2009 Haziran Anneleri!!

anam dido ellerim ayaklarım yanıyoooo içim de öle böle buzlu sulara yatsam ancaaaa dün gece hava serinmiş farkında değilim eşim gitti camı kapattı 3 e kadar uyuyamadım bi dünya da laf söledim eşimeeee neden kapattın diye normal de çok üşürüm eşimde diyoki yolunu bulduk bundan sonra hep hamile karısın üşümende olmaz delimi ne???

tuttum eniştenin projeyisırnaşık şey
ama benim kociş duymasınnkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 e haklı ozaman adamkaydirigubbakcemile3 kız hakkaten bende öle çok üşürüm normalde akşam açıyom bende pencereyi hatta sabaha karşı üşüyom bu seferde heryerim ağrıdığı için bitürlü kalkıp kapatamıyom delikafadulden donuyom sabaha kadar salak gibi hasta olmasak bare Allah korusun

anam yok tövbe oğlum azcık büyüsün bi işe falan girim azcık çalışim ondan sonra ne öle peşpeşe ikiz gibi oğlum azcık sevgi ilgi alsın demi amaaa

ben bi kahvaltım molası veriyommmmm zorlada olsa bişeler yiyim yoksa çağatay karnımı delcek nasıl tekmeliyo şu an anlatamam

herkezlere de günydın.vakti gelenlere olay doğumlar, ize de kasılmasız bi gün diliyor ve mama yemeye gidiyoruuzzz... .alkisalkisalkis

Kızlarrr tekrar geldi kanlı sümük biz hastaneye gidiyoruzz merak etmeyinn ararım nst ye bağlancazzz

ayy gerçaktenmi pınoşumm hadi hayırlısı olsun canım benim bizi haberdar et haa merak ederiz valla

paylaşım için teşekkürler tatlım,

kızlar benim ne göğsümde ne karnımda ne bacaklarımda ne popomda tekbit çatlak yok
inş. olmazya inş.

canim benim de hic biryerim de tek bi catlak olusmadi cok sükür ama cogunun dedine göre son gün bile catlaya bilirmis, ins catlamayis ama belli olmuyo malesef

dido anlıyorum canım acını ben de yeni yeni olmaya başladı şişlikler, canım yanınca sen aklıma geldin walla iyi dayanıyosun.ama az kaldı di mi:jeyyar:
burda bişey olunca eşime de anlatıyorum pınara da şöyle olmuştu, sema da bunu dedi, didonunda ayakları böle şişiyomuş diye..Artık hepinizi tanıyo resmen.Bişey olunca nete girip kızlara sorsana diyo:lepi:[/QUOTE]

aynen bizdede öyle vallha benim esimde bisi olunca, kk daki kizlara sordunmu bi sorsana falan diyo .kizlar iyki varsiniz ama haaa cidden neyapardim ben yoksa.hepinizi prensesim ve ben öpüyoruz hiii meleklerimisede bizden slm söyleyin olurmu anneleri onlarida öpüyoruz

didem canimin ici seni bende cok iyi anliyorum.2 gündür inmisdi ayaklarim ama suan görseniz korkarsiniz bi sizliyorki , dün hep ayaktaydim ondan herhalde.allah yardimcimiz olsun .az kaldi az

havvacim canim gecmis olsun ins zamaninda gelir kuzun , ama sen yinede yerlestir cantani, vallah ben panikden 1 gecede nasil yerlesdirdim .hem sanci varken cok zor oluyo.yerlestirmesi bide heycan oluyo taabi

pinarim
güzelim korkacak bisey yok diycem ama biliyorum fayda etmes cünkü hem insan bian önce kavusmak istiyo hemde bi belirti gelsin heycandan ödü yariylio vallaha. ama artik batus gelebilir annesiiiii

ya kizlar bende resmen zombi oldum ya.uyuyamiyorum bide ara ara sancilarim cok oluyo .istahdan da cok kesildim. bide benim kizimin kilosunu kafama takmaya basladim, üstüne bide ben istahdan kesilince yavrumda doguma kadar pek alamaz suan 2100 haftama göre az deyilmibenneyaptımki

tekrar herkese slm a.s.a.s.a.s.

pinarim hayirli haberlerle gel insallah,
canim kisma korkutmus omayim ama icime doguyo sen önümüzdeki bi kac gün icinde dogum yapacaksin, nedense dünden belli böyle bi hiss vardi icimde simdide sen nisan geldi falan diyince.hakkinda hayirlisi olsun tabbi.ama zaten gelsede erken falan deyil

ay pinarim canim simdi baktimda swenin dogum neza´man diye zaten 3 gün kalmis, bide icime dogdu diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bak dogru dogmus yinede .

kızlar doktorum aradı şimdi gel bakalım dedi sancılar ne alemde çıkıyorum şimdi gelince haberdar ederim sizi öpüldünüz

aaa hakkaten yaa unuttum bak bende bugün rüyamda bizim ayşeciği gördüm doğurmuştu hadi bakalım hayırlısı zaten gözümü kapadığım anda ya ben doğuruyom ya başkası aklımızda başka bişey yokki Allaha şükür negüzel seviniyom doğurdum diye sonra bi uyanıyom gene aynı offff

Kızlarrr tekrar geldi kanlı sümük biz hastaneye gidiyoruzz merak etmeyinn ararım nst ye bağlancazzz

canım yaaaa inşallah hayırlısı olur ne diyimmmm dua ediyom sana da havvaya da

kızlar doktorum aradı şimdi gel bakalım dedi sancılar ne alemde çıkıyorum şimdi gelince haberdar ederim sizi öpüldünüz

havvacım hayırlı haberlerle dön canım benimmmm

havvoşum sendemi gidiyon kız noluyo amaaann hadi hayırlısı canım haber ver bize emii

kızzzz didoşşşş benim tel bozuk pınarın tel varsa sende özelden atsana bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…