2009 Haziran Anneleri!!

yaaaaaaaa noluyoz yaaaa kudurdu veletlerrrrrrr allahım yardımcıları olsun ii habelerle gelirler inşallahhhhhh

havvaaaaaaaaaaaa ne zaaman gitcen kuzuuuuuuuuu

haber ver emi gelir gelmezzzz

ya kızlarrrrrr beni telaş aldı aklım sizde he canlarım benimmmm dua ediyom size beklesin veletler

kız bende senden başka kimseciklerin teli yok minikkuşum yaa olan biri varsa burdan çağrı yapalımda atsın bare

Kizlar günaydin canlarim,

nolmus ortalik karismis yine...Pinarcim ve Havvacim insallah iyi haberlerle gelirler...:Saruboceq:

Sasirdim birden, sanki bana hic dogurmiycakmisiz gibi geliyor hala...bizim minikler orda öyle kalcaklar gibi..
Saka bir yana iyi ki varsiniz ,siz olmasaydiniz ben kafayi yerdim sanirim hamileligim boyunca...
Benim esim de sizleri taniyor artik , anlatiyorum sizlerden...O da merak ediyor sizia.s.

Nazancim ciktin mi izne? Cumamiydi senin ?

Ben catlarim simdi kizlar dönene kadar doktordan bugün...

nidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
canım pınarın telini atsana özelden banaaa ağlıcam yaaaaaa
tamda zamanında bozuldu bugün yaptırcam bunu yoksa delircem he sinirdennn

nidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
canım pınarın telini atsana özelden banaaa ağlıcam yaaaaaa
tamda zamanında bozuldu bugün yaptırcam bunu yoksa delircem he sinirdennn

semocan sakin ol kuşum :teselli: don't panıc yani anacım bu kadın kendi doğuracak olsa nolcak acaba çok merakediyom ortalık 56olur heralde tam delüsün semo

Çıkmadım canım inşallah cumaya çıkıcam son 5 gün :teytey:
eşim seni de "hani şu yurtdışında olan öğretmen arkadaşın" diye tanıyoa.s.
çok komik oluyo herkesin bi özelliği kalmış aklında, isim bilgisi biraz aznaniknanik

didoşummmm kız pınar beni sık sık arar şimdi kendimi suçlu hissediyommmm ne bilimmm içim içimi yiyo ama teli kapalı aradım saolsun nida verdi ama

didoşummmm kız pınar beni sık sık arar şimdi kendimi suçlu hissediyommmm ne bilimmm içim içimi yiyo ama teli kapalı aradım saolsun nida verdi ama

iyi bare Allahtan bulmuşun minikkuş insanın telefonu eli kolu oluyo bazen olmayıncada kötü oluyo hakkaten ya

kızla, hüriyette seren serengille röportaj yapmışlar, çok etkilendim yaaa. Allah kimseye yaşatmasın

amin canım hakkaten Allahım hepimizin meleklerini korusun inşallah kimseyede yaşatmasın
bende buarada şu murat bozun yeni şarkısını dinleyip duruyom ikidebir özledim diye bir şarkı çok güzel yaa kocişimi düşünüp düşünüp duygusal takılıyomsenağlama

hadin artık ben kaçtım minişler yemek yapayım şu kadıncağıza bir faydam dokunsun bare pencereleri silip duruyo sabahtan beri yazık aniişko ders çalışmakta canım istemiyo zaten sabah gene fırçaladı babam netin başında görünce bişeyi istiyosan onun için çalışman lazım falan diye bende bööle laflardan sonra inadım tutar hep hiç çalışmam off yaaa valla bıktım şu durumdan yaa sınav sınav kafamızı yediler yaa olmicak zaten bu sene boşuna çalışcam zaten çalışsamda amaaannnn neyse tatlışlar hadin öptüm hepiciğinizi görüşürük:teytey:

kızlar noldu yaa bi sessizlik var, kız mı doğdu ne?
doktora giden bebişler de hep erkek sma hayrlısı, bi de batuşun pipisi sahte çıkıyomuş:)))

valla ya bende kescem demiştim erken çıkarsa biraz korktu ama dayanamadı bıdığım
doğurcakmı bakalım pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…