2009 Haziran Anneleri!!

Amannnn Allahımmm geçmişi okuduım da geldimmm.
Pınarım da doğuma gitmiş, Batuşumuz gelio. Ayyyy elim ayağım buz kesti. Oyyy Allah yardımcıları olsun.
Havva da gitmiş doktora, kuzucuk daha küçük ama beklesin as daha :) İnşallah hayırlı haberlerini alırıs.

özgee pınar doğuma gitti kuzum, biz ne zaman doğuracazzz

Canım kaderdaşım benim. Bak aynı gün doğurcas dimi hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
Allahım o günleri nasip etsin biseee inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız. :dance::dance: Amaaaaa çokkk heyecanlıııı yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oyy kuzucuğa bak sen, maşallah paşamıza

walla millet aldı başını gidiyo, pıtır pıtır doğuyo bebişler canım..
bizim doktor hiç doğurmayacağım gibi sakin onu görünce rahatlıyorum, kk girince doğuracakmış gibi oluyorum-tatlicadiarzu-
bi dengeyi tuturamadımkafamçokkarıştı
bekleyelim birbirimizi, ben korkuyorum tek olmaktan.
bu arada senin doktor doğuma kesin girerim dedi mi?
biz daha onları konuşamadık,sorduğum herşey için dr. henüz erekn diyo:uhm:

napıyonuz kızlar başka doğuran yok di mi ben de evdeki son rötuşları yapıyorum ortalığı topladım çamaşırları yıkıyorum bi daha artık zaman olmaz .şimdi de gülçinin bahsettiği süt artıran çaydan içiyom tavsiye ederim tadı kötü değil bakalım işe yarıycak mı

gözünaydın cnm ne güzel ohhh kaç haftalıksın şimdi cnm böyle iyi haberlerle dönünce insan dr dan daha bi güvenle bağlanıyo bebişine
:ecrin_bebek:

Canım sezaryana giriyor, kendi nöbetçi olduğu günü veriyo zaten. Normal doğumda da ameliytta olmassam yani herhangi bir aksilik olmassa giricem dedi.
Benimki de pek sakin. Cuma günü tekrar randevum var. Cumadan sonra maraton başlıyo dedi yalnızca alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Sezaryan mı normal mi daha karar vermedik hayırlısı, önce çatı muayenemi yapacakmış senağlama

kızlar valla ınanamıyorum pınar dogumdaymıs havva da dr da kendım dogursam bu kadar heyecanlanırdım heralde benım tembel kızımda karpuz gıbı yatıyor

ya senin dr da benimki gibisenağlama
ya bizim çocuklar mesai saati dışında doğmama güvencesi mi verdi onlara acaba:uhm:
benimki de benzer şeyler sölemişti..
Hala çalışıyorum onun için perşembe gidicem doktora, cuma da izin için rapor almaya hastaneye gidicem sanırım
çatı muayenesine de 38. haftada bakarız dedi..

kızlar bomba haber pınar dogurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
saglıklılarmış ikiside pınar daha konuşabilecek durumda deil ayrıntıları aldıkça iletecegim sizlerede

selam kızlar ayy geçmişe baktımda anam ne çok şey olmuş öle bu hafta doğum haberleriyle geçicek anlaşılan pınarda batuşuna kavuşucak ayy allahım sorunsuz geçer inşallah doğumu bebekte kendide çok iyi çıkarlar doğumdan havvacımda güzel haberlerle gelir inşallah bugün başka doğum yapacak varmıydı bide hülya bugün girecekti dimi doğuma ayy allahım artık geliyo bıdıklar durumak yok valla benimde az kaldı allahım sanki bu hafta doğum yapıcakmışım gibi geliyo ayy çantam felanda hazır değil hazırlıklı gelsin kızım ben ona diyorum zaten kızım ben hazır olduğumda gel tamammı diyorum oda onaylıyo akıllı kızım benim anlıyo annesinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah canım oğluşuna sanada maşallah son aylarda daha çok kilo alınıyo diyolar ama sen ne güzel 1 kilocuk almışsın maşallah ikinize

Kıslar bişi sorcam, Mine den haberi olan var mı;? Cicozcum ayın 8'inden beri yok ortalıkta.

ay elim ayagıma dolaştı valla heycandan ne diyecegimi bilemedim
bende geldim doktordan oglum iyi çok şükür kilosu az sadece 2,650 olmuş pek almamış bu hafta bakalım haftaya hayırlısı kontrolümüz haftaya pazartesi sancımda yokmuşbiraz daha bekleyecek heralde oglum

merhaba kızlar. nasılsınız?
geçmişe bakıyorum okuyup okyup çıkıyorum.yazmaya vaktim olmuyo
bu arada bir sürü bebişimiz olmuş allah hepsini analı babalı büyütsün,
doğuma giden arkadaşlarada allah kolaylık versin,
kontrole giden arkadaşlarında gözü aydın gidecek olanlarda güzel haberlerle dönerler inş.

ben çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum.nasıl olsa tehlikeli zamanları geçtiler allaha şükür hepsi.
erken doğurmak için ne yapabilirim diye düşünüyorum :jeyyar:

oyyyyy kuzucuk geldiiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ohhh dedim Havva...
dua ettim valla dogurma diye, seninki daha büyüsün vakti var..
Hadi gözün aydinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…