2009 Haziran Anneleri!!

kızlar merhabe....
bi açim dedim k.k. yı amanın neler olmuş
batuşumuz geliyomuş havvada hastaneye gitmiş Allah ım hayırlı haberler alırız inşallah
bende bebek şekeri hazırlıyodum kızlar o kadar zevkliki bi ton işim var hepsini bi kenara bıraktım onla uğraiıyorum
artık evdeyim ama inanın işteyken daha düzenliydim ....

artık dogsun diyip duruyorum ama erkende gelmesin bebegim..iş ciddiye binince insan korkuyosenağlama...daha bir sürü işim var ev temizligi,bebegin eşyaları yıkanacak,ütülenecek...herşeyi sona bıraktım hızlansam iyi olacak kafamçokkarıştı..sanada kolay gelsin cnma.s.

bu arada kızımın adına karar verdik ,
umarım değişmez artıkın ismi ALMİNA olacak ,
son ana kadar kimseye söylemicem artık insanın kafasını çok karıştıroyorlar ya

sedacım çok güzel bi isim çok beğendim ismiyle yaşasın inşallah almina.
Bende rüyamda kızmın adını koyuyodum o sebepten başka bi isim düşünmedim ZEYNEP DURU nasıl isim?

narencim bende bu günden itibaren evdeğim ama bütün işlerimizi son ana bıraktıkya nasıl yetişicek bu işler diye kara kara düşünüyorum.

zeynep duruda çok güzel

duruda benim çok koymak istediğim bir isimdi ama bir arkadaşımın bebeği var 2aylık ismi zeynep duru

zeynep çok kalender bir isim duruda çok asil güzel modern bir isim güzel seçim tatlım ismiyle büyüsünler kuzular

amin sedacım Allah isimleriyle seslendiğimiz günleride göstersin bizlere

benim koca da fikir değiştirdi önce gelemiyom dedi tam evden çıkcam gelecem dedi
14de çıkcaz evden teşrif ederlerseeeee
of aklım pınar da ve havva daaaa?????? havvanın bebişi daha küçük umarım o girmez doğuma

bu arada kızımın adına karar verdik ,
umarım değişmez artıkın ismi ALMİNA olacak ,
son ana kadar kimseye söylemicem artık insanın kafasını çok karıştıroyorlar ya

çok güzelmiş ismi cnm bencede degiştirme...biz hala karar veremedik ismine :sm_confused: bende merak ediyorum benim bebegin ismi ne olacakkaydirigubbakcemile3

evet semacım bende çok merak ediyorum dualarımız onlarla

çok güzelmiş ismi cnm bencede degiştirme...biz hala karar veremedik ismine :sm_confused: Bende merak ediyorum benim bebegin ismi ne olacakkaydirigubbakcemile3

ay canım ya çok teşekkür ederim,
şu isim olayı çok zormuş ya

bide insanlar sürekli soruyor,
sen beğensen eşin beğenmiyor,o beğense senin içine sinmiyor,
ikiniz beğenseniz millet kafa karıştırıyor

bide insan kendi çocuğuna isim beğenemiyor ,bütün isimler az kalıyor hafif kalıyor

ama ben bu ismi çok beğendim ya almina gerçekten içime sindi
inş. Sende bulursun biran önce

hamileligim boyunca hiç aşermedim ama son 1 haftadır eskimo yiyorum durmadan..sütün içine şekeri karıştırıp buzluga atıyorum sonra bıçakla parçalayıp dondurma gibi yiyorum-tatlicadiarzu- hemde günde yarım litre süte:1shok:..biri beni durdursunnkafamçokkarıştı..eşim çok kızıyo ama ben gizli gizli yiyorum:jeyyar:..bogazım şişecek diye çok korkuyorum

kizlar drdan geldik...
bebisim gayet iyi rahati yerinde gozukuyordu...
kafasi assagidaydi yine oglumun..
kilosu 2600 olmus boyu 49cm...
anneside 1 kilocuk daha almis...:dilcikar:
iste boyle bizden..
kasilmalarim ve agrilarim vardi onlarida soyledim bebek assagi inmis ondan dedi...iste boyleeeeee

pinar doguma girmis...
cok heyecanlandim simdi...
ins hersey yolunda gider batusun resimlerini severiz artik

gözünaydın cnm maşallah bebegine herşeyi çok güzel..sende az kilo alıyosun ne güzel.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…