bikaç gündür giremedim geçmişi takip etmeye çalışıyorum.bahsetmiştim arkadaşım geldi sürekli temizlik yapıyo banada bişi yaptırmıyor.bütün perdeleri yıkadı ütüledi şimdide koltukları silio allah razı olsun ondan.
kızlar doğurdukça benim ağlıyasım gelio çok duygulanıom ya kaç sabahtır uyamıyorum telaş sardı benide.pınar ve havvada inş.iyi haberlerle gelirler sağsalim bebişlerimizi kucağıma alırız
ben hastane cantamı hazırladım . aman ne oluır ne olmaz doktorum elı kulagında demıstı .
SEMACIM dogum sancısını anlamıycam dıye korkuyorum yazmıssın sekerım anlasılmıycak gıbı degıl belıne bır agrı gırıyor nefes almaya korkuyosun regl agrısı gıbı azıcık mıden bulanıyor ama bı yandanda guluosun kıkır kıkır bebegım bana neler yapıor dıye sahsen bende ole oldu....
tek basıma dısarıda cıkamıyorum artık doktorum cıkma dedı offf canım sıkılıyor :bbo:
bende bu aralar çok oluyor aynı tarif ettiğin gibi..demek doğum sancısıymıs bu..amanın panik yaptım şimdi..doğum sancısının nasıl oldugunu bilmiyordum..:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?