyorum amaaaa hemencik yoruluyorum bende istiyorum evim tertemiz olsun işim kalmasın ama bu halde yapılmıyo yapılsada istediğim gibi olmuyo ne yapalım artık ne kadar olursa
bide bu son haftalarda hamilelerde oldukça yoğun bi enerji olurmuş ve hep bişeyler yapası gelirmiş bunu doğuma saklayın diyo dr lar yani bu enerjiyi doğuma saklamak gerekmiş çünkü doğumda güce enerjiye çok ihtiyaç var
canımya hayırlısıyla kolayca sağlıkla bebişini kucağına al inşallah canım,
darısı başımıza tabi zamanında:Saruboceq:
maşallah yavrucuğuna
daha hazirana girmemize 1hafta var ama tam 6tane bebişimiz oldu bile,hatta armağanda bugun doğum yapacaktı allahım kurtarsın onuda ,
ohhh yakınında ebemi var ne güzel valla çok şanslısın canım,
eşin gelmeden gelmez tontişin endişe etme canım
evet canım ya karşıdaki dairede ebe var hemde hayatında sayısız doğum yapptırmış ama yinede eşim ve annem gelmeden oğlum gelecek diye çok korkuyorum.İnşallah acele etmez oğluşum en azından 2 gün daha bekler.
naber tombillerim iyimisiniz ben hiç değilim valla çok uyuzum bugün pazar günlerinden nefret ediyorum kocamıda özledim zaten hiçbişeyden zevk alamıyorum onsuz nereye gidersem gidim hep bir eksiklik oluyo yaa ooffff keşke oda yanımda olsaydı senağlama neyse siz napıyonuz derste çalışamıyom işte aklım hep başka yerlerde ya
hülyacımda yarın doğuruyomuş dularımız seninle canım benim iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
armyden haber yok sanırım
ay haftasonu da kimse olmuyo topikte ne gıcık bi durum yaaaaaa tv de de bişecik yok sinir basıyo beni işlerimde öle duruyo boşa yormiyim kendimi boya bu hafta yapılcakmış da hiç gerek yok debelenmeye dimi kızlar
herkese selammmmm
misafirlerimizi ugurladık.bi sizlere bakayım dedim.doguran yok demiii????
valla benim kızda yakında gelicek gibi.bugün teyzemler seninki 2 hafta beklemez karnın iyice inmiş bu hafta dogar dediler.acayip panik oldum.bakalım yarın sabah yine dr dayız.drumuz ne dicek önemli olan ooo
bakalımmm yarın kesin belli olucakkksaadet canım seninle aynıymış haftalarımız ama anlaşılan senin dr. geç alıcak bebeği ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?