ya senin dr da benimki gibisenağlama
ya bizim çocuklar mesai saati dışında doğmama güvencesi mi verdi onlara acaba:uhm:
benimki de benzer şeyler sölemişti..
Hala çalışıyorum onun için perşembe gidicem doktora, cuma da izin için rapor almaya hastaneye gidicem sanırım
çatı muayenesine de 38. haftada bakarız dedi..
ay elim ayagıma dolaştı valla heycandan ne diyecegimi bilemedim
bende geldim doktordan oglum iyi çok şükür kilosu az sadece 2,650 olmuş pek almamış bu hafta bakalım haftaya hayırlısı kontrolümüz haftaya pazartesi sancımda yokmuşbiraz daha bekleyecek heralde oglum
:roflol::roflol: Uslu bizim kuzucuklar mesai haricinde doğmayacaklar :roflol::roflol: Şu çatı işini de bi atlatsakkkk offf offf -tatlicadiarzu-
kızlarrr pınar dogurdumu yanlış mı okudum ?????????????*
kızlar bomba haber pınar dogurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
saglıklılarmış ikiside pınar daha konuşabilecek durumda deil ayrıntıları aldıkça iletecegim sizlerede
kızlar aradım az önce pınarı hakkaten ya sokkkkkk oldum peki nasıl dogdugunu bilen var mı soramadım kilosunu boyunu söyledi rahatsız etmek istemedim fazla....offf valla dizlerimin bagı çözüldü yaaaaa
evet canım ya dursun birazcık daha demi amaohhh dedim Havva...
dua ettim valla dogurma diye, seninki daha büyüsün vakti var..
Hadi gözün aydinnn.
hakaten prova oldu canım ya ay bide gece bi futbol takımının kutlaması vardı bütün yollar kapalı yol altarnatiflerini bile ögrendik vallaay cnım benim gözün aydın, bizi korkuttun ama bekleyecek demek bebiş biraz daha, senin için de prova olmuştur. Ani bir olay anında havva evden hastaneye kaç dk varacağını artık biliyosunnnalkisalkisalkis
pınarımız da kavuştu oğluşuna şükürler olsun...
bugün daha fazla adrenalin kaldıramayacağım, lütfen doğuracaklar yarını beklesin:1hug:
allahım ya inşallah kızlar yordum ya kendimi üç gün fuar felan derken kazandıgım parayıda dün akşam hastaneye verdim zaten çektiklerim ynıkma kar kaldı bidaha asla küçük hesaplar yapmayacagımaslaaaaaaaaaaHavvacım ohhh iyi dursun as daha senin kuzu, büyüsün ascık daha annesi :) Maşallah ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?