canım doktorunu aradın mı hiç. o agrı gırdıgınde nasıl dayandın ben dayanamamıstım ıstersen doktorunu ara bıde sık sık lavaboya cıkar olmustum cuma gunu.
pınara hayırlı dogumlar cok sevındım ıns ıkısıde saglıkla cıkar dogumdan
kızlar pınar doğuma giriyoooooooooo
dr u gelmiş
sancısı çıkmış nst de çok heycanlıydı ağlıyodu meleğim ya
bizden dua bekliyooo allah rızası için dua edelim arkadaşımıza sağsalim çıksınlar doğumdannnn
gerçi adım atıp yürüyemedim..kıvrandım durdum..2 gündür çok yoruldum ona bağlamıstım..hafif mide bulantısı 2-3 gündür sürekli var..bir de bağırsaklarımda bir hareketlilik var... ishal gibi ..böyle nasıl anlatsam tuhaf.. ama ishal değilim..benimki de yola çıktı mı acaba..dr umu arayıp söyleyeyim..kafamçokkarıştı
gerçi adım atıp yürüyemedim..kıvrandım durdum..2 gündür çok yoruldum ona bağlamıstım..hafif mide bulantısı 2-3 gündür sürekli var..bir de bağırsaklarımda bir hareketlilik var... ishal gibi ..böyle nasıl anlatsam tuhaf.. ama ishal değilim..benimki de yola çıktı mı acaba..dr umu arayıp söyleyeyim..kafamçokkarıştı
hepimiz için mutlu sona az kaldı:sm_cool:..bende dogsun istiyorum artık her geçen gün dahada zor oluyo..bende 1 haftadır hafif agrılar var,hani adet olmadan bi kaç gün önce anlarsınız ya hafif agrılar olur aynen öyle..acaba benimdemi yaklaştıCADIARZU...Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsinsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?