- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
günaydın kızlar nasılsınız.işi bıraktık şimdide temizlik teleşı başladı bende.
canım sanırım senin bahsettiğin şeyler doğumun habercisi herkez aynen öyle anlatıyor hazırlıklı ol.Bende dah tık yok bakalım temizlik bitsin diye bekliyor oğlum erhalde.
allah mutlu mesut etsin
utandırmasınnn narencimm
bu arada kızımın adına karar verdik ,
umarım değişmez artıkın ismi ALMİNA olacak ,
son ana kadar kimseye söylemicem artık insanın kafasını çok karıştıroyorlar ya
günaydın kızlar nasılsınız.işi bıraktık şimdide temizlik teleşı başladı bende.
canım sanırım senin bahsettiğin şeyler doğumun habercisi herkez aynen öyle anlatıyor hazırlıklı ol.Bende dah tık yok bakalım temizlik bitsin diye bekliyor oğlum erhalde.
zeynep duruda çok güzel
duruda benim çok koymak istediğim bir isimdi ama bir arkadaşımın bebeği var 2aylık ismi zeynep duru
zeynep çok kalender bir isim duruda çok asil güzel modern bir isim güzel seçim tatlım ismiyle büyüsünler kuzular
bu arada kızımın adına karar verdik ,
umarım değişmez artıkın ismi ALMİNA olacak ,
son ana kadar kimseye söylemicem artık insanın kafasını çok karıştıroyorlar ya
benim koca da fikir değiştirdi önce gelemiyom dedi tam evden çıkcam gelecem dedi
14de çıkcaz evden teşrif ederlerseeeee
of aklım pınar da ve havva daaaa?????? havvanın bebişi daha küçük umarım o girmez doğuma
çok güzelmiş ismi cnm bencede degiştirme...biz hala karar veremedik ismine :sm_confused: Bende merak ediyorum benim bebegin ismi ne olacakkaydirigubbakcemile3
kizlar drdan geldik...
bebisim gayet iyi rahati yerinde gozukuyordu...
kafasi assagidaydi yine oglumun..
kilosu 2600 olmus boyu 49cm...
anneside 1 kilocuk daha almis...:dilcikar:
iste boyle bizden..
kasilmalarim ve agrilarim vardi onlarida soyledim bebek assagi inmis ondan dedi...iste boyleeeeee
gözünaydın cnm maşallah bebegine herşeyi çok güzel..sende az kilo alıyosun ne güzel.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?