anam dido ellerim ayaklarım yanıyoooo içim de öle böle buzlu sulara yatsam ancaaaa dün gece hava serinmiş farkında değilim eşim gitti camı kapattı 3 e kadar uyuyamadım bi dünya da laf söledim eşimeeee neden kapattın diye normal de çok üşürüm eşimde diyoki yolunu bulduk bundan sonra hep hamile karısın üşümende olmaz delimi ne???
anam dido ellerim ayaklarım yanıyoooo içim de öle böle buzlu sulara yatsam ancaaaa dün gece hava serinmiş farkında değilim eşim gitti camı kapattı 3 e kadar uyuyamadım bi dünya da laf söledim eşimeeee neden kapattın diye normal de çok üşürüm eşimde diyoki yolunu bulduk bundan sonra hep hamile karısın üşümende olmaz delimi ne???
didmcim geçmiş olsun yaa, ama bak doğumdan sonra en hızlı sen kilo vecen. balon ibi fıss diye inceksin
Kızlarrr tekrar geldi kanlı sümük biz hastaneye gidiyoruzz merak etmeyinn ararım nst ye bağlancazzz
paylaşım için teşekkürler tatlım,
kızlar benim ne göğsümde ne karnımda ne bacaklarımda ne popomda tekbit çatlak yok
inş. olmazya inş.
Kızlarrr tekrar geldi kanlı sümük biz hastaneye gidiyoruzz merak etmeyinn ararım nst ye bağlancazzz
kızlar doktorum aradı şimdi gel bakalım dedi sancılar ne alemde çıkıyorum şimdi gelince haberdar ederim sizi öpüldünüz
kızlar doktorum aradı şimdi gel bakalım dedi sancılar ne alemde çıkıyorum şimdi gelince haberdar ederim sizi öpüldünüz
havvoşum sendemi gidiyon kız noluyo amaaann hadi hayırlısı canım haber ver bize emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?