2009 Haziran Anneleri!!

boyumuzda 45 santim olmuş
dün akşam deilde bu akşam gitseydim hastaneye pınarıda görürdüm ya aynı hastanede bu gün dogurdu valla . hatta onlar hastaneye gittiklerinde acil biri gelmiş doguma pınarın eşi doguma gidenin adı havamı diye sormuş .şükürki ben deilim hehehehehehehehehe. ayyyyyy hala ellim ayagım titiriyo valla

:roflol::roflol: Uslu bizim kuzucuklar mesai haricinde doğmayacaklar :roflol::roflol: Şu çatı işini de bi atlatsakkkk offf offf -tatlicadiarzu-

ay cnım benim gözün aydın, bizi korkuttun ama bekleyecek demek bebiş biraz daha, senin için de prova olmuştur. Ani bir olay anında havva evden hastaneye kaç dk varacağını artık biliyosunnnalkisalkisalkis

pınarımız da kavuştu oğluşuna şükürler olsun...
bugün daha fazla adrenalin kaldıramayacağım, lütfen doğuracaklar yarını beklesin:1hug:

Havvacım ohhh iyi dursun as daha senin kuzu, büyüsün ascık daha annesi :) Maşallah ona.

:roflol::roflol: Uslu bizim kuzucuklar mesai haricinde doğmayacaklar :roflol::roflol: Şu çatı işini de bi atlatsakkkk offf offf -tatlicadiarzu-

çatıyı da hallederizzzsositososito en iyisi biz de doktorlarımız gibi geniş olalım yoksa geçmez bu 3 hafta 5 güna.s.
bu arada ben birden doğurmaktan korkuyorum, ağdayı mümkün olduğunca geç yaptırıyım doğuma çıkmamış olsun diyorum ama birden doğarsa yandıkk:tomato:

kızlar aradım az önce pınarı hakkaten ya sokkkkkk oldum peki nasıl dogdugunu bilen var mı soramadım kilosunu boyunu söyledi rahatsız etmek istemedim fazla....offf valla dizlerimin bagı çözüldü yaaaaa

yaaaa inanmıyoruum yaaa ağlayasım geldi beniiimmmm ayy daha sabah konuştuk burda şimdi doğurdumu yani pınoşuuummmm oyy batuş geldimi yani şimdi Allahım ya sezeryanlamı doğurdu acaba nasıl olmuş yaa ay çok merakettim bak şimdi Allahım kurtuldu bak sonunda pınoşum sağsağlim çok şükür darısı başımıza inşallah Allahım analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin batuşa inşallah
havvoşum sanada geçmiş olsun canım benim iyi bak neyse senin minikkuş akıllı çıkmış annesi seni üzmemiş erken diye afferin onaa
özloşum minikkuşunada sanada maşallah canım benim dahada iyi olsunlar inşallah kuzucuklar

AYYY NE GÜZEL YAA ALLAHIM KORUSUN ONLARI MELEĞİNE KAVUŞTU EN SONUNDA ZATEN BATUŞ BEY PEK İÇERDE DURASI YOKTU TABİ HAVALARDA GÜZELLEŞİNCE BİRAN ÖNCE DÜNYAYLA TANIŞMAK İSTEDİ ZATEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİ PINAR ŞİMDİ STERSİ KALMAMIŞTIR İYİ OLMALARINADA SEVİNDİM DARISI BİZİM BAŞIMIZA a.s.a.s.

kızlar aradım az önce pınarı hakkaten ya sokkkkkk oldum peki nasıl dogdugunu bilen var mı soramadım kilosunu boyunu söyledi rahatsız etmek istemedim fazla....offf valla dizlerimin bagı çözüldü yaaaaa

CAnim kilosu boyu ne bebisin bize söylesene....

Bu arada dün konustugumuzda epidural sezeryan istiyordu, bence de öyle olmustur, yoksa bu kadar cabuk telefonlara cikamazdi,,,

ohhh dedim Havva...
dua ettim valla dogurma diye, seninki daha büyüsün vakti var..
Hadi gözün aydinnn.
evet canım ya dursun birazcık daha demi ama
hakaten prova oldu canım ya ay bide gece bi futbol takımının kutlaması vardı bütün yollar kapalı yol altarnatiflerini bile ögrendik valla
Havvacım ohhh iyi dursun as daha senin kuzu, büyüsün ascık daha annesi :) Maşallah ona.
allahım ya inşallah kızlar yordum ya kendimi üç gün fuar felan derken kazandıgım parayıda dün akşam hastaneye verdim zaten çektiklerim ynıkma kar kaldı bidaha asla küçük hesaplar yapmayacagımaslaaaaaaaaaa
kızlarrr pınar dogurdumu yanlış mı okudum ?????????????*

pınar çatır çatır dogurdu tatlım . o halinde bile evdeyse kızlara yazsın diyordu valla eşine merak etmesin yazarım dedim bende

hastaneden gelenler gözünüz aydın...
pınar doğurmuş batuş gelmiş
canım ya kurtulmuş sonunda
benim kızda heran gelebilir dün geceden beri agrı kasılmam çokk
doktorumu arıcam birazdan bakalım nedicek
kayınvaldemle bekliyos geçiyo arada ne agrısı anlamadık böyle
dua edin 1 hafta daha beklesin kızım

pınar da kurtuldu ohhh inş iyi geçmiştir darısı biz doğurmayanların başına inşallah bizde bu kadar kolay doğururuz .

kızlar biraz kendine gelsin arayacagım tekrar. bu konuda aydınlatamayacagım sizi çünkü bende meraklardayım

maşallah pınaraaa :anazar:
sana da geçmiş olsun havvacıım.
yorgunluk çok önemi, geçen gün ben de alışveriş yüzünden doğurcektim az kalsınn

ekliycem canım nidacım aramıza katılan bebeklere sezaryan yazdım eger normal se değiştireyim dersiniz epiduralle olup olmadıgını hadi bekleyin kuzular bir de haftasını ekleyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…