2009 Haziran Anneleri!!

gerçi adım atıp yürüyemedim..kıvrandım durdum..2 gündür çok yoruldum ona bağlamıstım..hafif mide bulantısı 2-3 gündür sürekli var..bir de bağırsaklarımda bir hareketlilik var... ishal gibi ..böyle nasıl anlatsam tuhaf.. ama ishal değilim..benimki de yola çıktı mı acaba..dr umu arayıp söyleyeyim..kafamçokkarıştı

dedim ya dünden beri icimde bi hiss vardi pinar doguracak diye, zaten 3 gün sonraymis ama benim icimdeki hiss cok daha yakin diyordu anam cikdi ya.rabbim yardimcisi olsun pinarimizin ve betusumusun sapa saglam cikmasini nasip etsin.vallaha gözlerim doldu

nurcum nette yazanlara göre seninki aşağıya inmiş doğum yakın heralde hasi hyaırlısı olsun dikkatli ol bu aralarrr

canım anlattıkların hep doğum belirtisi.dr unu ara ihmal etme

Nurcum hemen doktoraaaa canim ,dogum belirtileri bunlarrrr..CAbuk oll...

bir rüya gördüm geçenlerde...rüyamda hamileleri sırayla çağırıp doğum odasına alıyorlardı..beni de 27. sırada çağırmıslardı...

ayın 27 sinde dogurucam mı ne ?neden 27 gördüm acaba???dr kontrolüm cumaydı..cumayı beklemeyecek galiba..eşim de rüyasında benim günümden erken doğum yaptıgımı görmüş.

ayy panik oldum şimdi ya şu an iyiyim ağrı pek yok ama ben doğum çantamda son rütüşları yapmak üzere çıkıyorum..

rüya diyince bende aysecigi gördüm rüyamda ayseye bakiyorum bakiyorum masallah nekadar güzel biri diye geciriyom icimden .acaba ne anlama geliyorsa.????????
ins iyidir arkadasimizzzzzz.uzun süredir rastlasamadikda onla.

demek pınarıda doğuma aldılar ya tüylerim diken diken oldu allah onu batuşunu korusun hayırlısıyla sağsalim kurtulsunlar.
benimde kızlar öyle sancım filan olmuyo ama akşam üzeri genelde sert hareketleri oluyo vajinama baskı yapıo hafiften acıyo.allah hepimize hayırlı doğumlar versin korkmaya başladımmmmm

merhaba kızlar bizde 10da kalktık ,
eşimle kahvaltı yaptık oda 12de çıktı işe gitti

bende geçmişi bi okumak istedim

amanın neler olmuş neler,

hava dr gitmiş,pınar doğuma girmiş hadi hayırlısı ay kızlar ben çokkk heycanlanıyorumya

daha hazirana bile girmeden birsürü bebişimiz oldu

bende sanki erken doğurucam psikolojisine girdim
çok panikledim valla

hepimiz için mutlu sona az kaldı:sm_cool:..bende dogsun istiyorum artık her geçen gün dahada zor oluyo..bende 1 haftadır hafif agrılar var,hani adet olmadan bi kaç gün önce anlarsınız ya hafif agrılar olur aynen öyle..acaba benimdemi yaklaştıCADIARZU...Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsinsenağlama

kızlar emellede konuştum yusuf kayra iiymiş
bıdık mamaya lışmış memeyi zor veriyomuş emelll
iiilermiş skıntıları yokmuş
sanırım ev kalabalık nete giremiyo
slm söledi sizeee

haadi ben de çıktım malum dr a gidicez kalkamadık pc başından
öptüm sizleri ben gelene kadar başka doğuran olmasın mümkünse tutun kudurukları içerdeee

günaydın kızlar nasılsınız.işi bıraktık şimdide temizlik teleşı başladı bende.
canım sanırım senin bahsettiğin şeyler doğumun habercisi herkez aynen öyle anlatıyor hazırlıklı ol.Bende dah tık yok bakalım temizlik bitsin diye bekliyor oğlum erhalde.

bu arada kızımın adına karar verdik ,
umarım değişmez artıkın ismi ALMıNA olacak ,
son ana kadar kimseye söylemicem artık insanın kafasını çok karıştıroyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…