özgee pınar doğuma gitti kuzum, biz ne zaman doğuracazzz
kizlar drdan geldik...
bebisim gayet iyi rahati yerinde gozukuyordu...
kafasi assagidaydi yine oglumun..
kilosu 2600 olmus boyu 49cm...
anneside 1 kilocuk daha almis...:dilcikar:
iste boyle bizden..
kasilmalarim ve agrilarim vardi onlarida soyledim bebek assagi inmis ondan dedi...iste boyleeeeee
Amannnn Allahımmm geçmişi okuduım da geldimmm.
Pınarım da doğuma gitmiş, Batuşumuz gelio. Ayyyy elim ayağım buz kesti. Oyyy Allah yardımcıları olsun.
Havva da gitmiş doktora, kuzucuk daha küçük ama beklesin as daha :) İnşallah hayırlı haberlerini alırıs.
Canım kaderdaşım benim. Bak aynı gün doğurcas dimi hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
Allahım o günleri nasip etsin biseee inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız. :dance::dance: Amaaaaa çokkk heyecanlıııı yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizlar drdan geldik...
iste boyle bizden..
kasilmalarim ve agrilarim vardi onlarida soyledim bebek assagi inmis ondan dedi...iste boyleeeeee
walla millet aldı başını gidiyo, pıtır pıtır doğuyo bebişler canım..
bizim doktor hiç doğurmayacağım gibi sakin onu görünce rahatlıyorum, kk girince doğuracakmış gibi oluyorum-tatlicadiarzu-
bi dengeyi tuturamadımkafamçokkarıştı
bekleyelim birbirimizi, ben korkuyorum tek olmaktan.
bu arada senin doktor doğuma kesin girerim dedi mi?
biz daha onları konuşamadık,sorduğum herşey için dr. henüz erekn diyo:uhm:
kızlar valla ınanamıyorum pınar dogumdaymıs havva da dr da kendım dogursam bu kadar heyecanlanırdım heralde benım tembel kızımda karpuz gıbı yatıyor
Canım sezaryana giriyor, kendi nöbetçi olduğu günü veriyo zaten. Normal doğumda da ameliytta olmassam yani herhangi bir aksilik olmassa giricem dedi.
Benimki de pek sakin. Cuma günü tekrar randevum var. Cumadan sonra maraton başlıyo dedi yalnızca alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Sezaryan mı normal mi daha karar vermedik hayırlısı, önce çatı muayenemi yapacakmış senağlama
kızlar valla ınanamıyorum pınar dogumdaymıs havva da dr da kendım dogursam bu kadar heyecanlanırdım heralde benım tembel kızımda karpuz gıbı yatıyor
kizlar drdan geldik...
iste boyle bizden..
kızını gaza getirmeye çalışma annesi, yemezlerrcokacimcoook
kızlar bomba haber pınar dogurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
saglıklılarmış ikiside pınar daha konuşabilecek durumda deil ayrıntıları aldıkça iletecegim sizlerede
ay elim ayagıma dolaştı valla heycandan ne diyecegimi bilemedim
bende geldim doktordan oglum iyi çok şükür kilosu az sadece 2,650 olmuş pek almamış bu hafta bakalım haftaya hayırlısı kontrolümüz haftaya pazartesi sancımda yokmuşbiraz daha bekleyecek heralde oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?